E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEskişehir'de miting öncesi gerginlik---

Eskişehir'de miting öncesi gerginlik

Eskişehir'de miting öncesi gerginlik
07 Mart 2014 - 14:03 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'ın bugün Eskişehir mitingi öncesi protestosunda çıkan gerginlikte 100 kişi gözaltına alındı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir'e gelişini protesto etmek için Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi önünde toplanan grup, slogan atarak bir alışveriş merkezi önüne geldi. Eylemciler, burada başka gruplarında katılmasıyla kent merkezine doğru yürüyüşe geçti. Yaklaşık 300 metre ileride önlem alan çevik kuvvet ekipleri, grubun geçişine izin vermedi. Eylemciler, polise taş ve şişe attı. Bunun üzerine polis, gruba müdahale etti.
Polisin müdahalesiyle kaçan grubun bir bölümü çevredeki iş yerlerine, bir bölümü ise cadde üzerinde bulunan Hal Camisi'ne sığındı. Caminin bahçe kapısını kapatan grup, polisin bu alana geçişine izin vermedi. Daha sonra duvardan atlayan bazı polisler, kapıyı tutan eylemcilere müdahale ederek, diğer polislerin içeri girmesini sağladı. Ardından polis cami bahçesindeki göstericileri, gözaltına aldı. Olaylarda yaklaşık 100 kişinin gözaltına alındığını bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tarih anlatacak08 Mart 2014 00:12

    abk kelimelerine saglık ...anlamak ve görmek isteyenlere

  • ABK07 Mart 2014 16:01

    adam gibi muhalefet, adam gibi protesto olmalı... işte muhalafet böyle olur diyebilelim bi sefer de ya hû! hadi kabul edelim yolsuzluk yapıldı. Peki bunun karşısında ana muhalefet ne durumda? partinin başında SSK sabıkalısı bay KK, İstanbul adayı 80 sayfa raporla hırsız diye kendi kovdukları adam, izmir belediye başkanları 300 yılla yargılanıyor... sonra da kalk ben temizim temiz yönetim vadediyorum, salla sloganı... niye inanalım sana? neymiş adı kemalmiş... çakma kemal!!! ha bu arada mazota %50 zam yaptı 2011 seçimlerine göre; 1 lira diyordu, şimdi 1,5 lira diyor?

  • kral07 Mart 2014 15:53

    Eskişehir Allahın izniyle Yenişehir olacak 31 Mart günü

  • söz ün bittiği yer07 Mart 2014 14:34

    seninleyiz eskişehir. Herşey güzel ülkemiz için.

  • mert07 Mart 2014 14:33

    bunlar vatan haini çevredeki dükkanları iş yerlerini babalarımı yaptırdıda yağmalatyıp taş atıyolar neyin peşindeler bunlar anlamış değilim hepsi parayla satılmış bunların ülkeye zarar veren virüsler

  • aaa07 Mart 2014 14:22

    Diren Eskişehir !

  • Hakan 07 Mart 2014 14:10

    Eskişehirde yeni bir sayfa açılacak ak sayfa.