E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan: Afrin dediğimiz an bu millet hazır---

Erdoğan: Afrin dediğimiz an bu millet hazır

Erdoğan: Afrin dediğimiz an bu millet hazır
12 Şubat 2018 - 17:39 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin operasyonuyla ilgili konuştu. "Afrin dediğimiz anda bu millet hazır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'dan Ankara'ya döndükten sonra Cumhurbaşkanlığı'na giderken İskitler'de lastikçi esnafını ziyaret etti. Erdoğan, esnafın ricası üzerine hasta olan bir vatandaşla telefonda görüşerek acil şifa dileğinde bulundu.

Esnafın hep bir ağızdan "Bizi de götür Afrin'e başkanım. Hazırız. Allah'ın izniyle canımızı da veririz. Askerlerimize gece gündüz dua ediyoruz" sözleri üzerine Erdoğan, "Evvelallah Kemal'in takımı bir tarafa herkes ‘Bizi de Afrin'e götür' diyor. Bu millet nasıl 15 Temmuz'da meydanlara dedik, herkes meydanlara döküldü. Şimdi de Afrin dediğimiz anda bu millet hazır" dedi.

Bunun üzerine dükkanda bulunan esnaf, "Hazırız başkanım" diye Erdoğan'a karşılık verdi. Erdoğan, ziyaretin ardından Beştepe'ye geçerek Makedonya Başbakanı Zoran Zaev'i kabul etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Deniz yusuf13 Şubat 2018 00:48

    Len geride kalıyor orda okadar aslan kar gibi askerimiz var sizin gibi çapulcular zaten ihtiyaçları yok gereksiZ boş konuşmayın

  • Bika13 Şubat 2018 00:38

    Türkiye'deki savaştan kaçan Suriyeli gençlik İstanbul'da hangi AVM'ye gitsem diye düşünürken Türk gençlerinin Afrin'de ne işi var.

  • dsd12 Şubat 2018 22:29

    Agam beni listeden sil...Bu yaştan sonra uğraşamam benim yerime bu işe sebeb olan tellioğullarından küçük ahmet enişteyi götür...Yada okçu gızanı götür enerjisini boşaltsın bari...

  • Tam komedi12 Şubat 2018 21:27

    Yapme bee afrin dediğimiz an millet hazirmiş kusura bakma dolar bozdurun diye o kadar çabaladın ne oldu ? Döviz hesapları 20 milyar dolar artmiş ! Hadi milleti gaza getirde dış borcu kapat da göreyim liderliğini !!! Bol keseden sallamak güzel

  • ....12 Şubat 2018 21:17

    esad ve esadın toprak bütünlüğü desteklense idi, şuan afrinde ne pyd olacaktı, nede askeri baskı ile oraya girip düzen ve terörist avlamak zorunda kalmayacaktık.... Ben öyle düşünüyorum... Şimdi durum buraya geldi. Önce vatan diyerek gereğini yapmak zorundayız artık. Hazırız tabi bayrak nerede biz gölgesinde... Ama hataları yapanlarıda tarih affetmez.

  • Vatandaş12 Şubat 2018 21:06

    Milli dava diyerek Kemal de diyerek seçim propagandası yapıyorsun. Çok ayıp.

  • Bir Dost12 Şubat 2018 20:11

    Afrin deki şehit ve gazilerimizin hatırına şu İncirlik ve Kürecik üslerini kapatsaydık bu konuşmalar çok daha inandırıcı olurdu diye düşünüyorum.

  • Mutar kurt12 Şubat 2018 20:08

    İşte tamda buyüzden buralardayız kimse sorgulamıyor. Reis ne derse o

  • Ozan 12 Şubat 2018 20:04

    İnsanların bütün beyni afrine yönetildi. Artık kimse hayat pahalılığını, geçimi, düşük ücretleri,, sosyal adaletten, eğitim sistemini düşünüp konuşamıyor.

  • Vatan12 Şubat 2018 21:53

    Süper bi yorum kardeşim be koyun sürüsü algısını çözmüş bizim dede koyunları suya nasıl götürüp içirmeden getirceğini iiy biliyor

  • Emre 12 Şubat 2018 19:06

    Uzun adam yine espiri yapmışsın 😂😂😂

  • hasan12 Şubat 2018 18:22

    bu millet hazırda senin çocuklarında hazırmı askerlik bile yapmadılar belki arfine gitmek isterler