E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEt ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et ve tavuk ürünlerine yüzde 48 zam---

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et ve tavuk ürünlerine yüzde 48 zam

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et ve tavuk ürünlerine yüzde 48 zam
21 Mart 2022 - 23:51 borsagundem.com

Et ve Süt Kurumu, kırmızı et ve tavuk fiyatlarına yüzde 48 zam yaptı. Bu zammın ardından kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya çıkarken kuşbaşı etin kilosu 62,5 liradan 92 liraya yükseldi

Son dönemde artan enflasyonla birlikte birçok ürüne zam geliyor. Kırmız et ve tavuk ürünleri de bu zamlardan nasibini aldı.

YÜZDE 48 ZAM GELDİ

Bu çerçevede Et ve Süt Kurumu (ESK) kırmızı et ve tavuk fiyatlarına yüzde 48 zam yaptı. Yapılan zamla birlikte kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya, kuşbaşının kilosu 62,5 liradan 92 liraya çıktı.

PİRZOLA 103 LİRADAN 152 LİRAYA ÇIKTI

Kontrfilenin kilosu 98 liradan 145 liraya, pirzola 103 liradan 152 liraya yükseldi. Gövde tavuğun fiyatı 23,25 liradan 26,5 liraya çıktı.

Bakan Bilgin açıkladı: Asgari ücrete yeni zam geliyor mu?

 

Motorine zam geldi

 

Cumhurbaşkanlığı kanadından 'asgari ücrete ikinci zam' açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (67)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMEKLİ ASKER22 Mart 2022 23:46

    yapın yamazsanız .kemal yetiş

  • Kasap lar ahhh kasaplar22 Mart 2022 20:44

    Kasaplari denetleyen varmı. Biz kıymayı 110 liradan aldık geçen ay. Et süt kurumu ile kasap arasinda çok fark var. Bu nasıl iş. Et süt kurumu geçen ay kıymayı 56 dan vermiş piyasaya ama ben kasaptan 110 liraya aliyom. 2 kati satıyor bana. Tavan fiyat uygulaması koyun bence. Çok yuksekten satıyor kasaplar

  • AGOP SEMİZYAN22 Mart 2022 19:41

    Ben almanya da yaşıyorum fransa ve almanya da un ayçiçek yağı et sıkıntısı başgöstermeye başladı.ülkenizin kıymeni bilin arkadaşlar kimsenin gazına gelmeyin .

  • mustafa22 Mart 2022 21:24

    gel bakalım burada yaşa da sende bil kıymetini ülkenin....

  • xyz22 Mart 2022 21:02

    SEMİZYAN denen trol sana baban müslüman yalan söylemez demedi mi? Yazık sana yabancı isim kullanarak yaratmak istediğin alĝıyı biliyoruz. Güya biz müslüman olarak ülkemizi kötülüyoruz sen Almanyada yaşayan birisi olarak bize ayar veriyorsun. Buna kim inanır. Geç bu ucuz işleri. Ayrıca müslüman bir Türk olarak bu ismi kendine nasıl yakıştırdın. Ama doğruya trol olarak ismi dahi kendiniz seçemiyorsunuz.

  • Mucise Reis ;)22 Mart 2022 20:48

    Tamam... Bizde dışarıdan ithal ediyorduk. Ora da bitti ise yağ gemileri, angus gemileri de kurtarmaz bu ülkeyi o zaman :D Dışarı da kıtlık ürün biterse, Türkiye de kıtlık olur :D  ... Almanya da yağ bitmez : ) orada ayçiçek + zeytin yağ harici çok farklı yağlar satılıyor :D Türkiye de  5 market bidiğin için zihnin ve hayalinde öyle marketler belli ki :D ... Neyse.. AÇ KALAN Alman varsa gönder Türkiye ye otele yerleşsin bizim her markette her ürün var istediğinden alsın  2 bin euro maaş  30 bin tl yapar :D . Ömründe köyünden dışarı çıktın mı acaba : )

  • EKRİST22 Mart 2022 19:40

    kemal kılıçtaroğlu iktidara gelince etin kg 50 TL tavuk ise 15 TL yapacakmış.nasıl olacak bakalım.

  • :)22 Mart 2022 23:04

    Başımızdakilerin 200 liracık yapacağı kesin. Bizden bu kadar.  Değiştirelim kaç olacaksa olsun. 

  • Selim22 Mart 2022 19:16

    Kesin inekleri demektir bu.

