E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan ABD Büyükelçisi'ne tepki: Haddini bileceksin---

Erdoğan'dan ABD Büyükelçisi'ne tepki: Haddini bileceksin

Erdoğan'dan ABD Büyükelçisi'ne tepki: Haddini bileceksin
03 Nisan 2023 - 13:14 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçisi Jeff Flake'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretine tepki gösterip "Bizim kapılar kapandı ona. Amerika'ya bu seçimlerde bir ders vermemiz lazım." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçisi Jeff Flake'in CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmesine tepki gösterdi.

"Amerika'ya bu seçimlerde bir ders vermemiz lazım." diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biden'ın buradaki büyükelçisi ne yapıyor? Gidiyor bay bay Kemal'i ziyaret ediyor. Ayıptır, biraz kafanı çalıştır. Sen büyükelçisin. Senin buradaki muhatabın Cumhurbaşkanı'dır." dedi.

"BU KAPI YOL GEÇEN HANI DEĞİL"

Kapılarının büyükelçiye kapandığını da ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haddini bileceksin. Büyükelçi olarak görevini bileceksin. Bir büyükelçi nasıl çalışır, bunu öğreneceksin. Bunu öğrenmediğin takdirde bu kapı öyle yol geçen hanı değil, giremezsin." diye konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ABD Büyükelçisi Jeffry Flake'i, genel merkezdeki makamında kabul etmiş ve bir görüşme gerçekleştirmişlerdi.

Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi: Millet cevabı 14 Mayıs'ta verecek!

 

Seccade tartışması! Bozdağ: Kılıçdaroğlu'na yakışmadı

 

Mehmet Şimşek'ten 'Kılıçdaroğlu' beğenisi: Açıklama geldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.