E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmniyet harekete geçti, Fenerbahçe 7 milyonluk zarardan kurtuldu---

Emniyet harekete geçti, Fenerbahçe 7 milyonluk zarardan kurtuldu

Emniyet harekete geçti, Fenerbahçe 7 milyonluk zarardan kurtuldu
04 Ağustos 2023 - 22:03 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, İstanbul'da yapılan operasyonda piyasa değeri 7 milyon liranın üzerinde olan sahte formanın ele geçirildiğini duyurdu

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada, kulübün iç denetim departmanı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda tespit edilen adreslere Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Fenerbahçe Futbol A Takımı'na ait 5 bin 96 adet lisansız sahte formanın ele geçirildiği bildirildi.

Fatih ilçesinde iki ayrı adrese operasyonda ele geçirilen yeni sezon formalarının piyasa değerinin 7 milyon liranın üzerinde olduğu, sahte ürünlere el konulduğu, şüpheliler hakkında da adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Kulübümüz tarafından sezon içerisinde sahte ürün satışı denetimlerinin artarak devam edeceği bilgisini verir, taraftarlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına kulübümüzün adını kullanarak sahte forma satışı gerçekleştirmeye çalışan sosyal medya hesaplarına ve çeşitli kanallara karşı dikkatli olmalarını önemle arz ederiz." denildi.

Fenerbahçe'nin Avrupa'da 3. ön eleme turundaki rakibi belli oldu

 

Fenerbahçe, D.Rossi'ye veda etti

 

Fenerbahçe duyurdu: Miha Zajc'la 3 yıllık sözleşme imzalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum05 Ağustos 2023 23:22

    Biraz komik yani fenerbahçe kulübü bu illagal organizasyonu buluyor sonrasında emniyet güçleri devreye giriyor olması nasıl bişey bu ben size söyliyeyim hatta adres vereyim tüm turizm şehirlerinde pazarlarda hatta mağazalarda tüm herkes aleni satıyor bunları şimdi bu esnaflar bu malı satıyor al bak kimlerden malı aldığı belli o da fatura girişlerinde belli kimden fatura almışsa ondan malı almıştır yani malı yaptırıp piyasaya sürede o yanlışmıyım ayrıca tüm dünya markaları bu şekilde bu işe yol veren kim acaba