  • Ali22 Mart 2022 19:15

    İtalat yapıp fiyatı düşürürler geçmişte olduğu gibi. Sonra da fırsatçılara meydan bırakmadık derler.

  • xyz22 Mart 2022 18:55

    Mucise Reis gardaş zam demeyelim. Fiyat ayarlaması veya fiyat güncellemesi diyelim. Kulaĝa daha hoş geliyor. Hem millet uyanmaz. Milletce salağìz ya. Kazı incitmeden yolacaksın.

  • Mucise Reis ;)22 Mart 2022 18:13

    Bırakın kırmızı beyaz bilmem ne ET lerini...Benzin ve Mazot Türkiye de zam geliyor. Düş güçler Et saldırısını bırakıp, Mazot, Benzin istasyonlarına saldırıya geçti....Asın bayrakları asın balkonlara, dükkanlara, ev pencerelerine... "" Bayrak inmez, Ezan Susmaz, Mazot bitmez, Benzinsiz gidilmez. Bismillah, Allahuekber...""

  • xyz22 Mart 2022 18:52

    Mucise Reis gardaş doğru dersin. Mazot-benzin saldırısı, et-tavuk saldırısı, yumurta saldırısı, ayçiçek yağı saldìrısı, patetes-soğan lobisi, un saldırısı, çimento saldırısı vb. ülke her yönden taarruz altında. Dış güçler bizi yıkamaz masalına devam. Bayrak inmez ezan susmaz. Ha AHMET ÖZBİR denen maaşlı trol yalanlarınla aramıza katılmana sevindim. Seni gidi şovenist seni. Millet uyanıyor bence başka şeyler söyle. Millet yemiyor karnı aç.

  • AHMET ÖZBİR22 Mart 2022 18:10

    SAVAŞ, GIDA KRİZİ İNSANLIĞI VURDU!.. Tırıçkadan YORUM yapan zavallılar, Allah'tan korkmaz, kuldan utanmazlar, alem yanıyor, yiyecek bulamıyorlar, insanlar kuş gibi öldürülüyor, her yer kan gölü. Bizler Türkiyem olarak hamdolsun yiyeceğimiz önümüzde, keyiflikler arkamızda. Şükürsüzler, Rabbimden dileğim BİR LOKMAYA MUHTAÇ olasınız. "BARAN KARDEŞİME SELAM, YOLA DEVAM." ***6'LI GANYAN YAN YAN YAYLAN***

  • Mucise Reis ;)22 Mart 2022 23:11

    Biz Osmanlı imparatorluğu torunlarıyız. Alemden, elalemden bizlere ne... Biz imparatorluk kurmak istiyoruz. Ayaklarımıza paranga vuran feto sevici Ahmet Özbir. Sussan artık. Biz ülkemizi en büyük güç yapacaz diyoruz, sen yağ bulamasınlar, et yemesinler, un buğday ekmesinler, çiftçiler üretmesin, fakirler iş bulmasın... Hedeflerimize ne zaman gitsek, ayaklarda takoz  oluyorsun, o odun gibi kafanla.... Bir sus artık da bu millet hak ettiği uygarlık ışığına ulaşsın. Ukrayna nın verdiği savaşı bizim dedeler Çanakkale de verdi. Ukrayna savaşacak diye Türk Milleti eziyet  çeksin istiyorsun ...O savaşan UKRAYNA+RUSYA BUĞDAYINI yiyorsun, tembel herif :D Yazıyorsun ama boş... Savaşan ukraynalı buğday satmas açsın aç :D Yağlar bile ukraynadan geldi ... 

  • xyz22 Mart 2022 17:57

    baran; Dünya ve global kriz demişsin. Kriz garibana var. İktidar beslemelerine, maaşlı trollere, iktidar tetikcilerine, iktidardan menfaatlenenlere vb. kriz hak getire. Senin mahallene kriz demekki uğramamış. Yoksa ciyyak ciyyak baĝırırdın. Babam derki açlık dava ve kin gibi şeyleri pek tanımaz. Sen bir babanın çocuğuna süt ve et gibi temel ihtiyaçları alamamasının ne demek olduğunu anlayamazsın. Hz Ömer yataĝa aç giren olduĝunda neden dış güçler yapıyor dememiş baran hiç düşündün mü? Onlar ahiret korkusuyla yaşardı. Siz koltuğunuzun gitme korkusuyla yaşıyorsunuz baran. Allah seni ıslah etsin.

