E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Times'a çok kızdı!---

Erdoğan Times'a çok kızdı!

Erdoğan Times'a çok kızdı!
26 Temmuz 2013 - 15:43 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, Suriye'deki PYD hareketleri ve diğer gündeme ilişkin konular hakkında önemli açıklamalar yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan PYD Başkanı'nın ziyareti konusunda "MİT tehlikeli adımlar attıkları konusunda uyarıda bulanacak" dedi.
İşte Erdoğan'a sorulan sorular ve cevaplar
PYD Başkanı'nın ziyareti
MİT, tehlikeli adım attıkları uyarısında bulunacak
PYD Başkanı’ndan 2 günlük ziyaret
Muhalefetin eleştirileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benim barajla ilgili düşüncem bellidir. Bizim bu konuyla ilgili herhangi bir oynama gündemimizde yok. Baraj bizim dönemimizin çıkardığı birşey değildir. Biz ülkemize sancı çektirmek istemiyoruz. Tecrübe edilmiş süreci devam ettirmek istiyoruz. Demokratikleşme süreciyle ilgili açıkladığımız bir paket yok.
MISIR'DA GERGİN CUMA
Sayın Mursi'yle ilgili açıklama yapılıyor. Namaz kılarken öldürüyorlar. Askeri bir darbe yaşanıyor Mısır'da. Darbeyi yapan kişi taraftarlarını sokağa dökmek istiyor. Mısır'ın en büyük talihsizliği yolsuzluklardı. Asıl bunlara yol vermeyen sandıktır. Sandıktan neden korkuyorlar. Sandıktan korkanlar darbe yolunu seçerler.
THE TIMES'DAKİ İLAN
Bunlar düşüncelerini fikirlerini kiraya vermiş tipler. Bunlar demokrasiye inanmış tipler olsa yüzde 50 ile iktidar gelmiş bir Başbakan'a diktatör deme ahlaksızlığını göstermezdi. Sen beni nereden tanıyorsun benimle ne zaman konuştun. Times kendi sayfasını kiraya veriyor, ahlaki zaafıdır bu onların. Times ile ilgili arkadaşlarım hukuki girişimde bulunacaktır.
"KULÜPLERİN PUANI SİLİNEMEZ, KÜME DÜŞÜRÜLEMEZ"
Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, UEFA ve CAS'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili kararın sorulması üzerine, "UEFA'nın şike kararını bana değil CAS'a soracaksınız. Ben bütün kulüplere eşit mesafedeyim. Tespit edilen suç varsa, suç varsa tüzel kişiler değil, kişiler cezalandırılmalı" dedi. Ardından Türkiye'de kişilerin hatası nedeniyle 20-25 milyon tarafları olan kulüplerin cezalandırılmasını haksızlık olarak değerlendiren Erdoğan, bu yüzden küme düşürme ya da puan silme gibi cezaların da kesinlikli uygulanamayacağını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • T-Rex30 Temmuz 2013 13:54

    "UEFA'nın şike kararını bana değil CAS'a soracaksınız deyip ardından da küme düşürme ya da puan silme gibi cezaların da kesinlikle uygulanamayacağını belirtmeniz iyi olmus :)

  • T-Rex30 Temmuz 2013 13:48

    öyle yada böyle pyd başkanı nıda ağırladı muhattap aldı ya bu ülke sana diyecek sözüm yok artık ...

  • camış26 Temmuz 2013 18:45

    bu demokrasi tenceresinde neler kaynadı ne haklar yendi bugüne kadar artık kendmiz için daha saygılı olup bibirimizin elinden tutma zamanı geldide geçiyorARTIK HEPİMİZ BİRER MEVLANA birer PİR SULTAN ABDAL OLMA ZAMANI gelmedimi

  • nasılmı26 Temmuz 2013 17:42

    Seni tanımamakmı hergün tüm ülkenin televizyonlarında tüm negatif ve saldırgan yanınla boy gösteriyorsun ve herkeze ateş püskürüyor kin kusuyorsun nasıl tanımasınlarki. Sanırım sizi tanımayan bir tek kimse varsa oda sizsiniz.

  • wow26 Temmuz 2013 17:31

    ben CHP li değilimki. AKP karşıtı herkes CHP li mi oluyor? görmüyormusun Tayyipe muahlif olan herkesin başına bir işler geliyor. Yargı susturuldu. medya susturuldu. şimdide yabancı medyayı susturma derdinde. bütün işadamları sesini bile çıkartamıyor. Koç veya Doğan gibi boyun eğmezlerse vergi cezası gibi mafyavari yöntemlerle köşeye sıkıştırılmaya çalışılıyorlar.

  • Hamdi26 Temmuz 2013 17:29

    Bu mantığa göre Aziz Hac'a gidip tövbe ederse şucsuz sayılacak:)

  • ahmet26 Temmuz 2013 17:17

    wow senin gibi akıllı cahiller oldugu surece bu ulke batar.ne zaman ulke ayaga kalkıyor.sacma sapan demokrasi istekleri cıkıyor.chp nin ne demokrasisi olmusta konusuyorlar ki.lafta hep demokrasi ama gercektede hep darbecilik.sonunda demokrasi egitmeni oluyorlar.ne kadar tutarsız konusma ve talepler. tek istedikleri demokrasi kendilerine dokunulmayan bir demokrasi talebidir chp nin ki.

  • wow26 Temmuz 2013 16:52

    kendi çalıp kendi oynuyor TAYYİP. kim takar artık seni. ileri demokrasi safsatasının ne olduğunu dünya gördü artık ama inşallah bizim eğitim seviyesi düşük halkımız da bir gün görür.

  • cesim26 Temmuz 2013 16:52

    ey rte, the times'i yandaş medyan gibi sanma. her fikre açık saygı duyan the times'a dil uzatma.

  • hasan26 Temmuz 2013 16:52

    arkadaş bir ülke gösterin ki her konuyu meseleyi başbakan bilsin ya. vallahi oy verdim birçok uygulamalarını da takdir ettim ediyorum. ama gidiş gidiş değil. Bi memleketin beli tek adama bağlanmışsa o iş kötü. hayr olur inşallah.

  • cesim26 Temmuz 2013 16:51

    ey rte, milli iradeye saygı nutukları atıyorsun ama seçim barajını %10da tutup kendine geçersiz oylardan rant sağlıyorsun. sen önce %10a saygı duy.

  • husamettin26 Temmuz 2013 16:45

    huseyin sen bir goz doktoruna gorun sonrada bir psikologa acilen.

  • kafkas26 Temmuz 2013 16:31

    suriyedeki fiyasko bitmeden misira gecti.kim takar seni misirda.son olaylardan sonra dunyadaki imajimiz maalesef yerlerde.

  • martı26 Temmuz 2013 16:27

    boşuna çeneni yorma onlar seni dinlemez ,sözünde bir yere kadar.

  • huseyin26 Temmuz 2013 15:59

    ısrarla ve ısrarla sayın başbakanın sinirli hallerinin fotoğrafını veriyosun, beyin yıkamaya devam et, yedirmicez demişmiydim :)

  • roja26 Temmuz 2013 15:59

    yürübe FATİH'in torunu. ALLAH yar ve yardımcın olsun. Sen bu ülke için büyük bir kazanım büyük bir güç büyük bir lidersin. vizyonsuz misyonsuzlar senin eline su bile dökemezler. Bu millet inan seninle.