E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErsun Yanal sürprizi!---

Ersun Yanal sürprizi!

Ersun Yanal sürprizi!
08 Kasım 2021 - 08:21 borsagundem.com

Fenerbahçe'de yeniden Ersun Yanal sesleri yükseliyor. Sarı-Lacivertli yönetimde bazı isimlerin, Vitor Pereira'nın yerine teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ın getirilmesi yönünde görüş bildirdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de koltuğu sallantıda olan Vitor Pereira'nın yerine Ersun Yanal sesleri yükseliyor. Süper Lig'de üst üste 3 yenilgi alan ve Kayserispor'a karşı 1 puanı uzatmaların son saniyesinde kurtaran Fenerbahçe'de Vitor Pereira ismi tartışılmaya devam ediyor. Kayserispor maçı sonrası taraftarlar Ali Koç ve yönetimi istifaya davet ederken Portekizli teknik adama da büyük tepki vardı. Fenerbahçe'nin teknik direktör değiştirip değiştirmeyeceği merak edilirken yönetimden bazı isimlerin Ersun Yanal'ın ismini zikrettiği iddia edildi. Başkan Ali Koç'un ise eski teknik direktörleriyle ilgili düşüncesi net.

ERSUN YANAL YENİDEN FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR?

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un kötü gidişata rağmen Vitor Pereira ile şimdilik yolları ayırmayı düşünmediği belirtiliyor. Ancak olası bir ayrılık durumunda dahi Ali Koç, Ersun Yanal ismine sıcak bakmıyor. Sarı-Lacivertlilerde başkan Koç'un, Portekizli teknik adamla vedalaşılması halinde teknik direktörlük koltuğunu yeniden yabancı bir isme emanet etmeyi düşündüğü öğrenildi.

VITOR PEREIRA'NIN SON MAÇI GALATASARAY DERBİSİ OLABİLİR

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen ve lider Trabzonspor'un 10 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın akıbetinin Galatasaray derbisi sonrası belli olacağı belirtiliyor. Muhtemel bir mağlubiyet halinde başkan Ali Koç'un baskılara daha fazla dayanamayıp Portekizliyle yolları ayıracağı kulislerde konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı

 

ASELSAN, Türkiye'yi küresel lige taşıyor

 

Süper Lig'de 5 kulüp ve Ali Koç, PFDK'ye sevk edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uğur08 Kasım 2021 13:34

    Ersun a kaç defa tazminat ödendi,,yine alır gider,,Fener zengin nasıl olsa.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU08 Kasım 2021 10:56

    Türk futbolu asla ve asla bu girdaptan kurtulmalı.bir teknik direktör diğer takımda başarılı değil fakat yılana sarılır gibi sarılıyorlar.başka adam yokmu bu ülkede arkadaş.yeni ve gençlerden bulun bunları görmekten artık kına geldi bizlere.madem başarılı ise neden işine son verdiler .