E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEski İsrail Savunma Bakanı 'şifa'yı çok uzaklarda buldu---

Eski İsrail Savunma Bakanı 'şifa'yı çok uzaklarda buldu

Eski İsrail Savunma Bakanı 'şifa'yı çok uzaklarda buldu
29 Mayıs 2021 - 05:33 borsagundem.com

Gazze saldırısını savunan eski bakan Bennett, binaların Hamas'ın ofisleri olduğunu öne sürdü. Örnek olarak Şifa Hastanesi'ni vermek isteyen Bennett, yanlışlıkla Pakistan'da bulunan 'Şifa Hastanesi'nin fotoğrafını kullandı

Eski İsrail Savunma Bakanı Naftali Bennett'in, Hamas'ın sağlık kurumu, okul ve basın ofislerinin bulunduğu binaları kullandığı yönündeki iddialar üzerinden sivil hedeflerin vurulmasını aklamaya çalışırken Gazze'deki Şifa Hastanesi diye Pakistan'daki bir hastanenin fotoğrafını paylaştığı ortaya çıktı.

Aşırı sağ görüşleriyle öne çıkan Yamina Partisi lideri Bennett, sosyal medya hesaplarında paylaştığı görüntülü mesajda, İsrail'in son saldırılarda Gazze'de sivilleri öldürmesine tepki gösteren ünlü model Bella Hadid, komedyen John Oliver ve Trevor Noah'ı hedef aldı.

Mesajında Bennett, Hamas'ın hastaneleri, okulları ve basın ofislerinin bulunduğu binaları kullandığını iddia etti.

İddialarını sıralayan Bennett, Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin yerine yine aynı isimle Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yer alan hastanenin fotoğrafını paylaştı.

Yanlış fotoğrafı kullandığı ortaya çıkmasına rağmen Bennett'in Youtube hesabında 100 binden fazla kişi tarafından izlenen paylaşımını silmemesi dikkati çekti.

Gazze'deki yıkım havadan görüntüledi!

 

BM yetkilisinden Gazze özrü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin 29 Mayıs 2021 15:12

    Borsagündem editörüne çok teşekkürler. Bu gibi haberleri manşete çektiğiniz için minnettarız. Bu gösteriyorki siyonistler sizi ele geçirememiş

  • Meriç29 Mayıs 2021 14:54

    Adam Voldemort'un kopyası, kötülük yüzünden akıyor.  :(  :( 

  • Kerim29 Mayıs 2021 10:57

    Bunun tedavisi altay pamir daglarindaki samanlarca yapilacaktir

  • İsrail29 Mayıs 2021 10:16

    Hiçbir sey yanlışlık yada tesadüfi olamaz. Algı olur olursa. Çok zarar verdiler, hemde öz akrabalarına. Sadece farklı bir dine, dile sahipler diye. Bir sürü saçma bahane işte. Saygılar.