E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFBI ajanları Trump'ın evini bastı---

FBI ajanları Trump'ın evini bastı

FBI ajanları Trump'ın evini bastı
09 Ağustos 2022 - 08:15 borsagundem.com

ABD'nin eski başkanı Trump'ın Florida'daki evine FBI tarafından baskın düzenlendi. Trump, sosyal medyada yaptığı paylaşımla halkı galeyana getirdi. Taraftarları ellerinde pankartlarla baskını protesto etti

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Florida'da bulunan Mar-A-Lago malikanesine Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ajanları tarafından baskın yapıldığını ve arandığını açıkladı.

KASAYI KIRDILAR

Trump, yazılı açıklamasında, “Florida, Palm Beach’teki güzel evim Mar-A-Lago şu anda kuşatma altında, büyük bir FBI ajanı grubu tarafından baskın yapılıp işgal edildi, bu milletimiz için karanlık bir zamandır. Daha önce hiçbir ABD Başkanının başına böyle bir şey gelmedi.” ifadelerini paylaştı.

Trump’ın açıklamaları sonrasında taraftarları Florida’daki evinin önüne giderek eski başkana destek oldu.

FBI ajanlarının mülkünde bulunan bir kasayı kırdığını iddia eden Trump, “İlgili devlet kurumlarıyla yapılan çalışma ve iş birliğinden sonra evime yapılan bu habersiz baskın gerekli veya uygun değildir.” değerlendirmesinde bulundu.

GİZLİ, KAYIT ARAMASI

Associated Press, konudan bilgisi bulunan kişilere dayanarak, FBI aramasının, Trump’ın Beyaz Saray’daki görevi sırasında Florida’daki ikametgahına gizli kayıtları alıp almadığına ilişkin bir soruşturmayla ilgili olduğunu belirtti. Adalet Bakanlığının, bu yılın başlarında Ulusal Arşivler ve Kayıtlar İdaresi tarafından Mar-A-Lago’dan alınan 15 kutu belgenin içinden çıkan gizli kayıtların varlığını araştırdığı kaydedildi. Federal yasaların, gizli devlet belgelerinin yasalarca belirlenmiş yetkili yerlerden dışarı çıkarılmasını yasakladığı bilgisi paylaşıldı.


Donald Trump'ın "Evimi bastılar" şeklindeki paylaşımının ardından taraftarları
bölgeye akın etti. Ellerindeki pankartlarla Trump'a destek verdi. 

ADAY OLACAĞININ SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Trump geçtiğimiz temmuz ayında verdiği bir röportajda aday olacağının sinyalini vermişti. Trump, ABD'de 2024 yılında yapılacak olan başkanlık seçimleri için, “Benim için asıl büyük karar adaylık açıklamasını Kasım’daki kongre ara seçiminden önce mi, yoksa sonra mı duyurmak” demişti. 

Trump: 2024 seçiminde adaylık kararı aldım

 

Trump Kongre baskınına kendisi de katılmak istemiş

 

Trump'ın temyiz başvurusu reddedildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran09 Ağustos 2022 12:34

    İlginçtir aynı yöntemler Türkiye de de denendi.  Trump bu kadar zengin ve güçlü olmasaydı çoktan bir suikasta kurban gitmişti. Bunak Biden ve avanesi Dünya yı karıştırmak için elinden geleni yapıyor.  Tahıl anlaşmasını dahi içine sindirmedi bu alçaklar.

  • baran09 Ağustos 2022 12:31

    Derin devlet Trump ile uğraşıyor!   bunak Bidon ve dostları da Türkiye yi karıştırmaya çalışıyor.  İnsanlık  gerçeği örtmeye çalışan alçaklara rağmen uyanıyor.  Normal şartlarda Biden Pelosi kendi ülkesinde  ve chp pkkk hdp ip te Türkiye de iktidara gelemez!  Hiç bir şansları yok.  Şu aşağıdaki  sırıtık soytarının bile yalandan başka sermayesi  yok!  ısrarla inatla aynı yalanları defeatle yazması aşağılık karakterinin gereğidir. Sanki insanlar hiç bir şey bilmiyor da şu salağa sormuş gibi her konuda saçma sapan zırvalaması da ahmaklığının işaretidir.