  • xyz22 Mart 2022 17:38

    baran; Alparslan Kuytul ile kırmızı et ve tavuk etindeki fiyat artışı ne alaka. Zammı A. Kuytul' mu yaptıda bizim haberimiz yok. Ayrıca dindar görünümlü şerefsiz dediğin adam apartman dairesinde yaşıyor. Senin dindarlar saraylarda, yalılarda ve villalarda yaşıyor. Benim emin ol kafam karıştı. Birileri Peygamberimizin gittiği yolun izini karıştırmış baran. Sence kim? Din sömūrūsü ile makam, nüfuz, mevki, itibar, servet ve güç devşirenin babam bile olsa Allah belasını versin. Alpaslan Kuytul ve birçokları kimin zamanında türedi baran.

  • emekli22 Mart 2022 15:01

    zeytin ekmek lüks oldu. sogan ekmege devam.

  • vatandaş22 Mart 2022 12:55

    2 aydır fiyatlar bununda üzerinde bunlar ayakta uyuyor . sadece 2 aydır uygulanan fiyatları resmileştirmiş oldular. komedi

  • giza bbbb22 Mart 2022 12:52

    dış güçler yapıy

  • Acaba22 Mart 2022 12:49

    Bunun sebebi belli hergün tvde zuhal millete et yemeği yaptırıyor bunu izleyen halkın canı çekip herkes et alıyor o zaman doğal olarak et fiyatı artıyor yoksa böyle bir şey olmamlı,hemen yemek dizilerine ot mancar makarna vb gibi seyler yapılarak yemek düzeni değişmeli ekranda hergün et olmamalı,balık olmalı ama bir dakika balık kaç paraydı ya?

  • xyz22 Mart 2022 12:38

    baran; kelime başına 10 avro aldığını söylemişsin. Bence sana yalandan olsa dahi sana kelime başı 10 avro vereceğiz diye cümle bile kurmazlar. Aga babaların bu et zammından sonra bence senin yemini azaltırlar. Ha senin kurduğun kelimelerde beş para etmez. Belki zamdan sonra sana etin suyunun suyunun suyunun suyununun....... suyu düşer. Oda kelime başına vurursak değmez be baranım.

  • baran22 Mart 2022 16:31

    Çok gereksiz ve boş yazmaya başladın yine!  Ortada açıkça ifade ettiğim gerçekler var!   Bu milletin can düşmanı pkk  Alpaslan Kuytul gibi  dindar görünümlü  şerefsizler ve daha niceleri!  Sen gelmişsin işin gücün basit menfaat hesaplarına işi döküyorsun!  Sorduğum sorulara cevap vereceksin!  İzmir marşı çalıp belediyeleri ele geçiren pkk lı itlerin nasıl ki Atatürkçü değilse yolsuzluk menfaaat konuları da ispat gerektirir.  Yapanında yakalanmasa bile yanına kalmaz. 

  • Mucise Reis ;)22 Mart 2022 12:30

    Et lobileri, et teröristleri şimdi de küçük ve büyük baş hayvanlarımıza saldırıyor. Bizler kefenimizi giydik, hayvan ağırların da, damların da  nöbete başladık. Et yemeyin, et almayın ki bu lobiler çöksün... Merak etmeyin Ukraynadan  40 gemi, Kanadadan 5 gemi Ugandadan 3 gemi güney Arfikadan 8 kara yolu ile Avrupadan 50 tır, Avustralyadan 4 nakliye uçağı ile danalar geliyor :D Bayrak inmez ezan susmaz... İnek mu der, koyun me, tavuk gıt gıdak... Allah^'ın  izni ile bı et lobileri ve terörirtlerini bu millet diz çökmeyecek. 19 yıldır et yemeyen bu millet, gerekirse yine et yemez ama ezan sesleri ile et yemiş kadar olur.. Elhamdülillah, Aslında Anadoluda hayvancılık çok, ama üretici çiftçini, besicinin gözlerini niçine bakamıyoruz sorun o...  **Bu arda kimse ağlamasın  1 litre mazota 23 tl veriyor  250 gr kıymaya gelince pahaaalııı diyonuz. Nankörler, Arabala gezme çocuğun et yesin. Pahalımış... Nankör

  • Tiktok22 Mart 2022 12:28

    Almayada yaşıyorum diyen AKP troll u kesin burada yaşıyor dur yalan damarlarına işlemiş bunlarin

  • Dimi la22 Mart 2022 12:32

    Ayrıca bizi kıskanan almanya

  • azmi22 Mart 2022 12:20

    Sabırlara hayranım.. :(  :( 

  • xyz22 Mart 2022 12:16

    Ekranlardaki maaşlı besleme abilerin gibi yapıyorsun. Konu et zammı nerelere gittin.

