E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe durdurulamıyor!---

Fenerbahçe durdurulamıyor!

Fenerbahçe durdurulamıyor!
13 Aralık 2013 - 10:54 borsagundem.com

En yakın takipçisine 8 puan fark atan Fenerbahçe, şampiyonluk için büyük yol kat etti..

Süper Lig’de açık ara liderliğini sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz sezona göre çok farklı bir tablo çiziyor. Sarı lacivertliler, geride kalan 14 hafta sonunda en yakın rakibine 8 puan fark attı. Ancak Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’sinin, Aykut Kocaman’ın F.Bahçesi’ne attığı puan farkı ise 11’i buldu. Peki sarı lacivertlilerin zirve yarışındaki rakipleri geçen sezona göre ne durumda?..
Bu kıyasladığında ortaya çıkan tablo şaşırtıcı. Geçtiğimiz sezonun 14. haftasını 26 puanla tamamlayan G.Saray, bu sezon da aynı puanda. Yani sarı kırmızılılar için geride kalsa da geçen sezondan başarısız demek mümkün değil.

TEK KULVARIN AVANTAJI

Beşiktaş için de aynı şeyleri söylemek mümkün. Çünkü siyah beyazlılar geçen sezon 14. hafta sonunda 25 puandayken, bu defa 1 puan fazlasını toplamış. Yine teknik direktör değiştiren takımlardan Trabzonspor da geçtiğimiz sezonun 14. haftasında 22 puana sahipken, bu sezon 23 puanda. Böylece takımların hepsi geçen yılki performanslarını korurken, Fenerbahçe fark yaratan ekip olarak göze çarpıyor. Geçtiğimiz sezon hem lig hem kupa hem de Avrupa’da yoğun bir sezon geçiren sarı lacivertliler, şimdi sadece ligde olmanın avantajıyla puan rekoruna gidiyor.

YANAL İÇİN YETERLİ DEĞİL

Ersun Yanal’ın iyi organizasyonu ile rakiplerine büyük fark atan Fenerbahçe, daha şimdiden şampiyonluk için büyük avantaj sağlamış durumda. Buna karşılık Yanal ise, hala istediği takımı sahada göremediğini yakınları ile paylaşıyor. Tecrübeli teknik adam, haftalar ilerledikçe takımının çok daha iyi olacağını söylüyor. Başarılı çalıştırıcı, kariyerine bakarak kendisinden düşüş bekleyenlerin de yanıldığını düşünüyor. Çünkü sarı lacivertlilerin, geniş kadrosu ve ekonomik durumunun iyi olması nedeniyle herhangi bir düşüş yaşamasının mümkün olmadığını ifade ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muslera13 Aralık 2013 11:22

    habere bak, zamana bak, başlığa bak böhhhhhh, şikeden yargılanan bir takımmı durdurmak mı bırakınız gitsinler uçuruma doğru