E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFalcao ABD yolcusu---

Falcao ABD yolcusu

Falcao ABD yolcusu
07 Ağustos 2021 - 07:45 borsagundem.com

Galatasaray'da aldığı yüksek yıllık ücret ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan gönderilmek istenen Kolombiyalı golcü, ABD yolcusu...

Büyük umutlarla transfer edilen ancak istenilen performansı gösteremeyen Radamel Falcao'ya kulüp bulması iletilirken yıldız golcünün Inter Miami ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Todofichajes sitesinin haberine göre Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Falcao, MLS ekiplerinden Inter Miami'nin teklifini kabul etti. Haberde, transferin yakın zamanda açıklanmasının beklendiği kaydedildi.

GALATASARAY MAAŞ YÜKÜNDEN KURTULMAK İSTİYOR

Sarı kırmızılı formayla 2 sezonda toplamda 40 maça çıkan Falcao, 20 gol atıp 3 de asist yaparken beklentilerin altında kaldı. Ekonomik yönden elini rahatlatmak isteyen Galatasaray, yıllık 5 milyon euronun üzerinde bir maaş alan Kolombiyalı golcüyle yollarını ayırmak istiyor.

Lionel Messi transferinde çılgın iddia! 1 milyar Euro...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tekno papaz08 Ağustos 2021 14:42

    Yönetimler döneminden sorumlu olmadığı sürece 5m verir 10 m verir. Hesap verme yok ki bas bas paraları leylaya 

  • Kumaş07 Ağustos 2021 18:25

    Falcao kumaş olmadı cimboma

  • MELİS MARMARİSLİ07 Ağustos 2021 16:05

    bize iyi kakaladılar adam kerizmi gitsin oynamadan 5 milyon euro ve bonoslar garanti değilmi.peki bunları kim getirdi kim aldı fatih terim asıl gönderilmesi gekeren veya istifa etmesi gereken baş sorumlu kimdir neden onu kovmuyorlar.şirketlerde vefa borcu yoktur hekse işini yapar parasını alır başarısız ise kovulur VEFA istanbul da bir semtin adıdır .

  • Gur07 Ağustos 2021 14:25

    FALCOA gitdiyor...ahmaklar haydi hava limanina gidin edin..ha bir miktar cebine DOLAR KOYMAYI UNUTMAYIN..HE...HE... vay milletim vay..uyanmadin gitti...ona uzuluyorum..DAHABU emperyalin oyunlari ne kadar..oyuncagi olcaksin...ormanlarini PKK..FETO..yakarken hala ortaklik pesine insanlari ne yapacaksin...birazcik..dùsun.. sosyal medya soytari sanatcilari..nasil kullanildikklarini...birazcik dùsun.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ07 Ağustos 2021 11:29

    3,5 yıllada fatih terim 40 futbolcu transfer etmiş hepsinide gönderilmiş ama kendisi hiç bu işlerden sorumlu değil gibi hep faturayı futbolculara kesilmiştir.ben hiç zannetmiyorum gideceğine yan gelip yatar 5 milyon euro yu cebine koyar kimsede gönderemez.3 maç oynar 8 maç yan gelip yatar.