  • xyz22 Mart 2022 12:03

    baran; muhalefet iyi veya kötü konuşur yanlızca konuşmakta kalır. Beni onlar ilgilendirmez. Ben yönetimdekilerin yaptıklarına bakarım. Çünkü onlar icranın başıdır. Devleti onlar yönetir. İşler iyi gidince ben yaptım de. Kötü olunca dünya böyle. İyi valla. İyi kaptanı; biz fırtınalı havada görmek isteriz. S400 leri almak Rus uçağını düşürmemizin diyet, Apo mektubunu okutmak kimin işi. İstanbul'a ilk defa kar ve yağmur yağmıyor. Yerel bir yönetimi nasıl ülkeyle ilgili alınan ve 84 milyonu ilgilendiren kararlarla bir tutarsın. Biraz samimiyet lütfen. Ama senin gözünü açacağım. Maaşlı maaşsız trol olsanda farketmez. Tamam E. İmamoğluna söyleyelimde Et Balık Kurumunun aldığı zamları iptal etsin. ŞAKAMISIN sen.

  • baran22 Mart 2022 16:37

    Nasıl ilgilendirmez?  Bak cahilliğin buradan belli oluyor.  Lafı eveleyip geveleme!  Ha bunlar tu kaka  o zaman bu yalancı karaktersizleri getirelim öyle mi?  Hadi ikile Kriz var global kriz  ve devletin başındaki insanlar da uyumuyor, yatmıyor çare arıyor.   Yani boş ve lüzumsuz konuşuyorsun!  Bacak kadar çocuğuna laf söz anlatamayan acuzeler gelmiş burada ahkam kesiyor.  

  • hunili22 Mart 2022 12:00

    Durmak yok yola devam. Dombra dombra hayde herkes ampüle

  • uğur22 Mart 2022 11:13

    Daha bu başlangıç,yakında ot yemessek iyidir.,,önümüzdeki 10 yılda korkunç pahalılık olacak,,herkes parasını korumaya alsın,lüks harcamasın.

  • Danacı22 Mart 2022 12:33

    Belli agop epey semizlemissin

  • xyz22 Mart 2022 12:24

    AGOP SEMİZYAN sen Almanyada yaşıyorum yalanını geç. Cümleye sadece bizde artmıyor diye başla sonra ben Almanyada yaşıyorum de. Sen burada yayayan birisin. Adında Agop Semizyan değil. Troller sabah akşam burada senin aslına sövüyor. Gerek yok yalana ismini farklı yazmakta değişik bir trolluk.

  • AGOP SEMİZYAN22 Mart 2022 11:40

    Sadece bizde artmıyor ya tüm dünya da artıyor ben almanya da yaşıyorum bizde de durum aynı.eski günleri arar olduk.

  • xyz22 Mart 2022 11:04

    Özğürlük demek; onur sahibi olmak, haktan yana olmak, yanlışa yanlış demek, zalime - liyakatsize laf vb. söyleyebilmektir. Amasız, fakatsız ve lakinsiz bu et zammı olmadı gariban ne yapacak diyebilmektir. Ama sahipleri tarafından zincirle bağlı aslan olsan ne yazar. Zincirin uzunluğu ne kadar özgür olduğunu belirler. Öyle değilmi baran gardaş.

  • baran22 Mart 2022 11:35

    O halde İstanbul da kar yağınca makyajı dökülen soytarıya niye ağzını açıp tek laf etmedin?  Pkk destekçilerine neden sessiz kalıyorsun?   Diyarbakır annelerini ziyaret etmiş gibi gösteren aslında etmeyen kırmaya neden sessiz kalıyorsun?  S400 füzelerini Rusya ya geri verin demenin nasıl bir alçaklık olduğunu neden  anlamak istemiyorsun?  Bu ülke teröre  100-150 milyar dolar harcamak zorunda kaldı.  Hala bu alçaklara can suyu veren Amerika ve içerideki kırmaları da  hayat pahallığını istismar konusu yaptığının  vatandaş fakında millet fakında!   Velev ki karnın az doymuş olsun onursuz mu oluyorsun?  Şahsen her zaman Hak tan hukuktan yanayım kuru gürültüyü bırak.  Bir daha yazmadan önce şu yorumu iyi oku. Baştan sona!  

