E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Sivas’ta hayata döndü---

Fenerbahçe Sivas’ta hayata döndü

Fenerbahçe Sivas’ta hayata döndü
29 Nisan 2023 - 21:11 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaştı. Karşılıklı kırmızı kartların olduğu mücadeleyi Fenerbahçe 3-1 kazandı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaştı.

Sarı-lacivertlilerde 14'te Valencia, kaleci Ali Şaşal ile çarpışıp hastanaye kaldırılırken yerine giren Rossi 22'de takımını öne geçirdi: 0-1.

45+1'de Ferdi farkı ikiye çıkarırken 45+5'te İrfan Can Kahveci, VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe 10 kişi kalsa da yine Ferdi'nin 45+10'daki golüyle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Sivasspor'un ikinci yarıdaki arayışları puan için sonuç vermezken Caicedo 75'te bulduğu golle skoru belirledi ve maç 3-1 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlandı.

Maç özeti…

Maçın 8. dakikasında Arda Güler'in şık pasıyla defansın arkasına sarkan Valencia, altıpasın önünde kaleci Ali Şaşal Vural ile çarpıştı. Pozisyonun devamında hakem Zorbay Küçük, Sivasspor lehine faul atışına karar verdi.

22. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Rakip yarı sahanın sağ çaprazında topla buluşan Rossi'nin şık çalımlarla ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kalecinin solundan filelere gitti: 0-1

31. dakikada ev sahibi ekip tehlikeli geldi. Yatabare'den aldığı topla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Erdoğan Yeşilyurt'un şutunda, meşin yuvarlak kalecinin sağından dışarıya çıktı.

32. dakikada Arda Güler'in ceza alanı içi sol çaprazdan içeriye kestiği topa altıpasta Pedro dokunamayınca Fenerbahçe mutlak bir golden oldu.

42. dakikada Gradel'in içeriye kestiği top, defansa çarptıktan sonra Hakan Arslan'ın önünden geçerek kornere çıktı.

43. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Rossi'nin pasıyla penaltı noktası yakınında topla buluşan Arda Güler'in vuruşunda, Charisis tehlikeyi uzaklaştırdı.

45+1. dakikada konuk takım farkı 2'ye çıkardı. İrfan Can Kahveci'nin sol çaprazdan altıpasa doğru kestiği topu Ferdi Kadıoğlu dokunarak filelere gönderdi: 0-2

45+10. dakikada Fenerbahçe farkı 3'e çıkardı. Arda Güler'in ceza yayının gerisinden vuruşunda kaleci Ali Şaşal Vural'dan seken meşin yuvarlağı iyi takip eden Ferdi Kadıoğlu bir kez daha filelerle buluşturdu: 3-0

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

48. dakikada Fenerbahçe sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Ferdi Kadıoğlu'nun ortasında penaltı noktası yakınında iyi yükselen Pedro'nun kafa vuruşunda, top uzak direğin yanından auta gitti.

52. dakikada Saiz'in rakip ceza alanı içi sağ çaprazdan ortasında arka direkte Gradel'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kalenin üstünden dışarıya çıktı.

62. dakikada N'Jie'nin sağ çaprazdan ortasında arka direkte Gradel'in gelişine vuruşunda, kaleci soluna yatarak son anda topu çeldi.

63. dakikada Saiz'in ceza yayının gerisinden sert şutunda, kaleci parmaklarının ucuyla meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

76. dakikada ev sahibi ekip farkı 2'ye indirdi. Robin Yalçın'ın pasıyla defansın arkasına sarkan Caicedo sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu uzak direkte ağlarla buluşturdu: 1-3

86. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın ceza yayının gerisinden plasesinde meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

90+1. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Peres'in şutunda, top Appindangoye'ye çarparak kornere çıktı.

Karşılaşma Fenerbahçe'nin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe 11’inde 5 değişiklik

Fenerbahçe'de ligde son oynanan İstanbulspor müsabakasının ilk 11'ine göre kadroda 5 değişikliğe gidildi.

Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Jorge Jesus, İstanbulspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan isimlerden Attila Szalai, Ezgjan Alioski, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş ve Emre Mor'un yerine bu maçta Bright Osayi-Samuel, Luan Peres, Serdar Aziz, Willian Arao ve İrfan Can Kahveci'ye şans verdi.

Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile yaptığı maçta ilk 11'de oynayan İrfan Can Eğribayat, Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Valencia ve Joao Pedro, Sivasspor karşısında da aynı şansı yakaladı.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Attila Szalai, Michy Batshuayi, Lincoln Henrique ve Miha Zajc ile sarı kart cezalısı Emre Mor, kadroda yer alamadı.

Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, ligde deplasmanda 2-1 kazanılan Fraport TAV Antalyaspor maçının ilk 11'ine göre kadroda 1 değişiklik yaptı.

Çalımbay, Antalyaspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Camara'nın yerine Ziya Erdal'ı oynattı.

Kırmızı-beyazlı takım sahaya Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Appindangoye, Goutas, Ziya Erdal, Charisis, Hakan Arslan, Erdoğan Yeşilyurt, Saiz, Gradel, Yatabare 11'i ile çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,10
En Yüksek: 88,20
En Düşük: 85,95
Değişim 0,11 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,28
İşlem Hacmi 110.355.740
Toplam Adet: 1.268.796
Ağırlıklı Ort.: 86,92
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ RIZA GÜZELKALE01 Mayıs 2023 11:40

    Şampiyonluk şansı doğru bu sene ne yapıp yapıp FB şampiyon olmalı ve BJK  ve Sivasspor a teşekkür etmemiz gerekir.Pazartesi hissemiz tavan tavan.

  • FİNANS DÜNYASI30 Nisan 2023 10:28

    Böyle rezillik hiç görmedim.Sivasspor maçın başında güzel oynuyor idi.Taki Ali Şaşal tope bombeleme çıkıncaya kadar ondan sonra maç koptu.Madem maçta darbe aldın neden oynadın resmen bir kişinin yanlışı ve hataları yüzünden maç koçtu ben bu maçtan bir şey anlamadım.Bir trabzonspor maçına antalya alanya maçına bakın bir de bu maca.Tam bir rezillik ve hüsran bence.

  • Kamil 30 Nisan 2023 11:32

    Sivas gününde değildi ama adanademir ve Ankaragücü nde oynayan Eski gsli topçular nedense gs maçlarında oynamıyor. Hayret neden acaba???

  • sportif30 Nisan 2023 02:12

    HERKES Galatasaray topladi 3liradan9a geldi. Fener ne cektirdin be yatirimciya olur da Besiktas GS yi yenerse tavan serilerini kimse durduramaz

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK30 Nisan 2023 00:53

    FB nin gollerine bir bakarmısınız resmen resim çeker gibi sivassporlu oyuncular maçın sonuna doğru geri çekildiler gol atsınlar diye pekde hiç müdahaleci dahi olmadılar.öyle golmü atılır arkadaş göstere göstere golleri attılar.böyle bir maç ender görülür sahalarda sivassporun diğer maçlarına bakın bir de bu maçlarına sıkıntı büyük ....bu anlayışla Türk futbolu bir yere gelmez.

  • Kamil 30 Nisan 2023 11:34

    En azından ofsaytimsi şeyler olmadı. Kaleci sakatlanmış ama maç içinde kalırım diye oynamış. Fener in en iyi adamı sakatlanıp çıkıyor, gs ahanda bu maçı da kaybetti diye düşünürken olanlar iyi batmış birilerine

  • VS29 Nisan 2023 23:02

    ilk yarı gereksiz yere 8 dakika uzuyor ve 12 dakika uzatma oynanıyorken fener 3. golü atıyor valencia sakatlanıyor var görmezden gelirken kahveci atılsın diye var devreye giriyor bu vardaki hakem denen varlıklar ne işe yarıyor

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ30 Nisan 2023 10:34

    Sizler nasıl birisiniz kardeşim yatırımcı değil resmen kumarbazsınız bir spor hissesine 60-100 TL verilirmi .ne temmettü , ne bedelsiz var.Bilanço desen her sene berbat borçlar dizboyu. resmen kuramar oynuyorsunuz sonrada SKP veya hükümeti suçlarsınız.

  • ALİ KODUŞ29 Nisan 2023 21:49

    Sivasspor resmen tepsi içinde FB hediye ettiler.Sivasspor geri çekildi hiç oynamadı hiç maça asılmadılar bile.

  • korlanet30 Nisan 2023 02:13

    senin gozunu nizamini .....eveyim

  • Kamil 29 Nisan 2023 21:40

    Hayret, bu sefer hakemi de yendi fener... Buradan şampiyonluk çıkarmış 🤣🤣