E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Haddini bil!---

Erdoğan: Haddini bil!

Erdoğan: Haddini bil!
12 Ocak 2014 - 12:52 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün HSYK düzenlemesinin görüşüldüğü TBMM Adalet Komisyonu’nda yaşanan kavga ile ilgili konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca'da yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan burada gazetecilere gündeme dair açıklama yaptı.

Erdoğan şunları söyledi:

Anamuhalefet partisi hatırlarsanız, o döküm halindeki şeyini fırlattı. Allahtan isabet etmedi. Dün de grup başkanvekilime bir dolu pet şişe fırlatıldı. Bütün bunlar ister istemez geriyor. Bir de komisyon çalışmalarında herhangi bir yetkileri olmadığı halde dışardan gelenlerin konuşma yapacağım diye oraya girmesi ayrı bir yanlış. Senin bir defa orada konuşma yetkin yok. Sen kimsin bir defa? Haddini bil. Senin konuşma yapacağın yer farklı yer.

O mensubu olduğun zihniyetin de bir milletvekili yapar. Olursun milletvekili

Bunlar hukukçu filan değil. militanı durumda. Yaptıkları durum bu. Oradaki samimi havayı engellemek provoke etmek. Bu havayı da maalesef kirletiyorlar. Olay bu. Hurriyet.co
m.tr'nin haberi
HSYK konusunda komisyon çalışmasını yaptı. Burada anayasa aykırılık olmadığı kararını verdi. komisyondaki çalışmalardaki her şey oya dayalıdır. Oylama neticesinde anayasaya aykırılığı olmadığı belirlenmiştir. Bu nereye inecek? Maddeler görüşüldükten sonra da Genel Kurul’a inecektir. Görüşmeler yapılacaktır. Aslolan zaten genel kuruldur. Genel Kurul’dan da çıktıktan sonra cumhurbaşkanına gidecektir, nasıl bakar onu bilemiyoruz.

‘BEN YAPTIM OLDU’YLA OLMAYACAĞINI BİZ DE BİLİYORUZ

Burada muhalefetin bir şansı var, alır Anayasa Mahkemesi’ne buna götürür. Sonra onun kararını bekleriz. Demokrasinin bütün güzelliği buradadır. ‘Ben yaptım oldu’yla olmayacağını biz de biliyoruz.

Yargı millete hesap vermiyor, millete hesap veren biziz. Siz kalkar da biz, bu ülkede yatırımcıların girişimcilerin önünü kesecek adımlar atarsanız, tahminler üzerinden giderseniz, herhangi bir zihniyetin temsili altında, emirlerle hareket edecek olursanız, yürütme olarak da bize bir görev düşer. Biz de onu yapmak durumundayız. Şu an yaptığımı çalışma bunun bir gereğidir.

‘BU GİRİŞİMCİLER NE YAPACAK?’

Bugün bizim üçüncü köprümüz, havalimanımız, İstanbul-İzmir otoyolu yapılacaksa, asma köprüler, yüksek hızlı tren yapılacaksa, bu girişimcilerin önünü keserseniz bu girişimciler ne yapacak? Burada art niyetten başka hiçbir şey aranamaz. Bunlar farklı bir zihniyetin eseridir. Dolayısıyla böyle bir yaklaşımını da müsaade etme hakkımız yoktur.

'30 MART GELİYOR’

Bazıları diyor ki böyle bir HSYK anlayışı yok. Lütfen AB üyesi ülkelerinin HSYK yapısına bakın. Hepsinden öte milli irade ne diyor? Bu önemlidir. Milli iradenin temsili şu anda parlamentodadır. Herkesin saygı duyma mecburiyeti vardır. Oraya saygı duymuyorsanız 30 Mart geliyor. Milletim diyecektir ki şu şudur, şu şudur.

‘KENDİSİ BİR KASET GENEL BAŞKANDIR’

Ana muhalefetin genel müdürünün söylemesiyle, kimse yolsuzlukların içinde değil. Asıl kendisidir. Kendisi Rahşan affıyla siyaset yapıyor. Kendisi bir kaset genel başkandır. O kaset olmasa partinin başında o olmayacaktı. Tablo bu. Daha ileriyle gitmeye gerek yok. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • exper12 Ocak 2014 23:23

    Allah böbürlenenleri sevmez.

