E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFed Başkanı'ndan önemli açıklama---

Fed Başkanı'ndan önemli açıklama

Fed Başkanı'ndan önemli açıklama
06 Ağustos 2013 - 21:33 borsagundem.com

Chicago Fed Başkanı Charles Evans, istihdamdaki ilerleme ile olası bir QE azaltımının Eylül ayında mümkün olduğunu ifade etti

Rekor düzeydeki parasal genişleme programının en büyük destekçilerinden olan Chicago Fed Başkanı Charles Evans, istihdam piyasasında iyi bir ilerleme katedildiğini ve Eylül ayında merkez bankasının tahvil alımlarını azaltabilecek ortamın oluştuğuna işaret ettiğini belirtti.
Evans, Fed'in Ocak 2013'ten başlayarak, 2014 yılının ortalarında şu andaki parasal genişlemeyi sonlandırdığında büyük olasılıkla en az 1.2 trilyon dolarlık tahvil alımı yapmış olacağını söyledi.
Chicago'da konuşan Evans, "İş gücü piyasasında iyi bir ilerleme gördük, bu konuyla ilgili hiçbir şüphe yok. Şahsi olarak, bu gelişmenin istikrarlı olacağına dair hâlâ daha iyi kanıtlar görmek istiyorum ve Eylül ayında alımların azaltılmasını kesinlikle ihtimaller dışında bırakmıyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sıradaki06 Ağustos 2013 21:52

    SIRADAKİ BAŞKAN KİM ODA ÇIKSIN BİR İKİ KELAMDA O ETSİNKİ BİZİM SPEKLER İŞ ÇIKSIN AÇIĞA SATIP ÜÇ BEŞ YOLLARINI BULSUN GARİPLER