E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan o fotoğrafın hikayesini anlattı---

Erdoğan o fotoğrafın hikayesini anlattı

Erdoğan o fotoğrafın hikayesini anlattı
09 Nisan 2017 - 08:21 borsagundem.com

Katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada paylaşım rekoru kıran fotoğrafın 15 Temmuz gecesi çekildiğini söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, torununa Kur'an-ı Kerim öğretirken çekilen fotoğrafının 15 Temmuz gecesine ait olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında, torununa Kur'an-ı Kerim öğretirken çekilen fotoğrafın sorulması üzerine fotoğrafın arka planını anlattı.

Son günlerde sosyal medyada sıkça yer alan fotoğrafın 15 Temmuz gecesi Marmaris'te çekildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Olaylar başlamadan önce çekilmişti" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir 09 Nisan 2017 18:27

    Gerçek müslüman böyle bir reklam yaparmı??? Bu mu müslümanlık???

  • rabbimin bize en güzel hediyelerinden RTE09 Nisan 2017 12:44

    Allah nasip ederse ve 15 yıl daha bize liderlik ederse dünyada 1 numarayız. düşmanlar tabiki olacak ama düşmanla mücadele bizi daha güçlü kılar. içimizdeki düşmanları da bu sayede tanıyor ve düşmanla yola devam etmemiş olacağız.

  • begenmeyen begenmesin09 Nisan 2017 12:35

    erdogan fanlarinin hosuna gidiyor. yeni fotolari ile daha iyi taniyoruz. kizan gitsin abd ve slmanyanin yeni fotolarina baksin. ingilizlerin fotolarina baksin. yerse yesin. onlarin hikayelerini okusun.

  • yorumculara cevap09 Nisan 2017 12:22

    bu resimlemi oyu artacak. sizin içiniz kötülük, kin, nefret dolu olduğu için anlamazsınız ama söyleyeyim, Erdoğan sevgisi o kadar tavanki, daha fazlası zaten olamaz. sizin kıskanmanızda tınnnnn yani bizi ilgilendirmiyor ama saygısızlıklarından midemiz bulanıyor.

  • Yorum09 Nisan 2017 10:56

    Yine din sömürüsü, yine din üzerinden oy devşirme hesapları, bu fotoğrafı paylaşan kişiler bunu hesaplayarak referandum öncesi servis ediyorlar...

  • Tayyiban09 Nisan 2017 10:47

    amma da hikaye!

  • recai09 Nisan 2017 09:52

    yersen