  • OFKE SEKER SINIRLILIK12 Ocak 2014 18:32

    BI GIDIS IYI DEGIL BE USTA ...NE BU SIDDET BU CELAL

  • mmmm12 Ocak 2014 17:40

    Zeyit aslanım demiş birisi. Yezid gibi gurur mu duyuyorsunuz Zeyit le?

  • T.C AKIN12 Ocak 2014 16:41

    HIRSIZA UĞURSUZA HADİNİ BİLDİRMEYİP HUKUCUYA HADBİLDİRMEK SUÇLULUKDAN MI KAYNAKLANIYOR ACABA ????

  • serkan12 Ocak 2014 15:50

    Kaset genel başkanı diyorya kendi yanında gezdirdiği genel başkan yardımcısı numan kurtulmuş'unda seks kasedi var ama yayınlanmadı sadece bir fotoğraf yayınlanmış nette dolanıyordu vbirine bir laf atacaksan destekli at yanındakilere dokunmasın daha 2 hafta önce baykalı savunuyordun onada komplo kurdular diye yine fırıl fırıl dönüyorsun tayyip efendi

  • asacihan12 Ocak 2014 15:18

    11 yıldır memleket günyüzü gördü yarasaların gözleri kamaştı.çatlasanızda patlasanızda güneş balçıkla sıvanmaz.ölümüne AKP.

  • PÜFFF dedim söndürdüm12 Ocak 2014 14:57

    Fakir fukara hakkını korumak için iktidar olduklarını söyleyenler yabancı yatırımcının iktidarı olmuş eee fakir fukara edebiyatıda bir yere kadar iktidar çağ atlamış benim bu iktidara vericek oyum yok,iktidar gitsin hizmet ettiği yabancı yatırımcılardan oy istesin

  • Gerçek12 Ocak 2014 14:50

    Sn.Başbakan diktatör olma yolunda hızla ilerliyor maalesef. Kendisine bu yolda destek çıkanlar unutmasın, diktatörler ilk önce sırlarına ortak olan yakın çevresini yok eder ve ülkeyi sırlarını bilmeyenler ile yönetir. Son 10 bakan'ı özellikle Erdoğan Bayraktar'ı unutmayınız!

  • numan12 Ocak 2014 14:49

    bu milletin başına 11 yıldır karabasan gibi çöktünüz, güzelim ülkemin içine ettiniz.. kurduğun yapay imparatorluk bitti..

  • nedim12 Ocak 2014 14:47

    sen istediğin kadar konuş geçmiş ola görüntüler her şeyi gösteriyor... hala kalkmış savunmaya çalışıyorsun partini..

  • kenan olgun12 Ocak 2014 14:40

    otobanda arabadan çıkarıp çocuk bezi atan, gittiği piknik alanlarını yağmalayan, kumsallara kumdan fazla izmarit gömen, hırsız, yağmacı, barbar, torpilci, dalkavuk bir milletten kendisi gibi lider çıkar ancak, Atatürk arada nasıl çıkmış acaba bir onu anlamıyorum?

  • kenan olgun12 Ocak 2014 14:38

    hırsızların zaten hırsızlığı içselleştirmeleri de normal bence. herşeye kendi menfi ayarını vermek çözüm değildir, fikir de değildir, malları sömürmektir, akp seçmeni kadar cahil cühela seçmen mi var ki?

  • Sosyolog12 Ocak 2014 14:11

    Bu secimerde halk akp nin yanında olacaktır. bu güne kadar hiç birsey fikir çözüm sistem uretemeyen, topluma sunumlarıyla oy istemeyen, beceriksiz zavalı siyasetcilerin entrika yaygaralarla sadece puan toplamya çalışmalarına prim vermeyecektir.

  • hacı12 Ocak 2014 13:53

    zaten bu kadar kibirli, egolu bir insan doğru kararlar veremez, Allaha da gerçek kul olamaz. bu toplumun bu ezikliği nedir yahu? herkes ben kimim biliyor musun, haddini bil derdinde. avrupada insanlar yöneticilere dalkavukluk yapıp menfaat ummuyor, bizim insanımız para için kula kul oluyor, üstünlük ahlak ve takvadadır

  • mmmmm12 Ocak 2014 13:51

    zeyidim aslanım