E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan 2 mültecinin öldürülmesi üzerine Sofya'daki zirveyi iptal etti---

Erdoğan 2 mültecinin öldürülmesi üzerine Sofya'daki zirveyi iptal etti

Erdoğan 2 mültecinin öldürülmesi üzerine Sofya'daki zirveyi iptal etti
03 Mart 2020 - 04:51 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Sofya'da mülteciler için Türkiye Bulgaristan ve Yunanistan arasında yapılması planlanan zirveyi 2 mültecinin öldürülmesi nedeniyle iptal etti

Cuma günü Sofya'da yapılması planlanan Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan üçlü zirvesinin iptal olduğu bildirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yunan askerinin 2 mülteciyi öldürmesi bu süreci etkiledi' dedi.

NE OLMUŞTU?

Yunanistan sınırını geçmek isteyen göçmenlere iddiaya göre, Yunan askerleri ateş açtı. Askerlerin önce, önce havaya ardında da göçmenlerin üzerine ateş açtığı öne sürüldü. Bu sırada Yunanistan’a geçmek isteyen göçmenlerden ikisi hayatını kaybetti. (Milliyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Katiller03 Mart 2020 14:24

    Yunan ve  insanlık haa birbirlerine bu iki kelime kadar yakışmayan bir ifade yok

  • Nedim03 Mart 2020 08:20

    Bunları bu Yunan kahpesinin cinayetleri  Esed köpeğinin  katliamlarını  hoş gören normal gören köpekler Allah ın  gazabına ve lanetine uğramaya  çok yakındırlar!  Gerçekleri kendi aşağılık zihninde ters yüz etme gayreti ile aslında esas hedefi Türk Milleti olan  dilinin altında bu millete açıkça kin besleyen kendini gizlemek için her türlü kavramı kendi ahmak aklı ile alt üst etmeye çalışan kahpeler size bu vatanı dar etmek bizim görevimizdir.  Hiç bir söz havada kalmaz döner dolaşır kahpe sahibini bulur.

  • bu dünyadan biri03 Mart 2020 05:57

    Yunanistan böyle bir şey yaptıysa, yani insanların üzerine ateş açtıysa, bu onlar için bu çağda insanlık ayıbıdır.