E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 17/25 Aralık tepkisi---

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 17/25 Aralık tepkisi

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 17/25 Aralık tepkisi
06 Mayıs 2023 - 17:01 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal önceki gün 10 yıl sonra 17/25 Aralık girişimindeki 'Her şey montaj' diyor. Madem biliyordun bunları niye millete dinlettin? Niçin aylarca Meclis'te o yalanlar üzerinde tepindin? sözleri ile tepki gösterdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'deki mitinginde, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi. Erdoğan, yıllarca kendisini 17/25 Aralık kumpası üzerinden hedef alan Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde, 17/25 Aralık için 'montaj' demesine değindi.

ERDOĞAN: NEDEN MİLLETE DİNLETTİN

Erdoğan, "Bay bay Kemal önceki gün 10 yıl sonra 17/25 Aralık girişimindeki 'Her şey montaj' diyor. Madem biliyordun bunları niye millete dinlettin? Niçin aylarca Meclis'te o yalanlar üzerinde tepindin? 15 Temmuz destanına 'Kontrollü darbe' demeni kimler istedi? Bay bay Kemal bu millete bir iyilik yapmak istiyorsa üzerindeki şüphe bulutlarını kaldırmalıdır." dedi. Kılıçdaroğlu, kendisinin bir kasedinin ortaya çıkabileceğini, bunun montaj olduğunu iddia etmişti.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA 17/25 ARALIK TEPKİSİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 17/25 Aralık kumpasının 'montaj' olduğunu kabul etmesi sonrası Kayseri'den seslendi.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Bay bay Kemal önceki gün 10 yıl sonra 17/25 Aralık girişimindeki 'Her şey montaj' diyor. Madem biliyordun bunları niye millete dinlettin? Niçin aylarca Meclis'te o yalanlar üzerinde tepindin? 15 Temmuz destanına 'Kontrollü darbe' demeni kimler istedi? Bay bay Kemal bu millete bir iyilik yapmak istiyorsa üzerindeki şüphe bulutlarını kaldırmalıdır.

"GERÇEKTEN HELALLEŞMEK İSTİYORSAN BURADAN BAŞLA"

Madem 17-25 Aralık'ın yalan olduğunu biliyordun neden ortak oldun. Seni bu çamur siyasetine kim bulaştırdı. Bay bay Kemal'in bu sorulara cevap verme zamanı gelmiştir. Gerçekten helalleşmek istiyorsa önce buradan başlamalı.

Erdoğan: Milyarlarca dolar milletimizin cebinde kalacak

 

Erdoğan: 14 Mayıs'ta Türkiye kazanacak

 

Erdoğan'dan küçük esnafa prim müjdesi

 

Erdoğan: Sınır ötesi harekatlarımız bitmedi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ssk Emekli 06 Mayıs 2023 20:32

    Pirim günü az olanla çok olan aynı maaş olurmu kademeli olması gerek ozaman adalet olur acil intibak bekliyoruz

  • Arifhan06 Mayıs 2023 20:31

    Bay bay keMAL ortalıkta dolaşan yeni kaset iddiaları üzerine Reise yapılan iftirayı kabul etti.ama bu kendisini kurtaramayacak kasetle geldi kasetle gidecek siyasi tarihin çöplüğündeki yerini alacak ve birdaha kimse adını anmayacak

  • Ssk Emekli 06 Mayıs 2023 20:16

    Pirim günü az olanla çok olan aynı maaş olurmu kademeli olması gerek ozaman adalet olur acil intibak bekliyoruz biz arada ezildik

  • Halil06 Mayıs 2023 19:15

    Rte sana hakkım helal olsun Türkiyeme yaptıklrını görmeyenin gözüne dursun

  • mustafa06 Mayıs 2023 21:55

    doyurmuşsun senide belli