E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinErdoğan'a doğum günü sürprizi---

Erdoğan'a doğum günü sürprizi

Erdoğan'a doğum günü sürprizi
26 Şubat 2016 - 22:58 borsagundem.com

62. yaşına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 62 fotoğraftan oluşan albümü sosyal medyada paylaşıldı

Cumhurbaşkanlığının sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 62. doğum gününe özel paylaşımda bulunuldu.

Cumhurbaşkanlığının sosyal paylaşım sitesi resmi Twitter hesabı "@tcbestepe" üzerinden, 26 Şubat 1954 tarihinde doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününe özel tweetlere yer verildi.

Erdoğan'ın, 62. doğum günü dolayısıyla paylaşılan tweette, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü tebrik eder, kendisine sağlıklı, uzun ömürler dileriz" ifadesi yer aldı.

Paylaşımda ayrıca Erdoğan'ın çocukluk yıllarından, okul çağlarına, futbol oynadığı, askerlik yaptığı döneme ve yaşamına ilişkin çok özel fotoğraflar bulunuyor.

Cumhurbaşkanlığının paylaşımından itibaren Erdoğan'ın 62. yaşına özel doğum günü tweeti, çok sayıda beğeni aldı.



Fotoğraflar, Erdoğan'ın hayatının farklı kesitlerinden seçildi.

Fotoğraflar; Erdoğan'ın doğum yılını temsilen bu akşam saat 19.54'ten itibaren paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı’nın twitter hesabında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü tebrik eder, kendisine sağlıklı, uzun ömürler dileriz” yazısı altında 62 fotoğraf tek fotoğraf tarzı albüm içinde paylaşıldı.

ÇOCUK ERDOĞAN

Albümde; Erdoğan’ın çocukluk yıllarından fotoğraflara da yer verildi.
Erdoğan’ın kısa pantolon giydiği çocukluk fotoğrafı dikkat çekti.

Askerlik döneminin yanı sıra futbol oynadığı yıllara ait fotoğraflar da paylaşıldı. Diğer fotoğraflar ise Erdoğan’ın siyaset, başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı dönemlerinden seçildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kader26 Şubat 2016 23:18

    ABD Temsilciler Meclisinin Müslüman Kardeşler'i terör örgütü olarak ilan etmesi ise Davutoğlu'na büyük bir doğum günü sürprizi tabi.