E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda---

Fenerbahçe Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda

Fenerbahçe Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda
01 Aralık 2016 - 16:07 borsagundem.com

Fenerbahçe THY Avrupa Ligi'nde sahasında Real Madrid'i konuk ediyor. Spor Severler Fenerbahçe Real Madrid basketbol maçının hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını merak ediyorlardı. O bilgiler açıklandı.

Fenerbahçe, basketbolda Real Madrid'i konuk edecek.. Fenerbahçe Real basketbol maçı ile THY Avrupa Ligi'nde nefes kesecek bir mücadele sahne alacak. Basketbol severeler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını merak ediyorlardı. Fenerbahçe Real Madrid maçının canı yayın bilgileri açıklandı. Peki Fenerbahçe Real Madrid basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Sarı-lacivertli takım, THY Avrupa Ligi'nin 10. haftasında bu akşam İspanya'nın Real Madrid takımıyla karşılaşacak. Fenerbahçe Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 10. haftasında bu akşam İspanya temsilcisi Real Madrid'i konuk edecek. Sarı-lacivertli takımın Ülker Sports Arena'da Real Madrid'i ağırlayacağı karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak.

Ligde şu ana dek 6 galibiyet ve 3 yenilgi alan Fenerbahçe, 3. sırada bulunuyor. Real Madrid ise 7 galibiyet ve 2 yenilgiyle 2. sırada yer alıyor. Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek 7. galibiyetine ulaşmaya ve üst sıralarda yer alma iddiasını sürdürmeye çalışacak.

Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki bir numaralı organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde heyecan, 10. hafta maçlarıyla sürecek.

Türk temsilcileri Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe ve GalatasarayOdeabank'ın mücadele ettiği THY Avrupa Ligi'nde, bu akşam ve 2 Aralık Cuma günü 8 karşılaşma yapılacak.

Fenerbahçe Real Madrid basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Oynadığı 9 maçta 6 galibiyet elde eden Fenerbahçe, bu akşam İspanyol temsilcisi Real Madrid'i konuk edecek. Ülker Sports Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma LİGTV 2'den yayınlanacak.

Ligde 4 galibiyeti bulunan Anadolu Efes, bu akşam deplasmanda İsrail'in Maccabi FOX takımıyla karşı karşıya gelecek. Menora Mivtachim Arena'nın ev sahipliği yapacağı ve LİGTV 3'ten yayınlanacak müsabaka TSİ 22.05'te oynanacak.

Organizasyondaki 9 karşılaşmadan 5'ini kazanan Darüşşafaka Doğuş, 2 Aralık Cuma günü Yunan temsilcisi Olympiakos'u ağırlayacak. Yeşil-siyahlılar, saat 20.00'de başlayacak ve LİGTV 3'ten verilecek maçta rakibini Volkswagen Arena'da konuk edecek.

Sezonun ilk 9 maçında parkeden 3 kez galip ayrılan Galatasaray Odeabank, 2 Aralık'ta Fernando Buesa Arena'da TSİ 23.00'de İspanya'nın Baskonia ekibine konuk olacak. Maç, TRT Spor ve LİGTV 3'ten naklen verilecek.

THY Avrupa Ligi'nde 10. hafta maçlarının programı şöyle:

1 Aralık Perşembe
19.00 Unics Kazan (Rusya) - EA7 Emporio Armani Milan (İtalya)
20.45 Fenerbahçe (Türkiye) - Real Madrid (İspanya)
22.00 Brose Bamberg (Almanya) - CSKA Moskova (Rusya)
22.05 Maccabi FOX (İsrail) - Anadolu Efes (Türkiye)

2 Aralık Cuma
20.00 Darüşşafaka Doğuş (Türkiye) - Olympiakos (Yunanistan)
21.00 Kızılyıldız MTS (Sırbistan) - Zalgiris (Litvanya)
23.00 Barcelona Lassa (İspanya) - Panathinaikos Superfoods (Yunanistan)
23.00 Baskonia (İspanya) - Galatasaray Odeabank (Türkiye)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)