E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Konyaspor'u konuk edecek---

Fenerbahçe, Konyaspor'u konuk edecek

Fenerbahçe, Konyaspor'u konuk edecek
25 Şubat 2023 - 14:20 borsagundem.com

Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçlarında Fenerbahçe, Konyaspor'u konuk ederken, Giresunspor da Kayserispor'u konuk edecek.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta maçında Fenerbahçe'nin konuğu Arabam.com Konyaspor olacak. Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Jorge Jesus, cezası nedeniyle kulübedeki yerini alamayacak. Öte yandan Bitexen Giresunspor da bir diğer erteleme maçında Yukatel Kayserispor'u ağırlayacak.

Fenerbahçe- Konyaspor rekabetinde öne çıkan notlar

Konyaspor'u ağırladığı son dört Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Fenerbahçe (2G 1B 1M), daha önceki 17 karşılaşmanın sadece birinde puan bırakmıştı (16G 1B).

Fenerbahçe ile oynadığı son altı Süper Lig maçının dördünü kazanan Konyaspor (2M), bu galibiyetlerin üçünde kalesini gole kapadı. Sezonun ilk yarısındaki mücadeleyi 1-0 kazanan Konya ekibi, sarı-lacivertliler karşısında ilk kez lig dublesi yapmayı hedefliyor.

Bu sezon evinde oynadığı 11 Süper Lig maçının beşinde 4+ gol atan Fenerbahçe (5G), en son 2013/14 sezonunda Ersun Yanal yönetiminde daha yüksek bir sayıya ulaştı (6 maç).

MUHTEMEL İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay | Lincoln, Szalai, Samet, Ferdi | Arao, Mert Hakan, Rossi, İrfan | Valencia, King

Arabam.com Konyaspor: Sehic | Guilherme, Calvo, Adil, Ahmet | Bouchalakis, Soner, Çekici | Muric, Michalak, Diouf

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki rakibi belli oldu

 

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki muhtemel rakipleri belli oldu!

 

Jesus'a sürpriz talip: Eski yıldız Fenerbahçe'ye geri dönüyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)