E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEzine Çayı Bozkurt’u böyle yuttu---

Ezine Çayı Bozkurt’u böyle yuttu

Ezine Çayı Bozkurt’u böyle yuttu
13 Ağustos 2021 - 13:12 borsagundem.com

Sel sırasında Ezine Çayı Bozkurt’u böyle yuttu, aracından son anda çıkan kişi sürüklendi.

Bozkurt'ta Ezine çayının taşarak sel sularının mahalle aralarında girdiği anların görüntüleri ortaya çıktı.

'Sümeyra Ergin Felek' adlı Instagram kullanıcısının kendi hesabından paylaştığı görüntüde; taşan sel sularının bir anda mahalle aralarına doğru yöneldiği ve binaların çevrelerinin suyla kaplandığı görüldü. Bu sırada aracını kurtarmak isterken selin ortasında kalan vatandaş da görüntüye yansıdı. Kadının, "Adam kaldı orada; ağabey kaç, bırak arabayı kaç" diyerek uyarmaya çalıştığı vatandaşın son anda kurtulduğu görüldü. Ayrıca, yaklaşık 2 metre derinliğinde oluşan su birikintisi yüzeyinde odun parçalarının da olduğu görüntülere yansıdı.

KARADENİZ'İN RENGİ DEĞİŞTİ

Kastamonu'da etkili olan sağanağın ardından Azdavay, İnebolu, Bozkurt, Küre ve Pınarbaşı ilçelerinde selin izleri siliniyor. 25 kişinin öldüğü, 925 kişinin de tahliye edildiği Kastamonu'da, selin sürüklediği odun, toprak ve balçık Karadeniz'e aktı. Bozkurt ile Abana ilçeleri arasında denizin rengi değişti. Deniz yüzeyinde kirlilik oluştu, kıyıda odun parçaları yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aktrol13 Ağustos 2021 18:16

    Şimdi Fox tv, Halk tvi krt tv, vb.  şimdi çıksa, odunlar kopruyu kapattı, KOPRU AĞAÇLARDAN dolayı çöktu. odun deposu var. dese.. RTUK KAÇ PARA CEZA KESER ? Yakında sosyal medya hesaplarından olayların oldugu videolarıda paylaşmak yasak olacak.... Halbuki çözum olanları gizlemek deıl, olaylar açözumler bulmak.mİllet milletin hakkını herdaim arar. Siyasiler kendileri için gelecekleri için halkın menfaatı harıcı davranabilir. Milletin acısı milletindir. Herkes birbirine yardımlar yapıyor, destek oluyor. Hiç bişe yapamayan evınde dua yapıyor. Millet milleti korur. sıyasılar geçicidir. Haberlere, sosyal medyaya yapılan baskı asla karşılık bulmaz. İŞİNİ YAP, YAPAMIYORSAN İSTİFA ET KARDEŞİM. Yok chp liyim, yok akpliyim, yok namaz kıldım hacca gittim, yok anıkabirde  24 saat nöbet tuttum.  Bananeeee... işi yap. yapmıyorsan çektir git. istifa et. Biz hiç rahat değiliz evimizde, neşemiz gitti bee... izleyince...

  • Hamit13 Ağustos 2021 20:32

    İçindeki zehri topluma saçıp kendin rahatlıyorsun Allah etrafındakilere sabır versin

  • Mucise Reis ; (13 Ağustos 2021 15:54

    Biz onda beton dokuyoruz heryerlere ama  EV İNŞA ETMEYİ bilmiyoruz. ne Deprem olur yıkılır çatlar göçer... Yangın olur , yangın merdiveni yok, itfaiye beklenır ev 15 katlı ruhsatlıdır ama itfaiye merdivenı 10 kata kadar yetişir... Ev yaparız dere yatağı , kumlu kıllı gevşek toprak olur, kat kat izinler verilir, sel olur dere taşar, Biz gerçekten bu işleri bilmiyoruz. Çünkü sorunu çözüp, kafa yorup önlemler üretmek yerine, afet, deprem, sel, almanyada oluyor, fransada oluyor, ordada orman yanıyor, Allah dan. Ölüm hak vb. kelimere sığınıp, KENDİMİZ MÜKEMMEL, HER ÖNLEM VE PROBLEMİ DÜŞÜNÜP gerekli bınaları, şehir yapılaşmasını, yıkılmayacak kopruları vb yapmışızdır. İstifayada o bakımdan gerek yoktur. sorun Bizde değildir... Biz hep haklıyız çunku.

  • eee13 Ağustos 2021 15:39

    dere yatagı neden derine kazılmıyor. ? girdin araçlar kazsın diplere kadar. millet uzayda üs kurarken, biz heryere beton dokerken  dere dibii deinleştirilemıyor mu ? ki baraj kapakları ile ilgili soylentıler var. kopru çökmüş. derenin ve etrafın debisinin 5 metre üzerine kopru ayağı yaparsın. kopru çokmez. kopru ayaklarına takılan ağaçlar, korpu altını set yapıyorsa, asma kopru misalı atakları karaya yaparsın, kopruyu sallandırırsın çelik asmalara. ya benim param az harcayamıyorum dıyorsan tamam. ama para verince kaynak verince bir çok olayı çözebiliriz teknıkle. bilimle. şuan oraya harcanan o yardım ve enkaz kaldırma işlerine milyonlar harcanadak. o paraların yarısı ile selden zarar gormeyecek bir sistem kurulabilirdi. iyileştirmeler felan. Ben ihmallerin arkasına gizlendiğimizi düşünüyorum. Dİn ile olay kapanacak. Ölenler eyazık, ne hayallerı vardı kımbılır..

  • mezarci 13 Ağustos 2021 15:10

    gecmis olsun..ve bu evlerin oldugu yerler tamamen dere yatagi,

  • Hehe13 Ağustos 2021 14:21

    Cay uzerindeki hes patladi soylemleri var herkes yalanliyor zaten tvde yayinlanmaz hepsi muhtesem yalama habercilikte ama valilik reddetmis ama kimse kanit sunmamamis bu tesla elektrik kimin acaba malum canlilarin akrablarini mi diye dusunuyir insan