E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiEnflasyon uzun süre düşük kalacak---

Enflasyon uzun süre düşük kalacak

Enflasyon uzun süre düşük kalacak
08 Aralık 2020 - 15:30 borsagundem.com

Societe Generale, "Gelişmiş ekonomilerde enflasyon daha yıllarca çok düşük seviyelerde kalmaya devam edecek" beklentisini paylaştı.

Societe Generale, gelişmiş ekonomilerde enflasyonun daha yıllarca "çok düşük seviyelerde" kalmasının beklendiğini bildirdi.

Societe Generale'den Simon Holz katıldığı bir webinarda yaptığı değerlendirmede, "Piyasalarımızda herhangi bir enflasyonist trend görmüyoruz" diye konuştu.

Kovid-19'a karşı aşılamayı orta vadede oyunu değiştirici bir gelişme olarak niteleyen Holz, kısa vadede ise ekonomileri salgında ikinci veya üçüncü dalga ile karşı karşıya kalmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ünlü kurumdan dolar sat, TL al önerisi!

Fitch'ten bomba dolar tahmini

Moody's: Ekonomideki politika değişikliği olumlu

Rekor küçülme sonrası, büyüme!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞARAP BABA09 Aralık 2020 15:13

    Bizim enflasyon batılı mihrak enflasyonun dediğine gelip düşemez. Enflasyonumuz hep yükselecek ve o yükseldikçe bizler  dahada fakirleşeceğiz ama asla enflasyonu düşürtmeyeceğiz.yükselen enflasyonla fakirleşeceğiz ve fakirleşen halkın ciğerini alana kadar enflasyon yükselecektir. Bizim enflasyon dış mihrakların düşük enflasyon oyununa kanamaz bizim enflasyon asla batılı meslektaşları gibi düşemez biz ki ta orta asyadan beri yüksek enflasyonla alışmışız yaşamışız.ve bilinsin ki fakirleştiğimizi daha iyi anlamak için yakında yeniden sikke parasını kullanmaya başlayacak lira lira fakirleştiğini anlamayan halkımız böylece umut ediyoruz ki sikke sikke fakirleştiğini halkımız daha iyi anlayacaktır.Daha çok yazacaktım şimdi mazot zamanı bir kadeh şarap molası.

  • ŞARAP BABA09 Aralık 2020 13:25

    Gelişmiş ülkede yaşamak ne güzel. En azından şarabı yasaklayacak kadar mey-hoş kafalılar yok .