E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Erdoğan diktatör olacakmış, yahu komik olma'---

'Erdoğan diktatör olacakmış, yahu komik olma'

'Erdoğan diktatör olacakmış, yahu komik olma'
26 Şubat 2017 - 13:58 borsagundem.com

Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi'de halka seslendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi'de düzenlenen "Rumeli-Balkan Buluşması" etkinliğinde konuştu.

16 Nisan'daki referandumla ilgili konuşmasında Müezzinoğlu, "Bunlar hiç utanmadan, sıkılmadan milletin karşısına 'hayır deyin' diyerek çıkıyor. Niye 'hayır', senin tuzakların devam etsin diye mi. Tayyip Erdoğan diktatör olacakmış… Yahu arkadaş, komik olma" dedi.

Sultangazi Sahra Düğün Salonu'nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

"MİLLETİN YÜZDE 50'SİNDEN FAZLASI NE DİYORSA O OLACAK"

Konuşmasında 16 Nisan'da yapılacak referanduma değinen Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "Milletin yüzde 50'sinden fazlası ne diyorsa o olacak. Bunun karşısında nasıl durursun. Daha güçlü milli irade, daha güçlü bir milletin sistemi olacak. Çünkü bugüne kadar milletin sistemi değildi. Ne zaman isterlerse milletin ümüğünü sıkacaklar ama onlara kimse dokunmayacak. Yok kardeşim, millete kimse dokunmayacak. Millet ne istiyorsa o olacak. Onun için 'bu tarihi bir dönüşümdür' diyoruz" dedi.

'TAYYİP ERDOĞAN DİKTATÖR OLACAKMIŞ, KOMİK OLMA'

"Hayır" kampanyasını eleştiren Müezzinoğlu, "Bunlar hiç utanmadan, sıkılmadan milletin karşısına 'hayır deyin' diyerek çıkıyor. Niye 'hayır', senin tuzakların devam etsin diye mi? Tayyip Erdoğan diktatör olacakmış… Yahu arkadaş, komik olma. Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden bugüne hep seçimle geldi. Milletten başka kimseye eyvallahı olmadı. Hep milletin huzurunda" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şiir okuduğu için aldığı hapis cezası ve siyaset yasağını hatırlatan Müezzinoğlu, "Sen milletin getirdiği Büyükşehir Belediye Başkanı'nı 'şiir okudu' diye görevinden alan diktatör anlayışsın. 1 milyon 50 bin oy alan Belediye Başkanı'nı görevden alırken diktatör olmadın, arkadan alkış tuttun. Sonra ömür boyu siyaset yasağı, sonra 'milletvekili olamazsın' dedin, sonra yüzde 47 oy almış partisine ve başkanına kapatma davası ve ömür boyu siyasi yasaklı olmasına ilişkin dava açtın. Bunun neresi milli irade" şeklinde konuştu.

"TAYYİP ERDOĞAN NETİCEDE FANİDİR"

Vatandaşlara referandumda 'evet' oyu kullanmaları çağrısında bulunan Müezzinoğlu, "Ne olur, bu bir siyasi parti seçimi değil, bu milletin geleceğinin seçimidir. Bu büyük milletin dünyaya 'ben de varım' deyişidir. Dolayısıyla bir seçimin ötesinde bir şeydir. Tayyip Erdoğan'la alakası yoktur. Tayyip Erdoğan neticede fanidir ama millet bakidir" dedi.

Konuşmasının ardından, Balkan ve Rumeli Derneklerini temsilen Müezzinoğlu'na çiçek ve plaket takdim edildi. Müezzinoğlu, daha sora toplantıya katılan dernek temsilcileri ile anı fotoğrafı çektirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır26 Şubat 2017 22:54

    Anayasa değişikliğine hayır diyenler mevcut anayasayı bilmiyor ki hayır diyecek evet diyecekler neden evet diyeceklerini biliyorlar cahil kalmadı memelekette vatandaş herşeyi biliyor yeni anayasa hayırlı uğurlu olsun inşallah

  • HAYIR ola 26 Şubat 2017 20:00

    Hâlâ referandumu seçim olarak gören cahil bir güruh var.Ve bu zavallılar maalesef ülke kaderini belirleme yetkisine sahipler.Hayır diyenler neye hayır dediğini biliyor.Diğerleri ise elinde kumanda olan kişiye bakıyor.O ne derse o.

  • KOMANDO26 Şubat 2017 19:32

    CHP NİN YATIKLARI ORTADA İTİRAZDAN BAŞKA NEVARSAYIN BAYKAL YİNE NEYDANLARA ÇIKIYO GEÇMİŞİNİ UNUTMA

  • ahmet engin 26 Şubat 2017 18:45

    Tarafı Kılıçdaroğlu olan seçim de olsa at yarışı da olsa diğeri 10-0 önde başlar... test edildi onaylandı...

  • vatansever,26 Şubat 2017 16:38

    Ulkenin ve kendi gelecegini dusunen EVET der

  • temel26 Şubat 2017 15:28

    CHP,nin 2002,den beri AKP,ye karsi hic bir basarisiyok kaybetmekten baska umutlariyo basarisiz baskanla bu kadar.

  • Hayırrrrrr!!!!!!!26 Şubat 2017 15:20

    15 yıldır ülkeyi fetullah gülenle parsel parsel satan bi adamın bu ülkede çöpçü bile olmaya hakkı olamaz!!!!!!

  • vatandaş26 Şubat 2017 15:19

    HAYIR bu ülke için en iyi karar. Ülke, tek adam yönetimine bırakılamaz.

  • Haramiler!!!26 Şubat 2017 15:03

    E öyle zaten 15 yıldır tek adam fetönün en büyük ortağıydı !!!

  • Tek adam rejimine HAYIR26 Şubat 2017 14:58

    Yahu niye vatandaş evet desin.100 yıllık parlamenter rejimin suyu mu çıktı.Tek başına iktidarsınız.Ne istediniz de yapamadınız. ATATÜRK e bile verilmeyen tek adam yetkisini bu millet size vermez.HAYIR.Memleketin tapusunu size mi verelim HAYIR.

  • hayir cikmasi gercekten hayirli olur..26 Şubat 2017 14:22

    Milletin adami paylasimci olur..tek adamlik pek akla yatkin deil..hersey elinde zaten...Hayir oyu daha mantikli geliyor bana..Evet bir macera; ne oldugu belli deil..15 yil sonra Amerkanin piyonu birisi gelirse ne olacak...Hayir dogru karar gibi geliyor bana...hayirli olsun sonuc ulkemize..