  • xyz22 Mart 2022 10:13

    Baran; bu et zammında benim ne kahabatim olsun. Bu ülkede sizden olmadığımız ve zalimin borusunu öttürmediğimiz için ben bir garip keloğlanım. Babam hep şunu derdi kötüden iyilik bekleme. İyilik yaparsa mutlaka kendine pay düşer.

  • baran22 Mart 2022 10:35

    Zalim olan zillet ittifakının alçak yalancılarıdır.  Kötüleyici itlerin canı cehenneme!  Bu ülkenin düşmanı olduklarını açıkça belli eden haysiyet fakirlerinie basamak olana da pay düşer hiç şüphen olmasın!  Allah doğrunun dürüstün yardımcısıdır.  Yalancının  da belasını verir.  Anlamazdan gelen sessiz şeytandır!  

  • baran22 Mart 2022 10:29

    Uydurma.  İha siha iki  ülke arasında bir ticaret anlaşmasıdır.  Asıl şimdi yere göre sığdıramayan havuz medyası bunu da Rusya ile Türkiye arasını açmak için yapıyor bunların sol görünümlü Amerikan köpekleiği yağmakta hiç mahsur görmezler.  Lafı yine ters yerinden anlıyorsun!  Diyorum ki yıllarca kötülemekten başka bir halt bilemediniz.  İyi de olsa kötüde olsa  hep yalancıların peşinden gidip üretime katkıda bulunmak yerine üretim yok diye cayırtı kopardınız.  Malum çiftliklerde tarlalarda beğenmediğiniz   Suriyeli ya  da Afganlı çalışıyor.  Her yerde artan gıda fiyatları Türkiye de sabit kalmasını bekleme!  Kuzeyinde savaş güneyinde eşkiya sürüsü  seni de burada cehalet düdüğü gibi öttürüyorlar.

  • xyz22 Mart 2022 10:06

    Baran; zamanında damat İHA ve SİHA satarken Ukrayna devlet başkanı Zelenskiy'i yere göğe sığdıramıyordunuz şimdi kalkmış yahudi tiyatrocu diyorsun. Et'in zararlarından bahsetmemişsin. Senden bu konuda bilimi ters düz edecek bir şeyler duymak isteriz.

  • Habire22 Mart 2022 12:30

    Fazla mesgul etme oylama işleri ile ilgileniyor simdi.

  • baran22 Mart 2022 11:02

    Duydun mu fırıldak mışsın! :D  :D  :D  :D  cahilliğin hödüklüğün pisliğin eşkiyalığın burada  ifade etmekten haya ettiğim her türlü pisliği bünyesinde barındıran hiç bir engel tanımadan zerresine sahip olmadığı her türlü erdem fikir ve ideolojileri dayanılmaz bir hafiflik ve katmerli yalancılıkla  istismar eden kapkara bir muh. partisini  yandaşlarını  savunmak çok zavallılıktır. Bunlar sıradanmış gibi görünen siyaset konuları da değildir.  

  • baran22 Mart 2022 10:41

    Bak aptal oğlan şu anda Türkiye olmasa bir Dünya savaşı patlamak üzere daha bunu anlamaktan acizsin.  Dün patates diye bağrıyordun evvelki gün biber.  Angusun ufku bu!  

  • 😂😂22 Mart 2022 10:25

    Her dönemin adamı olmak böyle bir şey hafif tabir ile fırıldak denir.

  • koray angın22 Mart 2022 09:54

    hala ne duruyorsunuz.... zamlarınıza alıştık....daha fazla  daha fazla ....

  • Islak odun22 Mart 2022 09:36

    Siyasetçilere koltukçuluk,biatçılık, reisçilik sizi esarete ve gözyaşına götürür,akılcılık bilim ise sizi uzaya götürür.

  • Türkoğlutúrk 22 Mart 2022 09:25

    Zam iyidir,keşke biraz fazla yapsaydın kuyruklari kaldırdık diye öğünür dün.

  • bu dünyadan biri22 Mart 2022 08:49

    Ülkeyi ekonomik krize sokan, halkı fakirleştirerek ceplerini doldurmaya devam eden Akp hükümetini ve destekçilerini kutluyoruz.

