E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den transfer hamlesi!---

F.Bahçe'den transfer hamlesi!

F.Bahçe'den transfer hamlesi!
24 Ağustos 2013 - 10:50 borsagundem.com

Fenerbahçe ünlü yıldız için görüşmelere başladı

Gençlerbirliği’nde forma giyen yıldızın menajeri Doğan Ercan, “Kulüpler anlaşırsa, Jimmy Fenerbahçe’yi istiyor” dedi.
F.BAHÇE’nin gündeminde Gençlerbirliği’nin sol açığı Jimmy Durmaz var. Bu transfer konusunda Radyospor’da Özgür Sancar’a konuşan genç futbolcunun temsilcisi Doğan Ercan, “CAS’taki duruşmalar nedeniyle son bir haftadır bir gelişme yaşanmadı; fakat önümüzdeki bir kaç günde Aziz Yıldırım’la İlhan Cavcav’ın bu konuyu konuşmasını bekliyoruz. Kulüpler anlaşırsa bu transfer olur” diye konuştu.
‘Bu renklere alışığım’
Ercan, “Jimmy de Fenerbahçe’yi  istiyor. Bu isteğini de güzel bir espriyle dile getiriyor: ‘İsveç Milli Takımı’nın rengi Fenerbahçe’ye benziyor, sarı mavi. Yani yabancılık çekmeyeceğim’ diyor” ifadelerini kullandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİZ FB çeliyiz.24 Ağustos 2013 18:50

    Bırakınlan bu işleri koca FB çemizi mele takımı yaptılar.sen şampiyonlar liginede oynuyorsun aldığın teknik direktöre bak adamın ne başarısı varda onu aldınız hiçdeğilse fatih hocanın italyada bir kulüp çalıştırması var sonrada hem milli takımda hemde GSraydabaşarıları var ben bir FB çeliolarak hem aziz başkanın vede yönetiminin aynı zamandada ersun yanalın takımdan hemen cehennem olup gitmesini istiyorum.artık aziz yıldırım vede ekibi sizler FB çemize zarar veriyorsunuz.bakın ŞAMPİYONLAR ligi maçında yönetim İSTİFA İSTİFA diye tirbünler tempo tuttu illa birtarafınıza küfü ettiriptemi ayrılacaksınız.inşallah seni aziz içeri atarlarda ancak senden öyle kurtuluruz.sana etek tutanlarada yazıklar olsun.biz seyirciler azz başkanı FB çemize büyük zarar verdiğini çocuklarımıza anlatacağız.bakalım kabrinizdede öyle rahat yatabilecekmisiniz.