E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan 40 ilin belediye başkan adayını açıklayacak---

Erdoğan 40 ilin belediye başkan adayını açıklayacak

Erdoğan 40 ilin belediye başkan adayını açıklayacak
24 Kasım 2018 - 14:05 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bugün AK Parti'nin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayını açıklayacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayını açıklayacak. 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek AK Parti Belediye Başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda partisinin 14 büyükşehir, 26 il belediye başkan adayını açıklayacak. 

AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları ise bugün açıklanacak isimler arasında yer almayacak.  

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da, AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarının bugün açıklanmayacağını söyledi. Habertürk'te  katıldığı programda adaylara ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Salı günü bir kısmı daha açıklanacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Arjantin'den dönüşünden sonra bir kısmını bırakmak gibi bir durum söz konusu olabilir. Mart ayına daha zamanımız var. Bu zaman içinde hem kampanya sürecini gündemde tutarak AK Parti'nin konuşulmasını, adayların konuşulmasını tartışılmasını aynı zamanda sahada çalışmalarını ortaya koyarak, daha sonra ilçe adaylarını açıklaması söz konusu" diye konuştu.



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)