E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'a yeni kumpas mı?---

Erdoğan'a yeni kumpas mı?

Erdoğan'a yeni kumpas mı?
05 Aralık 2016 - 07:32 borsagundem.com

Darbe girişimi tehlikesinin henüz atlatılamadığını vurgulayan Abdulkadir Selvi, uyarıda bulundu

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşananlardan sonra henüz darbe girişiminin atlatılmadığını öne süren Abdulkadir Selvi, konuyla ilgili yazı yazdı.

İşte o yazı:

Her okuduğumda derinden etkilendiğim bir kıssadır, "Çocuğun Gerçek Annesi"...
Sahih kaynaklardan olduğu için Buhari ve Müslim’den aktarmayı tercih ettim.

“Hz. Süleyman’ın karşısına çocuğun gerçek annesi olduğunu iddia eden iki kadın geldi. Yaşlı olanın ikna kabiliyeti yüksekti, çocuğun gerçek annesi olan ise kendini savunmakta yetersiz kalıyordu. Hazreti Süleyman iki kadını dinledikten sonra, ‘Bana bir bıçak getirin, çocuğu ortadan kesip ikinize pay edeceğim’ deyince, çocuğun gerçek annesi yerinden fırladı, ‘Aman, çocuğumu kesmeyin, yeter ki o zarar görmesin, ben feragat ediyorum’ dedi.”

15 Temmuz gecesi tankların Boğaz Köprüsü’nü tuttuğu, Ankara’nın üzerinden savaş uçaklarının uçtuğunu görünce Ankara gazetecilerinin refleksi olarak Genelkurmay’ın önüne koştum. Merasim Sokak’ta önümüzü kestiler. Halk Genelkurmay’ın önünde toplanmaya başlamıştı. Oradan Meclis’e girmeye çalıştım. Tankla Dikmen kapısının önünü tutmuşlardı. Yayına çıkmak için CNN Türk’e geldim... Darbecilerin başarılı olamayacağını anlatmak için. Peki, daha ilk anlarda darbecilerin başarılı olamayacağını nereden biliyordum?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • munci05 Aralık 2016 20:45

    yanaşmasının aydın doğanı kurtarmak için çırpındığı bir yazı.

  • erdi05 Aralık 2016 20:14

    Sizin gazeteleriniz hedef gösteriyo kardeşim,git onlara söyle.

  • tükürdüğünüzü yalamayın05 Aralık 2016 19:02

    Atatürke ayyaş dediler, sabatay dediler, ailesi belli değil dediler, islam düşmanı dediler, astı kesti dediler, lozan bizi mahvetti dediler, osmanlı devam edebilirdi dediler, ingiliz ajanı dediler ama şimdi gel gör ki sıkışınca Gazi Mustafa Kemal diyorlar, kurtuluş savaşı diyorlar, samsun diyorlar , tl seferberliği, dış mihrak diyorlar hatta daha ileri gidip ayet, hadis paylaşıp aynı yazı içinde atatürkü övüyorlar. İnsanımız ne doğrucu, ne delikanlı be.

  • keklik05 Aralık 2016 18:04

    yazııık, ne kadar da saf. herkes kandırıyor

  • Anlayana 2....05 Aralık 2016 17:09

    Oy vermezsen hükümeti değiştirirsin.Başkası gelir.O da yapamaz ise başkası.Buna demokrasi ve parlamenter sistem diyorlar.CB ve başbakanı patron olarak görenler var.Bu İnsanlar senin benim oy vermemle oradalar.Yani vekiller.Patron millettir.

  • ali05 Aralık 2016 16:46

    reis çok şey yaptın ülkeye artık bırak koltuğu yeni yüzler görelim

  • Raci05 Aralık 2016 15:56

    Kumpasın babası kaderine terk edilmiş millete kuruldu o da kandırıldık diyecek tabi iş işten geçince

  • acaba05 Aralık 2016 15:18

    İşyerindeki bir kısım işçi memnun değil diye işyerinden giden patron gördünüz mü ? işçilerin çoğunluğu memnunsa adam gibi çalışıyor demektir ki kendi de kazanıyor (seçimlerden belli) işçiler de kazanıyodur, daha iyi patron gelebileceğini düşünürse işçiler ve çoğunluğu da bunu isterse patron değişir bu kaçınılmaz son, demokrasi konusu gündeme geldiğinde ilk sırayı kimseye bırakmayan bazı kesim şuursuzca muhalefet ediyor, ha diğer kesimde de var şuursuzca destekleyen ikisine de karşıyım, doğru olanı desteklemek hata yaptığında eleştiremek her zaman kazandırır,

  • Anlayana sivrisinek...05 Aralık 2016 14:42

    Yonetemeyen gider.Diger alternetafler gelir.Yapamazsa o da gider.Bu iktidara bu millet mahkum degil.Isyerinizde elaman calistiriyorsunuz.Calismiyorsa becetemiyorsa isten cikarirsiniz.Adam gibi calisan gelir.Kendisi de kazanir patronuna da kazandirir.Bu kadar basit.

  • acaba05 Aralık 2016 12:53

    İstifa etse ne olacak ? Ya şunu anlamıyorum çok klişe olacakta hadi gittiler diyelim, kim yönetecek bu devleti bi söyleyin ya, Kemal mi Devlet mi kim, gerçekten anlamıyorum, sorun çözebilecek insanlar olsa piyasada millet bir şekilde tercihini yapar da muhalefetin de bknu çıkarıyorsunuz, bunlar olmasında ne olursa olsun kafasındasınız yapmayın lütfen ya

  • fatih,islambul05 Aralık 2016 12:19

    Bazıları,,,Diyorki,beni,sokmayan,,yılan,bin,yaşasın,,,bilmiyorki,,o,yılan,onuda,,,sokacak,,yılanların,hepsinin,,,kafası,,kopacak,,,

  • Bika05 Aralık 2016 11:29

    Yanlış ekonomik politika , yanlış dış politika ve Suriye bataklığına girmenin bedeline kılıf bulmaya gerek yok.

  • SEÇMEN05 Aralık 2016 11:01

    kumpasa gelen ve aldatılan bir hükümetin iktidarda işi yok... bu kadar pişkinlik olmaz... ne yapalım acıyalım mı size.?

  • Hadi oradan05 Aralık 2016 09:17

    Mağduriyet edebiyatına devam.Yahu işinize bakın.Ülke yangın yerine dönmüş.Tek başına iktidar olmuş bir parti Hala sorunları çözemiyorsa istifa etsin gitsin.