E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEnka İnşaat'ın iştiraki 1 milyar euroluk projede yer aldı---

Enka İnşaat'ın iştiraki 1 milyar euroluk projede yer aldı

Enka İnşaat'ın iştiraki 1 milyar euroluk projede yer aldı
18 Nisan 2023 - 11:05 borsagundem.com

Enka İnşaat ve Sanayi AŞ'nin iştiraki olan Entrade Gmbh'nin için bulunduğu konsorsiyum, Almanya'da 1 milyar avroluk sözleşme imzaladı.

Enka İnşaat (ENKAI)'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, iştiraki olan Entrade Gmbh'in Técnicas Reunidas ve FCC ile oluşturduğu konsorsiyumun, Hanseatic Energy Hub şirketi ile Almanya'nın Hamburg şehrindeki Stade nehir limanında inşa edilecek Sıvılaştırılmış Doğal Gaz (LNG) Yeniden Gazlaştırma Terminali için bir EPC (Mühendislik, Tedarik ve İnşaat) sözleşmesi imzaladığı bildirildi.

Yıllık nominal 13,3 milyar metreküp kapasiteye sahip olacak terminalin tamamlanmasının 45 ay süreceği belirtilen açıklamada, "Sözleşme bedeli 1 milyar euro olup Entrade Gmbh'nin payı yaklaşık yüzde 25'tir. Ön hazırlık ve mühendislik çalışmalarının yapılacağı 5 aylık ilk fazı takiben, işveren tarafından alınacak nihai yatırım kararı ile birlikte ikinci faz olan ana işlerin yapımına başlanılması planlanmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Enka İnşaat ve Kartal Yenilenebilir Enerji sorusu

 

Enka İnşaat ve Avod Gıda sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 38,76
En Yüksek: 38,96
En Düşük: 37,96
Değişim 1,63 %
FK: 13,70
PD / DD: 1,08
İşlem Hacmi 564.224.185
Toplam Adet: 14.645.943
Ağırlıklı Ort.: 38,47
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaportacı salim usta sanayiden18 Nisan 2023 12:21

    enka taş gibi hala .birde tekfene bakın şirkete çöken ekip şirketi boşaltıyo .yok zarar var valla zarar var inanın zarar var inşaat ta zarar var yok 300 milon dolar var acapp zarar derken şirketi boşalttılar.vergiden  de büyük zararı devletimiz gördü acil bi kayyum atanmalı tekfene 

  • şemsettin vidaları gevşettin 18 Nisan 2023 16:24

    kardeşim nolcak yani şirketi boşaltılarsa sana zararı oldumu .kolaymı şirkete çöküp yönetimi ele geçirip hamurtlamak.ne kadar zor iş .bi sürü avantacıyı bağlaman lazım .buda bi iş. yani yani .tekfen de zaten zartlamış vaziyette enkala bir olurmu .enkada düzgün bi yönetim var babalarından kalma ismi düzgün yönetme var .tekfen öylemi .bak nerde o eski kurucu misyonu.3 vatansever ülke sevdalısının kurup dünya devi yaptığı şirket şimdi 3 - 5 hamurtcunun elinde soyuluyor.devlet tabi vergisel zarar da ediyor .devlet kabul ettikten sonra yapacak bi şe yo kbırakın adamlar soymaya devam etsinler