E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim’den Arda Turan sorusuna net yanıt---

Fatih Terim’den Arda Turan sorusuna net yanıt

Fatih Terim’den Arda Turan sorusuna net yanıt
29 Aralık 2019 - 08:25 borsagundem.com

Fatih Terim’den Arda Turan sorusuna yanıt: ‘Bana göre Arda Turan…’

Galatasaray Antalyaspor maçı sonrası konuşan Fatih Terim, geride kalan devreyi ve maçı değerlendirdi. Terim, "Benim hayallerim, isteklerim, rüyalarım, hedeflerim hiç bitmez. Avrupa'da Galatasaray'ın da hedefleri, benim de hedeflerim de bitmez. Birçok maçta belki de 2. yarılar olmasaydı çok fazla puanla kapatabilirdik! Ama çoğu maçta da iyi oynamadık, bunu kabul etmek lazım" dedi.

Galatasaray, Süper Lig’de 17. haftasında konuğu Antalyaspor’u 5-0’lık skorla mağlup ederken müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, hem geride kalan devreyi hem de karşılaşmayı değerlendirdi. Terim, “Güzel bir oyunla, bol gollü ve net bir galibiyet aldık. İyi oynadık, oyuncularımı kutluyorum. İnşallah 2. devre, bu Galatasaray’a yakışan futbolla beraber iyi sonuçlar alacağız” ifadelerini kullandı.

Arda Turan hakkında soruları da yanıtlayan Terim, “Arda Turan ile özel hayattaki ilişkimiz ile futboldaki ilişkimiz farklı. Bunu ayıralım. Arda önemli bir oyuncu. Galatasaray için önemli bir figürdü. Nasıl olur bilmiyorum. Ancak Arda, futbolu Galatasaray’da mı bırakmalı? derseniz, oyum evet olur. Arda Turan iyi bir Galatasaraylı. Galatasaray da kendi çocuklarına her zaman sahip çıkar. Bana göre Arda Turan futbolu Galatasaray’da bırakmalı. Biri hak edecekse bu Arda Turan’dır” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Galatasaraylı29 Aralık 2019 23:12

    Arda Turan son 3 yıldır top oynamıyor. Galatasaray oyuncu mezarlığı değil. Karakteride sorunlu. İstemiyorum bir galatasaraylı olarak. Gitsin acun abisine.. Halı saha maçı yaparlar beraber..

  • bir dost29 Aralık 2019 13:10

    kim olursa olsun yetenekli bile olabilir bu ; yaptıkları ahlaksızlıklarından sonra yok olup gitmesi bence en hayırlısı olur . gençlere kötü örnek.

  • kılıç29 Aralık 2019 11:14

    GENÇLİK YÖNETMEK KOLAY DEGİL ARDA HARCANMAMALI .HATASIZ KUL OLMAZ BİZ ARDAYI SEVİYORUZ.

  • Nedim30 Aralık 2019 05:13

    Bunu jenerasyonu çok fena şımardı;  Milli takım dip yaptı sadece  2008 de bir başarı oldu sonrası şımardıkça şımardılar. 

  • Tekno papaz29 Aralık 2019 09:41

    Gol yendiğimiz dakikalar oynanmamış olsa çok daha Farklı bir boyuttaydık. 😀😀😂😂