E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan o ailenin borcunu çözdü!---

Erdoğan o ailenin borcunu çözdü!

Erdoğan o ailenin borcunu çözdü!
08 Kasım 2015 - 10:19 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, köpek hediye ettiği Yozgatlı ailenin borç sorununu da çözdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, köpek hediye ettiği Yozgatlı 9 yaşındaki hayvansever Ömer Faruk Yıldırım’ı telefonla aradı.

Hediye için Cumhurbaşkanı’na teşekkür eden Ömer Faruk kefil olduğu bir kredi borcu yüzünden annesinin 3 ay hapis cezası aldığını anlatınca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla anne Zahide Yıldırım’ın banka borcu sorunu da çözüldü.

GECE SÜRPRİZ TELEFON

Yozgat’ta yaralı bir köpeği tedavi ettirmek için Yozgat Devlet Hastanesi’ne götüren Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Yıldırım, bu davranışının basına yansıması üzerine geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne gitmişti. Külliyede Türkiye’nin tüm illerinden davetlilerin yer aldığı Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılan Ömer Faruk, o görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bir köpek istemişti. Bunun üzerine Erdoğan, önceki gün aileye Bekir Bozdağ aracılığıyla terrier cinsi bir köpek göndermişti.

ERDOĞAN, ÖMER FARUK'UN İSTEĞİNİ KIRMADI!

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, gece de sürpriz bir şekilde telefon açtığı Yıldırım Ailesi’yle, mutluluklarını paylaştı. Erdoğan’ın hem anne Zahide Yıldırım hem de Ömer Faruk’la konuştuğu öğrenildi. Ömer Faruk ve annesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kendilerine hediye edilen köpeği çok sevdiklerini, telefonla aranmalarının da kendileri için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti.

BORÇ YÜZÜNDEN HAPİS

Minik Ömer Faruk, görüşmede, annesi Zahide Yıldırım’a bir akrabasının banka kredisine kefil olması nedeniyle doğan borçtan dolayı 3 ay hapis cezası verildiğini Erdoğan’a anlattı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın ilgili bankanın genel müdürünü aradığı ve sorunun çözüldüğü ifade edildi. Ayrıca anne Zahide Yıldırım’ın İŞKUR kapsamında geçici işçi olarak çalıştırılacağı, daha sonra ise Yozgat Belediyesi tarafından istihdam edileceği bildirildi. Erdoğan’la görüşmesini anlatan Ömer Faruk, “Köpeği aldığımı ve teşekkür ettiğimi söyledim. Özellikle bir sıkıntımın olup olmadığını sorması üzerine, annemin kefil olduğu borç yüzünden yaşadığımız sıkıntıyı dile getirdim. Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı tarafından borç ödendi. Çok mutlu olduk, Allah razı olsun Cumhurbaşkanı’mızdan” dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • buyuk adam08 Kasım 2015 21:40

    bu adam can.

  • allah'ın bir lutfu08 Kasım 2015 20:37

    turkiye'nin basina gelen bir mucize.

  • KARTALY32308 Kasım 2015 14:15

    KISACA MAHALLE BAKKALI VERESİYE TİÇARETİ SİLEMİYORSA OLAKİ SİLDİ DİYELİM ZARARI TELAFİ ETMEK İÇİN BAZI ÜRÜNLERE GİZLİDEN ZAM YAPMA OLASILIĞI VAR İSE,SİYASET VE EKONOMİ BAZ ALINDIĞINDA BORÇLUNUN BORÇLARINI SİYASET SİLEMEZ.

  • KARTALY32308 Kasım 2015 13:15

    BUNDAN UZUN ZAMAN ÖNCE ARKADAŞLAR İLE SOHBET EDİYORDUK.DEDİKKİ MİLLİ PİYANGODAN PARA CIKSA NE YAPARSIN.HEMEN ATILDILAR ARKADAŞLAR.EŞE DOSTA VERİRİM DEDİLER.ULENN DEDİM HİÇBİRİNE PARA VERMEM FABRİKA KURAR ÇALIŞTIRIRIM DEDİM.ARKADAŞLAR İSE BANA NE BİÇİM ARKADAŞSIN DEDİLER.ULEN DEDİM BUGÜN PARA VERSEM YARIN GENE İSTERSİN VERMEZSEM KÜFÜR EDERSİN DEDİM..NEDEN TEKRAR İSTEYECEK OLDUĞUN PARAYI VEREYİMKİ.APTALMIYIM.ÇALIŞ KAZAN BİRİKTİR HARÇA

  • KARTALY32308 Kasım 2015 13:06

    NAPOLYON GİBİ PARA PARA PARA DİYENDEN ,NAPOLYONUN PARA SEVDASI PARASAL ZIRVALARININ DESTEKLEYİÇİSİ SİYASİDEN YADA PARTİZANDAN BIHALT OLMAZ

  • KARTALY32308 Kasım 2015 13:04

    NEDEMİŞLER ATALARIMIZ.AYAGINI YORGANINA YÖRE UZAK.AZ YE ÇOK DÜŞÜN.BANANE LENN SENİN BENİ SÖMÜREN BORÇUNDAN.EV .ARABA.TELEFON VS VS LÜKS DÜŞKÜNÜ ZARURİ BORÇA DAYALI HARMAMALARINDAN.

