E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErmenistan ateşkesi ihlal etti---

Ermenistan ateşkesi ihlal etti

Ermenistan ateşkesi ihlal etti
12 Aralık 2020 - 21:40 borsagundem.com

Ermenistan tarafı Azerbaycan'ın işgalden kurtardığı topraklarda ateşkesi ihlal ederek provokatif eylemlerde bulundu. Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından gerekli karşılığın verildiği bildirildi.

Ermenistan güçlerinin Dağlık Karabağ'da ateşkesi ihlal ettiği bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan tarafının, Azerbaycan'ın işgalden kurtardığı topraklarda ateşkesi ihlal ederek provokatif eylemlerde bulunduğunu duyurdu.

Açıklamada, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından gerekli karşılığın verildiği, şu anda ateşkese uyulduğu belirtildi.

Azerbaycan ordusunun 27 Eylül'de başlattığı Dağlık Karabağ'daki topraklarını işgalden kurtarma operasyonunda elde ettiği başarı, Ermenistan'ı 10 Kasım'da ateşkes imzalamaya mecbur etmişti.

 

Çavuşoğlu'ndan İranlı mevkidaşına sert tepki

 

Erdoğan: Fransa'nın Karabağ kararını Ermenistan bile kabul etmiyor

 

Aliyev: Karabağ’ın imarı için Türk şirketlerle anlaştık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Devam 13 Aralık 2020 15:02

    Şimdi bizde sıra . Biz vurdukça hem Ermeniler hem de içimizdeki hainler kudursunlar bakalım.

  • : )13 Aralık 2020 17:38

    Benzine 1 kuruş daha zam gelecek miş.. aman yeter artık onu vur bunu vur... böyle giderse, benzin en az 10 tl olacak. sonra bizi vuracaklar.. ekonomimizi : ))

  • AkTorol Ahmet Ötzbir13 Aralık 2020 10:54

    İti kovanlar görev başına :D

  • Bir yorum13 Aralık 2020 01:11

    Gavur tohumu rahat durmaz!  Ulan şerefsiz ahın gitmiş vahın kalmış  hala abidik kubidik hareketler.  Olan zavallı sivil halka olacak!  Onun bunun köpekleri !  Velev ki bunlar Azerbaycan ı işgal etmiş olsa idi   Nasıl hayvanlıklar alçaklıklar işkence ve katliam yapacaklarını  konuşmak yazmak bile istemeyiz!

  • Uyan12 Aralık 2020 23:58

    Bu kadarr arsız bir devlet yoktur her halde(ermenistan) ....türkiye savas meydanlarına çekilerek bölgedeki tansiyonun yükselmesi askeri,ekomik,siyasi reaksiyonun yukselmesi istenmektedir.kaostan beslenen ermenistan dünya kamuoyunda ezilen ermenistan rolüne bürünmüştur....hakli davamızda pusuladan şaşmayan. bir yol izlenmeli ve ekonomik olarak dünya markası oluşturmanin bilinci ile nefes almalıyız...yoksa hep hazırı satın alarak güç kaybetmeye mahkumuz...Siyasî, askerî zaferler ne kadar büyük olursa olsun, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa kazanılacak başarılar yaşayamaz ve sürekli olamaz.

  • AHMET ÖZBİR12 Aralık 2020 21:52

    ATEŞKESE Ermenistan uymazsa Türk'ün gücü gösterilmeli, bu sefer ERİVAN'a kadar durmaksızın ATEŞ SERBEST OLMALI.