  • ELIF09 Ağustos 2022 11:56

    SATANIK  AYHUDI NWO AJANFDASINA FAHISE OLAN YEREL UNSURLAR DUNYA GENELINDE OYULMADIKCA INSANLIK RAHAT EDEMEZ..FETOCUSINDEN NATOCUSUNA PKKLISINA GLADYOSUNA DUNYANIN HER ULKESINDE KULLANILAN YEREL FAHISELERININ ELIMINE EDILMESI LAZIM..ILK KURESELCI HUKUMET DUSUSLERI AVRUPADA YASANACAK....MUSLUGU KURUTTUNUZ MU FAHISELER ISSIZ KALIR ZATEN 

  • ALİ KODUŞ09 Ağustos 2022 10:21

    BİZDE DE MUHALEFET PARTİLERİ HAKİMİ, SAVCIYI BÜROKRATLARI TEHDİT EDİYOR.TV LERE ÇIKANLAR GAZETECİ DÖVÜYOR, BAZILARIDA KANDİLE GİDİP TERÖRİSTLERE İLE GÖRÜŞMELER YAPIP BİZZAT TALİMATLAR ALIYOR AMA BUNLARA BİR ŞEY YAPAN YOKTUR.BİRDE ÖZGÜRLÜK YOKTUR ÜLKEMİZDE DİYORLAR BAKINDA İBRET ALIN.BENİM BİLDİĞİM DEVLETTEN BÜYÜK HİÇ KİMSE YOKTUR ZAMANI GELİNCE FATURAYI KESER.

  • Mucise Reis : )09 Ağustos 2022 10:52

    1 - hakim-savcı (dün otomobilini verenler bugun o savcıları kırmızı bültenle arıyor. kendi atadıklarını fero diye görevden alıyor :D ) 2 - Tv lere çıkan gazeteci ( x tv de ortak pogram yapıp 2 kanka iktidar parsilerini över, sonsuz hürmet itaat ederlerdi. mhp den ayrıldı , şimdi iki dost birbirine düşman oldu kavga ediyor utanmadan, tv de uludugunu hatırlıyorum) 3-kandile hider akil insanlar akıllarda :D lahmacunla suriyeye uyğurlanan, megri megri halay çekenler youtube de reytingler kırıp izleniyor :D 4- Gezide suçlu ilan edilen , yargısız infazsız biçimde avrupa insanhaları maddelerini kabul etsekte, içeride tutuluyor, mahkemeler gereğini yapıyor :D özgürlük mü ?  İstanbul anlaşmasının verdiği özgürlükden yararlanamıyor :D. Fatura naylon fatura, bedeli millet ödüyor. çokdan kesilmiş fatura :D

  • Mucise Reis : )09 Ağustos 2022 09:16

    Ayakkabı kutuları çıkmış mı ? :D  Kesin Pensılvanya nın işi bunlar. ABd ye huzur yok  haha

  • Mucise Reis : )09 Ağustos 2022 12:57

    Biz fetocuları biliyoruz. lafla değil TBMM komisyon ve bağımsız mahkemelere hesap veren/veremeyenler  ortaya çıkacak :D tv programında fetocusun/değilsin. sosyal medyada fetocusun/değilsin :D geç bu boş ayakları.... cep telefonları hts kayıtları hangi tel noların hangi kişilerle yanyana oldugunu, kimlerin kimlerle yan yana aynı mekanlarda ublunduğunu kaydediyor :D google play uygulamaları, gprs kayıtlarında dahi bu durum mevcut :d o çamurları 1980 lerde atabilirsin : )) elinde çamurla ahanda böyle yakalanırsın 2022 teknolojısı ile. Tel sinyalleri, yanındakilerin sinyalleri, nerede toplandıkları, vb hepsi kayıtlı ve gülüm :D  .. a haberciler çamur atsın ahahaha  (forumda ilk kez ismi görünenler kim acanba :D )

  • baran09 Ağustos 2022 12:21

    Anlaşılamayacak bi şey yok!  Tam bir feto iti ama mevziden mevziye atlayınca anlaşılmaz zan ediyor sersem?  

  • mehmet efendi09 Ağustos 2022 11:56

    yicinde mi ydisinda mi fetoculuk yapiyorsun cok merak ediyorum?

  • Onur09 Ağustos 2022 08:59

    Kolaysa reisin kapıdından bir kedi geçsin. Elinde telefonla evinin yakınından geçemiyorsun 500 koruma var.