  • KARTALY32308 Kasım 2015 13:02

    siyaset ülkeyi temsil eder.parasal borçlar baz alındığında kiminin lüks hayat hayalleri ülkeyi değil kişinin kendisini alakadar eder.ülke yönetimi para vermekle yada borç silmekle yükümlü değil üretime dayalı kalkınma politikalarının getirisinden kazanç paylaşımı yapmakla yükümlüdür.ÇALIŞ ,KAZAN BİRİKİM YAP AKABİNDE BİRİKİMİ YATIRIMA CEVİR.

  • ahmet08 Kasım 2015 12:44

    düşüncesiz KARTALY323, senin akrabalarından biri senden bir yardım talep etse 'olmazzzzzzz sana yardım edemem. önce bir tüm akrabalarıma soracağım ve bakacağım başka benden yardım isteyenler var mı ? varsa kusura bakma ... ' mı dersin... ptal gördüm ama senin gibisi de düşman başına ( bile demeyeceğim :-) )

  • Tasarımcı08 Kasım 2015 12:33

    Ya bir kere de takdir edin. Bir kere de olumlu eleştirin adamı. Bu adama gün gelecek ULU HAKAN diyeceksiniz. II. Abdülhamit Hanın güncel versiyonudur Recep Tayyip Erdoğan. Ama bir farkla o dönemde Osmanlı son demlerindeydi biz ise REİS ile yükselişteyiz ve devam edecek inşallah NOKTA

  • KARTALY32308 Kasım 2015 12:22

    BU ÜLKENİN BORÇLU KESİMİNİN BORÇUNU SİLECEK OLAN İKTİDAR AKABİNDE BORÇSUZ OLAN VATANDAŞA DA PARA HİBE ETMEK ZORUNDA.KİM KİMLERİ NASIL SÖMÜRÜYOR ÖĞRENİN.BORÇ BORÇU ALAN KADAR BORÇSUZ VATANDAŞIDA SÖMÜRÜR.PARAMI YOKSA ÜRETİME DAYALI İŞ VE ÇALIŞMA AKABİNDE KAZANÇMI

  • herkesin borcuna çözüm08 Kasım 2015 11:58

    geri kalan milyonlarca kişinin banka borcuna da çözüm bulunsa iyi olacak! aksi halde sadece bir aileninkini çözmek basit bir reklam gibi anlaşılır!!

  • KARTALY32308 Kasım 2015 11:13

    BU ÜLKENİN EKONOMİK GETİRİLERİ BAZ ALINDIĞINDA 1 KURUŞUNU DAHİ SİYASETİN SECMEN OYU KARŞILIĞINDA VATANDAŞA BEDAVADAN VEREMEZSİN..HATALAR UNUTULMAZ.

  • KARTALY32308 Kasım 2015 11:00

    GÜNÜMÜZ BAZ ALINDIĞINDA SİYASİ VE EKONOMİK ÇARKLAR VE DÖNGÜLERDEN SÖZ EDEN BAZI KENDİNİ BİLGİLİ SANAN EKONOMİST ÇAHİLLER VAR.TAMAMEN APZURT VE SACMA.GERCEKLER FARKI.DÖNGÜLER VE ÇARKLER ÖNCE KENDİ İÇİNDE SONRASINDA DIŞA ACILIR.YANİ DARALIR VE GENİŞLER...TARIM.HAYVANCILIK .TEKSTİL VE GETİRİSİ BAZ ALINDIĞINDA TURIZM AKABİNDE KAZANÇ VE YAPILAŞMA (YATIRIM)KONUTA DAYALI İNŞAAT DIR..EHH ARTIK GERİSİNİDE SİZ DÜŞÜNÜN.BİR ÇOK EKONOMİK ÇARKLAR VE DÖNGÜLER VE ÜRETİME YADALI GETİRİ VE YATIRIM VS VS DENKLEMLERİNE...OKUMUŞ ÖĞRENİM GÖRMÜŞ ÇAHİLLER

  • don karleone08 Kasım 2015 10:56

    putin de ,köpek hediye ediyor bizimkisi hep taklit ediyor

  • ersan08 Kasım 2015 10:42

    Bu yüzden seviliyor zaten.

  • KARTALY32308 Kasım 2015 10:34

    BIR ÜLKE DÜŞÜNÜN.TUVALET İHTİYACI İÇİN BİLE BELEDİYELERİN PARA KASASINA PARA AKTARSIN..SEN KİMSİNKİ ÜLKENİN BORÇLU VATANDAŞININ BORÇUNU SİLECEK KADAR KENDİNDE HAK VE HUKUK ARIYORSUN..AMA KENDİ GELİRLERİNDEN ÖDERSEN DERLERKİ KİMENE...AMA DEVLET KASASINDAN YADA İŞLETMELERİNDEN ÖDERSEN AMAN HAAAA.

  • KARTALY32308 Kasım 2015 10:29

    KİMSENİN BORÇ SORUNUNU ÇÖZEMEZSİN.TEK ÇIKAR YOLU.KENDİ BİRİKİMLERİNDEN ÇÖZMEK.VATANDAŞİN BORÇU ÜLKENİN BORÇSUZ .İŞSİZ VS VS VATANDAŞIN EMEĞİNDEN ÇALINMIŞ VATANDAŞINDIR.AKABİNDE ÜLKENİN BORÇUDUR

  • alp08 Kasım 2015 10:28

    güzel şey bunlar.