E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEylem hazırlığındaki PKK/YPG'li terörist yakalandı---

Eylem hazırlığındaki PKK/YPG'li terörist yakalandı

Eylem hazırlığındaki PKK/YPG'li terörist yakalandı
09 Şubat 2024 - 10:47 borsagundem.com

TSK ve SMO güçlerine yönelik eylem hazırlığında olan PKK/YPG'li terörist Ahmet Al Hac Ömer, MİT istihbarat desteğiyle yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, terör örgütü tarafından bomba düzeneği kullanımı ve suikast konularında eğitilen terörist Ömer'in, 2022-2023 yılları arasında Münbiç ve çevresinde el yapımı patlayıcı (EYP) sevkiyatı yaptığı tespit edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nin terörden arındırdığı bölgelerde, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu (SMO) güçlerine yönelik eylem hazırlığı yaptığı belirlenen terörist, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)’nın sağladığı istihbarat desteği ile Suriye Geçici Hükümeti’ne bağlı askeri polis tarafından gözaltına alındı.

Teröristin ikametinde yapılan aramada, suikast ve bombalı eylemlerde kullanılmak üzere hazır halde uzaktan kumandalı EYP ele geçirildi.

MİT'ten kırmızı kategorideki teröriste nokta operasyon!

 

MİT ve Emniyet'ten MOSSAD'a operasyon

 

MİT, Metina'da düğmeye bastı! Terör örgütüne operasyon

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz09 Şubat 2024 16:56

    Neyini yakalıyorsunuz bize niye bildiriyorsunuz sorgulayın begertin gitsin.

  • Mustafa09 Şubat 2024 12:48

    Bunu ve bunun gibi aşağılık Hainleri SARI TORBA da görmek isteriz

  • baran09 Şubat 2024 11:30

    Meclistekilere de operasyon yapılsın. 

  • xyz09 Şubat 2024 16:58

    Kardeş AYM 3 yıldır HDP kapatma kararını alamadı nedense bir türlü karara bağlayamaz iken bir türlü fakat HDP nin hazine parası kullanım davasını 1 ayda içinde nasıl oldu da karara bağladı.Adaletin Başına güven olmaz ise alttakilerine nasıl güveneceğiz sen neyden bahis ediyorsun.Senin dediğin olsa AYM olayı bitirirler kocale milletvekilini HDP yargılandı AYM afetmedimi söylesene daha onlarca dava.....