E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan iki ile havaalanı müjdesi---

Erdoğan'dan iki ile havaalanı müjdesi

Erdoğan'dan iki ile havaalanı müjdesi
19 Kasım 2017 - 14:02 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bayburt’ta vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta il kongresi toplantısı öncesinde dışarıdaki vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt illerimize hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Bu havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak" diye konuştu. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt'a hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Havaalanımızla birlikte artık Gümüşhane'nin, Bayburt'un uzun yol sıkıntısı aşılmış olacak. Gümüşhane ve Bayburt'a kapalı spor salonlarının da talimatını verdim. Bu salonlarımız da 3 bin ila 4 bin kişiyi rahatlıkla alabilecek salonlarımız olacak. İçeride kongreyi hızlandıralım çünkü bugüne 2 ilimizin kongresini planladık. Bayburt'tan Gümüşhane'ye geçip, il kongresini de yapacağız. 

Bayburt işini iyi biliyor. Siyasette Bayburt, referandumda da Cumhurbaşkanlığında da bir numara. Bayburt bizi sevdi, biz de Bayburt'u sevdik. İnşallah 2019'da da Bayburt bu kararlılığını yine gösterecek ben buna inanıyorum.  Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Hiçbir yeri boş bırakmayacağız değil mi? Allah sizlerden razı olsun.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6619 Kasım 2017 21:21

    Bravo size, Doğru yorumlar. Bu durumda hiç icraat yapmayacak bir partiye oy vermek lazım. Mesela İYİ parti sanırım olur. Sizi bit yavruları sizii. Sizi İYİ PARTİ DEĞİL, Dünya ülkeleri birleşse kurtaramaz. Bak Hakan ŞÜKÜR ABD'DE iş kurdu kendini kurtardı, sizde boş propaganda yerine ABD'YE gidip işe başlasaydınız bayağı yol alırdınız. Hoş Türkiyede değilsinizdirdir de.

  • savaş19 Kasım 2017 19:28

    Trabzon Havalanı Gümüşhane'ye 1 saat, Erzurum Havaalanı Bayburt'a 1 saat mesafede. İhtiyaç şimdilik sıfır.

  • Havaalanları boş kaldı19 Kasım 2017 14:44

    Kapadokya havaalanı yıllık 16 milyon tl zarar ettiği için 1 yılı aşkın sürede kapalı hemde turistlik bir yer olması durumumda yap işlet zengin ol projesi bizi aç bırakacak görmüyorsunuz. Maksat birşeyler yapiyoruz demek içi boş statlar , camiler , havaalani , üniversiteler geçilmeyen köprüler , tüneller yapmak vatandaşa yuk yapacaksan dev meraya sahip çiftlikler kur iş makinası üreten fabrikalar kur bende binlerce proje var ücretsiz danışmanlık verilir . Ama hükümetin amacı popülist davranış sözde 2011 yılında çılgın proje açıkladı 7 yıl geçti daha ortada plan yok bolu tuneliyle dalga geçenler sadece kendi rantını düşünüyor.