E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Atatürk’ün portresi yenilendi---

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Atatürk’ün portresi yenilendi

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda Atatürk’ün portresi yenilendi
28 Ağustos 2021 - 11:24 borsagundem.com

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saha içinde yer alan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi yenilendi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saha içi bölümünde yıllardır yer alan Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı yenisiyle değiştirildi.

Yenilenen fotoğrafta Mustafa Kemal Atatürk’ün kalpaklı portresi yer alırken fotoğrafın üzerinde Atatürk'ün 3 Mayıs 1918 tarihinde kulübü ziyaretinin ardından söylediği, “Fenerbahçe’ye sonsuz muvaffakiyetler dilerim.” ifadeleri yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,10
En Yüksek: 88,20
En Düşük: 85,95
Değişim 0,11 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,28
İşlem Hacmi 100.150.797
Toplam Adet: 1.151.759
Ağırlıklı Ort.: 86,92
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet28 Ağustos 2021 13:29

    arkadas guzel yazmis onlarin isi para para miletvekil olmak insallah yeni nesil zevk kusak milletvekil maas iptal eder huzur haklarin iptal eder birde 50 yas yukar milletvekil s adayi iptal eder 2 yerdem fazla maas olanlar iptal eder insalah zevk kusak yeni nesil

  • mezarci 28 Ağustos 2021 12:21

    insani putlastirdiniz be,ne atasi be selanikten gelmis ,siradan bir vatandas ,benim  atam BARBAROSLAR FATIHLER MEHMETLER

  • Yaorum28 Ağustos 2021 20:37

    Ben sizin düşüncenizdeki insanları hakikaten anlamıyorum. Sıradan derken, eğitiminizi merak ettim. Aile içimi, kitaptan mı, yoksa 3.şahıslardan kulaktan kulağa mı öğrendiniz.aİyi bir öğretim seviyesine sahaip olabilirsiniz. Eğitim ve öğretim iki farklı olgu. Tüm dünyanın kıskandığı örnek aldığı bir lideri put olarak tanımlamanız cahilcedir. Benim peygamberimin adı Mustafa, Atatürk'ün adı Mustafa ikisinin ismide Kemal olarakta anılıyor. Allah yetkiyi vermiş. Kusura bakmayın ama size susmak düşer. Hiçbir kul ayetlere aykırı hareket edemez. Sizin tepkinizi saygısızlık olarak adlandırıyorum. İyiki rabbim o güzel insanı yaratmış. Hamd olsun. Allah mekanını cennet nasip edip, peygamberimize komşu eylesin. Sizede gerçekten akıl fikir versin. Amin.

  • AHMET ÖZÜSÖZÜBİR28 Ağustos 2021 11:41

    Sayın ATAM bir kalksan ki bir uyansanki emanet bıraktığın partin ne halde ve kimler ile ittifak yapmaktadır.Belkide uykundan kalkmak istemez idin.partin 1978 den beri hiç bir genel başkan ve ekibi vizyon ve projeleri olmaması halkı inandıramaması nedeniyle iktidara dahi partilerini getiremediler.daha da getireceklerini hiç zannetmiyorum.partiye bir giren ölene kadar partiden neden ise hiç ayrılmıyorlar.

  • Yorumum28 Ağustos 2021 20:53

    İftira kötü bir haslettir. Chp bencede hatalar yapıyor ancak, pkk ile ilişkilendirmek doğru değildir. Açılım neden yapıldı, Trt de kimler demec verdi, Bu parti meclise nasıl girdi. Bence ciddi yanlışlar yapılıyor ama genel olarak. Ülkenin nimetlerinden faydalanıp, insan hakları diyerek örgütlenmek ve silahlı güçlere prim vermek çok tehlikeli. Suriyede, afganistanda, yemende, ırakta vs. birçok müslüman ülkede görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti sınırlarıyla bölünmez bir bütündür. Rabbim birliğimize göz dikenlere fırsat vermesin. Bu olaylar bütün olarak degerlendirilmeli ve siyaset üstü bakılmalı. Terör her ülkenin ortak sorunu. Kimsenin birbirine iftira atmasına gerek yok. Suç belli suçlu belliyse beslemeye gerek yok. Gereken seçilenler tarafından yapılır.Çünkü bu ülkenin her ferdi gelişmiş ekonomik refahı, bilimsel gelişmeyi, en iyi şekilde yaşam hakkını iliklerine kadar hak ediyor.

  • AHMET ÖZÜSÖZÜBİR28 Ağustos 2021 18:53

    zeynep hanım malesef ülkemizde milletvekileri bir imparatorluk kurmuşlar onu bir türlü hiç kimse yıkamadı.yüksek maaşlar yanlarında onlarca danışman koruma altlarında son model mercedesler dede den toruna milletvekilleri var imiş.sonra seçimi kayıp etselerde gitmiyorlar yerlerinden  bu ülke nasıl düzelecek dersiniz.ab ülkelerinde iki seçimi kayıp eden arkasına dahi bakmıyor gidiyor

  • zeynep can28 Ağustos 2021 13:23

    parti once maas ogretmen maas yapsin milletvekil maaslar ve huzur haklari iptal 60 yasinda milletvekil var gencler biran 50 yasinda yukari iptal etin milletvekil sinav olsun yapsin nerde parti hep para memlejeticin calusan varmi kendi ve ailesi icin ölüm unutmayin kul hakki ben helal etmiyorum bu ailelerde bilsin