E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFakıbaba: Bu yıl 75 bin düve vereceğiz---

Fakıbaba: Bu yıl 75 bin düve vereceğiz

Fakıbaba: Bu yıl 75 bin düve vereceğiz
25 Mart 2018 - 09:59 borsagundem.com

Tarım Bakanı Fakıbaba, "3 yıl içerisinde Tarım Kredi olarak 250 bin düve vereceğiz. 75 binini bu yıl için planladık" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Tarım Kredi olarak bu yıl 75 bin düve vereceklerini açıkladı.

"Hedefimiz Türkiye'nin bir milyon düve açığını kapatmak" diyen Fakıbaba şöyle konuştu:

"3 yıl içerisinde Tarım Kredi olarak 250 bin düve vereceğiz. Bunlar 100 bin liralık olacak. İnşallah 75 binini bu yıl için planladık. Bunu 3 yıl içerisinde 250 bine tamamlayacağız"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kimim ben25 Mart 2018 14:25

    Artık kimse çocuğunun çiftçi olmasını istemiyor ben çektim onlar çekmesin mantığı var kimsede açıp discovery de falan yayınlanan programları izlemiyor modern tarımcılık falan kadınlar kızlar genç erkekler dağ başında zor doğa şartlarında yaşıyor bizim tiki gençlikte plazalarda avm lerde fink atıyor elinde mesleği olanlar azalıyor ben hiç uzun zamandır duymadım motor ustası olucam, mobilya ustası olucam,hayvancılık yapcam diyen kime sorsan mühendis olucam cio olucam müdür olucam memur olucam sorun burda üzerine düşülnezse o mimarı öğretmeni müdürü kim doyuracak sonuç çiftçiye yani çobana muhtaçsınız

  • Hayri25 Mart 2018 13:49

    Ciftlikbank milleti soguslerken nerdeydiniz? Adamlar 500 milyon dolar yani yaklasik 2 milyar tl toplamis inek uretecez diye...

  • Eyy bakan25 Mart 2018 12:49

    Geçen günlerde yapılan bir denetim ile 280 üründe yasak maddeler bulundu. Yahu bu millete domuz , at , eşek eti yediriyorlar. Gıda da hormon hayvan yeminde gdo lu ürünler paketli gıdalarda nişasta bazlı şeker. Fırınlar dan tut lokantalara çoğu işletme rezalet üretim yapıyor. Denetleme nerde bakan efendi Bakan efendiyi ne zaman tv de görsem gülümekten konuşamıyor.

  • Tam komedi25 Mart 2018 12:26

    Binlerce kişiye hibe dagitacak Hadi be ! Yurtdışından 700-1000 euro ya alınan hayvanlar burda millette 3000 euro dan satılıyor ! HİBE TEŞVİK PROJRAMI YANDAŞ BESLEMEDİR. TÜRKİYE DE HERŞEYDE % 60 FAHİŞ VERGİ VARDIR BU PARANIN YARISINI HÜKÜMET YER DİĞER YARISINI HÜKÜMETE BORÇ VEREN LOBİ TAYFASI. BU MİLLET BİRLİK OLURSA TOK OLUR AYRIŞTIKÇA ,AYRILDIKÇA AÇ KALIR. DİKTATÖRLERİN YÖNETTİĞİ ÜLKELER YOK OLUR.

  • ...gnçlk25 Mart 2018 10:49

    yaaa hayvancılık mı kalda kredi ile çiftçile rhayvancılık yapacak ? hala sarmal devamediyor. Sarmalı kırmanın tek ve tek yolu akaryakıt -doğalgaz-elektrık fiyatlarını geri çekmektir. Bu fiyatlar geri çekilince ülkenin hangi kaynaklarından vergi alacaksınız ? bunu çözen türkiyeyi Reel manada tepelere tırmandırır. yok koyun verdik, saman verdik, tarla teşvi verdik, onu ettik, bunu ettikle bi halt olmaz. Bunu başarırsak şehirleşme planları ve göç duracak. şehirlerde alt yapıların masrafı ve kargaşa ve kalabalık duracak, alternatif üretim ve girişimlikik başlayacak, ülkedeki refah paryı eşitlenecek. yoksa ver 500 düve, ver kredi, ver hibe.. sonu yok. hastalık var ise amelliyata geçelim, ağrı kesiciler den artık vazgeçelim. nokta atışı işleme geçelim herşey bu durum için güzel.