E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, Salman ile görüşecek mi---

Erdoğan, Salman ile görüşecek mi

Erdoğan, Salman ile görüşecek mi
22 Kasım 2018 - 13:09 borsagundem.com

Ajanslar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Arjantin'de düzenlenecek G-20 Zirvesi'nde Suudi Veliaht Prens Selman ile bir araya gelebileceği bildirdi ancak Cumhurbaşkanlığı’nın açıklamasında “Görüşme olmayacak” dendi

Reuters haber ajansı Anadolu Ajansı'na dayandırdığı haberinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 30 Kasım – 1 Aralık tarihlerinde Arjantin'de düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi'nde Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile bir araya gelebileceğini bildirdi. Haberde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın "Programa bakıyoruz, böyle bir şey olabilir" sözlerine yer verildi. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Arjantin'deki G-20 Zirvesi'nde Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşmeyeceği belirtildi.

Arjantin Güvenlik Bakanı Patricia Bullrich, ay sonunda başkent Buenos Aires'te düzenlenecek G-20 Liderler Zirvesi'ne ilişkin, "Arjantin Federal İstihbarat Teşkilatı (AFI) ve dünyadaki diğer istihbarat servisleriyle iş birliği içerisindeyiz. Toplamda 22 bin 700 kolluk kuvveti hazır bulunacak" dedi.

KALIN: S-400’LERİN İLK TESLİM TARİHİ 2019 SONU

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türk-Rus Toplumsal Forumu’na katıldı. "Rusya'yla iyi ilişkilerimiz Avrupa'yla, Amerika'yla iyi ilişkiler içinde olmamıza engel teşkil etmez. 2019 yılının sonuna doğru S-400'lerin ilk bataryaları Türkiye'ye teslim edilecek. Patriot'lardan bize iyi bir teklif gelirse sadece alım anlamında değil, ortak üretim ve teknoloji transferi anlamında da iyi bir teklif gelirse Türkiye elbette bunu da ciddiyetle değerlendirecektir. TürkAkımı sadece Rus gazının Avrupa'ya ulaştırılmasından ibaret bir proje değildir" açıklamalarında bulundu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)