E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre'ye bunu da yaptılar---

Emre'ye bunu da yaptılar

Emre'ye bunu da yaptılar
17 Mayıs 2015 - 19:17 borsagundem.com

Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçı öncesi yerel bir spor gazetesinin kapağında Emre Belözoğlu, bir tüfeğin hedef noktasına konuldu

4 Nisan'da Trabzon'da silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Emre Belözoğlu, geçtiğimiz perşembe günü Mudanya feribotunda bir grup Beşiktaş taraftarının saldırısına uğramış; tekme tokat kavga sonrasında karakolluk olmuştu.

Emre Belözoğlu ve takım arkadaşları 40 gün içinde yaşanan bu iki şiddet olayının olumsuz etkilerini üzerlerinden atlatmaya çalışırken, Mersin İdman Yurdu maçı için gittikleri Mersin'de yeni bir şokla karşılaştılar.

Maç öncesi, stada gelen taraftarlara dağıtılan 'Paskolik' adlı yerel haftalık spor gazetesinde Emre Belözoğlu bir tüfek dürbününün hedef noktasına konuldu.
 
"Hedefte Fener War (savaş)" başlığıyla verilen haberde, tüfek elinde resmedilen futbolcu ise Mersin İdman Yurdu'nun Burkina Fasolu forvet oyuncusu Prejue Nakoulme oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)