E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Sivas'ta avantaj peşinde---

Fenerbahçe, Sivas'ta avantaj peşinde

Fenerbahçe, Sivas'ta avantaj peşinde
03 Mayıs 2023 - 10:30 borsagundem.com

Türkiye Kupası yarı final maçında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, ilk maçtan avantajlı skorla ayrılmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nin ilk ayağında Sivasspor’a konuk olacak. Sarı Lacivertliler, iyi bir sonuç alarak rövanşa avantajlı çıkmanın peşinde. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma A Spor'dan şifresiz yayınlanacak.

Sivasspor ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugüne kadar 5 kez rakip oldu. İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlarda sarı-lacivertliler 3 kez galip gelirken, 2 mücadele de berabere tamamlandı.

Muhtemel 11'ler:

Sivasspor: Ali Şaşal (Muammer), Murat, Appindangoye, Goutas, Ziya, Charisis, Ulvestad, Saiz, Erdoğan, Max Gradel, Caicedo

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Samuel, Samet, Serdar Aziz, Oosterwolde, Mert Hakan, Arao, Crespo, Rossi, Serdar Dursun, King

Türkiye Kupası'nda yarı final maçlarının hakemleri açıklandı

 

Fenerbahçe kupada yarı finalde

 

Galatasaray kupaya veda etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)