E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan teftişe çıktı---

Erdoğan teftişe çıktı

Erdoğan teftişe çıktı
04 Nisan 2014 - 07:34 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, Boğaz'ın Karadeniz girişinde hızla yükselen 3. Köprü'nün inşaatında incelemelerde bulundu

Başbakan Tayyip Erdoğan, ayak yükseklikleri 200 metreyi aşan 3. Boğaz Köprüsü ve bağlantı yolları ile 3. Havalimanı güzergahında incelemelerde bulundu. Yerel seçim zaferinin ardından Ankara'dan İstanbul'a gelen Başbakan Erdoğan, 31 Mart'tan bu yana Üsküdar Kısıklı'daki konutunda dinleniyordu. Evinden dün saat 15.30 sıralarında ayrılan Erdoğan'a, yakındaki İSPARK helikopter pistine gelişi sırasında vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan da vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi. 

ŞANTİYEDE BRİFİNG

Başbakanlık'a ait "TC-HEY" helikopterine binen Erdoğan'a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve 3. Boğaz Köprü ihalesini kazanan konsorsiyumdan İC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen eşlik etti. Erdoğan ve beraberindekiler, 3. Boğaz Köprüsü ve bağlantı yollarını havadan inceledi. Şu anda 200 metreyi aşan, tamamlandığında ise 320 metreye ulaşacak ayaklar etrafından birer kez dönen helikopter, Garipçe'deki şantiye alanına indi. Erdoğan burada yaklaşık 1.5 saat süren bir brifing aldı. Erdoğan, incelemelerinin ardından şantiyeden helikopterle ayrıldı Kısıklı'ya gelen Erdoğan, helikopterden indikten sonra pistin karşısındaki inşaat işçilerinin yanına gitti. "Bakın sözümü tuttum" dediği işçilerle sohbet eden Erdoğan, hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan, 30 Mart yerel seçimleri öncesi kendisine tezahüratta bulunarak yanlarına davet eden işçilere korumalarıyla haber göndererek, seçimlerden sonra uğrayacağını bildirmişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)