E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş Aydın Doğan açıklaması---

Erdoğan'dan flaş Aydın Doğan açıklaması

Erdoğan'dan flaş Aydın Doğan açıklaması
19 Mayıs 2015 - 19:59 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğan Medya Grubu sahibi Aydın Doğan ile yaşadığı bir anıyı anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Esertepe Parkı açılışında konuştu. Birbirinden önemli açıklamalar yapan Erdoğan, Doğan Medya Grubu Başkanı Aydın Doğan ile ilgili yaşadığı bir anıyı da ilk kez anlattı.

Aydın Doğan ile gerçekleştirdiği buluşmada Erdoğan, Doğan'ın kendisini üstü kapalı tehdit ettiğini belirterek; "Bak Doğan, ben sana şunu söyleyeyim. Bana gelip, şu anda ekranları başında bizi izleyenler, tüm milletime bunu anlatıyorum. Bugüne kadar hiçbir yerde söylemedim, bundan sonra söyleyeceğim. Bu, çok hassas bir konu. Bana gelip sizin döneminizde '1'e 5 kazandım' diyen sen değil misin  Bana gelip, İstanbul Conrad Otel'de, aynen şu ifadeler: 'Ben, Sayın Demirel'le de çalıştım. Ben, Tansu Hanım'la da çalıştım. Özal'la da çalıştım. Sayın Özal, medyayla da olmaz, onsuz olmaz, bana bunu söyledi. Tansu Hanım, zaten bizlerle baş edemedi.' Bunları anlatınca ben, kendisine o zaman şunu söyledim: 'Aydın Bey, ben doğma büyüme Kasımpaşalıyım. Şunu bilmeni isterim. Bizim Rabbimize verilecek bir borcumuz var, can borcumuz. Onun vakti saati, onda bellidir ama şunu bilmeni isterim. Hakkın olanı her zaman alırsın ama hakkın olmayanı bizden öncekilerden aldığın gibi bizden alamazsın. Bunu bilmen lazım.'Hakkın olanı her zaman alırsın. Ama hakkın olmayanı alamazsın. Bunlar hükümet yıkmaya, hükümet kurmaya alışmış olan yazılı be görsel medyadır."

Doğan Medya Grubu'nun planlı ve programlı olarak üzerine geldiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Biz bu işe başlarken kefenimizi üzerimize giydik de başladık" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dlbyz01 Haziran 2015 11:43

    komik günler komik bir secim meydanları konuşmaları var külliyede altın klozet varmı bardaklar altın mı vs komiklikler diz boyu klozet pisuvar ve altın yaldızlı kaplama ya oturduğun koltuk akşam altın yaldızlı bari o başka renk olsaydı be

  • dlbyz01 Haziran 2015 11:38

    bunu şimdi söylemenin anlamı yok ki başbakan ken iyiydiniz cumhur başkanlığınızda halk tayyip beyden soğuyor ve hızlada soğuyacak

  • mali20 Mayıs 2015 08:45

    İktidarı ve gücü halk belirleyecek. Basının 28 Şubatta olduğu gibi Sincan'da tank yürütüp iktidarı devirme dönemi bitti.

  • ekrem eren20 Mayıs 2015 08:34

    allahtan korkuyorsan niye hesap vermekten kaçtın.niye mahkemeye çıkıp ben yurd dışına para kaçırmadım,bana iftira ediyorlar diyemedin.

  • ali20 Mayıs 2015 08:32

    Eğer bu ülkede Cumhurbaşkanımın kılına zarar verecek bir cürüm olsun hesabını sormak boynumuzun borcu olurken öyle mısırla Türkiye yı karşılaştıran birileri hic rahahat olmayacak

  • ŞAMİL20 Mayıs 2015 03:45

    aydın doğana sana da sıra gelelecek bir tek hdp ile işbirliği yapmamıştın , reis engellenemez

  • faruk20 Mayıs 2015 02:24

    doğruya doğru aydın doğan parasınıda 1 e 5 katlamıştır,ama sandıki erdoğanıda diğerleri gibi kullanırım.bu memlekette tek delikanlı lider erdoğandır.gerisi patronların uşaklarıdır.

  • EZBER BOZAN.19 Mayıs 2015 23:16

    Aşşağıda yola devam diye yazan evet dopğru söylüyorsun sy arkadaşlar sizlere sesleniyorum varmısınız seçimlerde akp yi sandığa gömmek işte bunun için yola devam .

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM19 Mayıs 2015 22:44

    BU AÇIKLAMALAR ÜLKEYİ yönettiğini SANAN KİŞİYE yakışıyor mu O ÜLKEDE YAŞAYAN İNSANLAR SİZELERE acıyorum.

  • kör göze parmak19 Mayıs 2015 21:56

    herkesin bildiği şeyleri herkese anlatmak gerek bazen..inkar mı edecek doğan? kim inanır.. körler sağırlar..

  • ersan19 Mayıs 2015 21:26

    Nerden 1 e 5 kazanmış,,bilanço hep zarar,,gün yüzü göremedik.

  • Erman19 Mayıs 2015 21:03

    BUGÜNKÜ HÜRRİYET OKUYANLAR DOĞAN GRUBUNUN CUMHURBAŞKANI'NI ŞOK OLARAK SUÇLAYICI BİR AÇIKLAMA YAPTIĞINI GÖRECEKLERDİR. SANIRIM O SUÇLAMYA KARŞI BİR YANI T OLMUŞ BU. AMA BENCE HÜRRİYET ÇOK GÜZEL YAZMIŞ. BEN DE DİYORUM Kİ "NEREDE BAĞIMSIZLIK YEMİNİ? "

  • yola devam19 Mayıs 2015 21:01

    allah seni basimizdan eksik etmesin. iyiki varsin.