E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Adana Demirspor deplasmanında: Maçın ilk 11'leri belli oldu---

Fenerbahçe Adana Demirspor deplasmanında: Maçın ilk 11'leri belli oldu

Fenerbahçe Adana Demirspor deplasmanında: Maçın ilk 11'leri belli oldu
12 Kasım 2023 - 16:57 borsagundem.com

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında bu akşam deplasmanda Adana Demirspor ile oldukça kritik bir mücadeleye çıkacak.


Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor ile bu akşam karşı karşıya gelecek. Sakatlıklar nedeniyle savunmada sıkıntıları devam eden Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanını kazanmak ve yeniden liderlik koltuğuna oturmak istiyor. 

Yeni Adana Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma Bein Sports'tan canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11'LER

Yukatel Adana Demirspor:
 Ertaç, Svensson, Gravillon, Semih, Rodrigues, Ndiaye, Emre, Yusuf Sarı, Belhanda, Yusuf Erdoğan, Niang
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Zajc, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

FENERBAHÇE'DE HEDEF GALİBİYET

Ligde 11 hafta sonunda 30 puan toplayan sarı-lacivertliler, 31 puanı bulunan Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında ameliyat edilen Becao ve Serdar Aziz'in yanı sıra sakatlığı bulunan Djiku, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş'tan yararlanamayacak. Bu isimlerin yanı sıra Trabzonspor karşısında kırmızı kart gören İsmail Yüksek de takımını yalnız bırakacak.

Adana Demirspor karşılaşması öncesinde savunmadaki eksiklikler teknik direktör İsmail Kartal'ı düşündürüyor.

Sakatlıkları bulunan Becao, Djiku ve Serdar Aziz'in yokluğunda Trabzonspor karşısında Samet-Oosterwolde ikilisini sahaya süren Kartal, Ludogorets karşısında ise Yusuf Akçiçek-Oosterwolde'yi oynattı.Samet Akaydin'in isminin UEFA'ya verilen listede olmaması sebebiyle genç futbolcu Yusuf'u Bulgaristan deplasmanında ilk 11'de oynatan Kartal, Adana Demirspor karşısında formayı Samet Akaydin'e vermeyi planlıyor.

İtalyan devi Sacha Boey’i istiyor

 

Çalımbay ile Beşiktaş'ın Başakşehir sınavı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)