E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe penaltılarda yıkıldı!---

Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı!

Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı!
19 Nisan 2024 - 00:55 borsagundem.com

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Olympiakos'a normal süresi 1-0 biten karşılaşmada penaltılarda mağlup olan Fenerbahçe, Avrupa macerasına veda etti

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 3-2 kaybettiği çeyrek final maçının rövanşında Yunanistan ekibi Olympiakos'a penaltılarla elenip Avrupa'ya veda etti. 90 dakikayı ve uzatmaları İrfan Can Kahveci'nin 11. dakikada attığı golle üstün bitiren sarı-lacivertliler, penaltılarda rakibine 4-3'le boyun eğerek yarı final şansını kaçırdı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. 3-2 kaybettiği maçın rövanşında Yunanistan ekibi Olympiakos'u ağırlayan sarı-lacivertliler, normal süresi ve uzatma bölümünü 1-0 önde tamamladığı maçta penaltılarda yıkıldı.

Kanarya, 11. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 galip tamamladığı maçta, penaltı atışlarını 3-2 kaybederek Konferans Ligi macerasını noktaladı.

Fenerbahçe Kadıköy'de yarı final arıyor

 

Fenerbahçe - Olympiacos maçının hakemi belli oldu!

 

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun yerine Barcelona'nın yıldızı gelebilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,10
En Yüksek: 88,20
En Düşük: 85,95
Değişim 0,11 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,28
İşlem Hacmi 110.355.740
Toplam Adet: 1.268.796
Ağırlıklı Ort.: 86,92
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uğur20 Nisan 2024 07:13

    Alt yapıdan A takıma 1 tane futbolcu çıkıyor mu? Yok.Hep yabancı,hep ithal,menecerler köşeyi dönüyor,,,sonuç başarısızlık.

  • nedo20 Nisan 2024 07:10

    Fenere Ronaldo,messi bile gelse oynayamaz,nedeni nasit,,geleni de kendilerine benzetiyorlar,futbolcuları küstürüyorlar,,iyi oynayan oyuncu oyundan atılıyor,torpilliler oyuna alınıyor,takımda ruh kalmamış.

  • azmi19 Nisan 2024 17:21

    Yahu , bir de yenin , yüzümüzü yere baktırmayın be. Onlar da topçu , takım. Zie daha iyi neden oynamıyorsunuz. Bıktık sizin ve milli takımın aldığı onmaz sonuçlardan. Sesimizi çıkarmaya çıkarmaya tepemize çıktınız. Yunanlılar Ege Adalarımızı işgal ederler, sesimiz çıkmaz, işgal ettikleri adaya devlet görevlimiz izinle girer sesimiz çıkmaz, adalara turist çağırırlar,kapıda vizeye koşar, dövizimiz onlara bırakırız yine sesimiz çıkmaz. Başımızdakiler Cumhuriyet döneminde var edilen eserler, kurumları satarlar,sesimiz çıkmaz,uçağı neden düşürdün derler ,üstüne füze alırlar,ne işe yarar diye sesimiz çıkmaz, sığınmacı yakaladı diye polis memurunun silahına el koyup sürgüne gönderirler ,sesimiz çıkmaz, belediye toplantısında Türk Bayrağını kaldırıp İstiklal Marşımızı okumayanlara yine sesimiz çıkmaz.vs vs yahu yeter ya. ..Sonuçta bu yönetim anlayışı değişmedikçe daha çookkk.....

  • NUSRET ALİBEYSOY19 Nisan 2024 10:49

    ALİ KOÇ FB senin özel şirketin değil FB tüm 25 milyonundur çıkıp tv lere show yapıp siyasi yola sporu sevk ediyorsun kaç senedir başarısızsın hala o koltukdasın.İşi sürekli nerede ise  hükümete sorumlu tutmaya çalıyorsun hemde seçimler öncesi...Bırakın artık kim iyi yapacak ise onlar gelsin.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM19 Nisan 2024 10:41

    Bak sayın başkan Yabancı hakemle oynadınız her iki maçıda yinede yenildiniz.Acaba FB başkanı da yabancı olsa FB başarılı olurmu idi....Şimdi neyin arkasına başarısızlığınızı örtmek için sığınacaksınız.Rakip takım daha pozitifi daha akıllı ayağında top tutarak pas yaparak zamanı değerlendirdi.Bizimkiler ise iki üç pas yapamadılar.Türkiye de gariban takımlara karşı başarılı oluyorlar kendilerini bir şey zannediyorlar.Eğer ki daha güçlü bir AB takımı ile oynasak oldukca farklı yenilir idik.

  • Adil Rekabet19 Nisan 2024 09:59

    Adil rekabet istiyordun al sana adil rekabet. Kadro değeri FB’nin ancak yarısı edebilecek bir takıma eleniyorsun. Üstelik çok istediğin yabancı hakemlerin yönettiği iki maç sonunda sıradan bir Yunan takımına eleniyorsun. Eee şimdi gerekçen ne olacak? Hadi bakalım kolay gelsin. Sürekli konuşarak, bağırıp çağırarak Türk futbol camiasını kaosa sürükleyerek şampiyon olunabileceğini mi sanıyorsun. Maç sahada kazanılır, kimseye çamur atmana gerek yok. Başaramadın, güle güle…

  • kamil19 Nisan 2024 09:13

    Ali Koç istifa etmen lazım,,hiç bir başarın yok.

  • VS19 Nisan 2024 08:58

    sen yunan takımını gırtlaklamışken boğamassan burada hangi takıma 5 atsan benim için hiçbir önemi yok

  • Hasan sabbah19 Nisan 2024 05:23

    Türk hakemlerin ahı tuttu. Evleneceğini zaten biliyorduk. Haydi ayaklarında görelim ve alnınızı karşılayalım. 🤩🤩🤩🦾🦾🦾😛😛😛🤫🤫🤫😪😪😪🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭👌👌👌