  • baran22 Mart 2022 16:40

    20 yıldan beri tekme yiyorsun zünük sırtkan!  Hala akıllanmadın mı? :D  :D  :D  :D 

  • :)))22 Mart 2022 12:34

    Millet zamanı gelince bilir ne koyacağını.

  • baran22 Mart 2022 10:37

    Millet itin de farkında çakalın da çok konuşma!  Hadi ikile!  Burada proveke etmeye kalkma!  Sıkıştı mı kedi yavrusu gibi miyavlıyorsun.

  • xyz22 Mart 2022 10:19

    Milleti it yerine koyuyorsun ya. Bizim duamız kabul olmaz ya. Siz ve ağababalarınız muteber ya bir dua ediverinde ülke düze çıksın, dolar düşsün, et fiyatları ucuzlasın vb. baran bana bak bu sayfada akıl sahipleride var.

  • baran22 Mart 2022 09:44

    İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar!  Aşağıdaki dangalak o lanetin kendine döneceğinden hiç şüphen olmasın.  Allah ın laneti yalancı haysiyetsiz  hain  alçakların üzerinedir.   Başkasına değil.  

  • Şk22 Mart 2022 09:31

    Lanetliyoruz

  • xyz22 Mart 2022 08:44

    Ahmet Özbir, baran, sedat, Ali Taş vb. Maaşlı troller etin insan sağlığına zararları ile ilgili yazılarınızı bekliyorum. Bu durumu savunurken et boğazınızdan nasıl geçiyor. Sizde vicdanın kırıntısı var mı?

  • ....22 Mart 2022 12:11

    Bop projesine kim destek oldu

  • baran22 Mart 2022 09:37

    Hiç kabahatin kendinde olduğunu düşünmüyor musun?  Mütemadiyen kötülemekten başka bir halt bilmediğiniz için sonunda kötülediğiniz abarttığınız başınıza gelmiş olabilir mi?   Dört bir yanın ateş çemberi Türkiye de ise bir elin yağda bir elin balda yaşam mı istiyorsun?   Yahudi tiyatrocu bak kendi ülkesini nasıl mahvetti!   Bir defa bu  zillet ittifakı dediğiniz   yalancı ve şahsiyet zafiyeti olan zerzevatlar açıkça bu ülkeye düşmanlık yapıyor!  İlk önce bunu anlaman gerekir ki  aklın başına gelsin.  Bir de yozlaşma emareleri  gösteren toplumlar sadece kendi akıbetini  çağırır!  Israrla anlamamakta  inat ediyorsun.  Cahilsiniz cahilliğiniz gözünüzü adeta kör etmiş.

  • Cego22 Mart 2022 08:26

    Süper bir ekonomi

  • xyz22 Mart 2022 08:01

    Büyük ve küçükbaş cenneti olan ülkemizde hayvancılığı bitirdiniz. Bunu düşmanlar ülkeyi işgal etse başaramazdı. İşte siz bu kadar beceriksizsiniz. Arkadaş bence düşmanı dışarda aramayın. Benim köyümde mera komadınız.

  • xyz22 Mart 2022 10:24

    haydar; sallayan senin gibi olsun. Emin ol binlerce dönüm mera şuan ekiliyor. Kimlere verildiğini tahmin et.

  • haydar22 Mart 2022 08:11

    SALLAMA NİYAZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

  • E.g.22 Mart 2022 07:55

    ŞİFRESİZ TELEVİZYON KANALLARINDA ETLİ YEMEK/IZGARA PROGRAMLARI YASAKLANMALIDIR

  • Mg22 Mart 2022 07:40

    Gözlerimiz ışıldadı fiyatları görünce, enflasyon 0’a düşecek sanki, helal olsun, Almanlar’a geçmiş olsun

  • mavilim22 Mart 2022 07:39

    56 tl  mi kıyma nerede ? kasap 140 tl. diyor !!!

  • Türkoğlutúrk 22 Mart 2022 07:29

    Yandaşlar geç kaldınız et zararlarını anlatan yazılarınızı göremedim.maaslar yatmadigi icinmi kalemi alamadiniz elinize,satilmislar.

  • baran22 Mart 2022 11:39

    Yattı lan yatmaz mı kelime başına 10 avro alıyorum.  :D  :D  :D  :D  :D  (Buna ne anlatırsan anlat!  Kendi istediği gibi anlayacağı için  takılsın kafasına göre dedim.)