E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Altay transferini açıkladı---

Fenerbahçe, Altay transferini açıkladı

Fenerbahçe, Altay transferini açıkladı
01 Eylül 2023 - 12:25 borsagundem.com

Manchester United, Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı transfer etti. Sarı lacivertliler ile İngiliz ekibi arasında yapılan sözleşme detayları da belli oldu. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Kulübü, milli kalecileri Altay Bayındır’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile 5 Milyon euro bonservis, sonraki satıştan yüzde 20 pay, satış bedelinin 10 milyon euroyu geçmesi halinde ayrıca 1 milyon euro pay olacak şekilde anlaşma sağladıklarını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten "Yolun açık olsun Altay Bayındır" başlığıyla yapılan açıklama şöyle;

"Kulübümüz, milli kalecimiz Altay Bayındır’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United FC ile 5 Milyon Euro bonservis, sonraki satıştan %20 pay, satış bedelinin 10 milyon Euro’yu geçmesi halinde ayrıca 1 milyon Euro pay olacak şekilde anlaşma sağlamıştır.
2019 yılında kadromuza katılan Altay Bayındır, kısa sürede gösterdiği başarılı performansla hem takımımızın hem de taraftarlarımızın vazgeçilmezi oldu.

Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlık sorumluluğunu genç yaşta üstlenen Altay Bayındır, millî takımın da önemli isimlerinden biri olmayı başardı.

Bugüne kadar verdiğin tüm emekler için Altay Bayındır’a teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde sonsuz başarılar diliyoruz."

Fenerbahçe Konferans Ligi'nde gruplara kaldı

 

Fenerbahçe'den 3 yıllık imza: İşte sözleşme detayları...

 

Fenerbahçe'den Morelos'un ardından bir bomba daha!

 

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü İstanbul'a geldi

 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal, 3 isimle yolları ayırıyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)