E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmlak vergisi masaya yatırılacak---

Emlak vergisi masaya yatırılacak

Emlak vergisi masaya yatırılacak
11 Şubat 2014 - 00:58 borsagundem.com

Maliye Bakanı Şimşek, Ankara Üniversitesi ve Sincan Belediyesince düzenlenen, Emlak Vergisi Sorunları ve Çözümleri Sempozyumu'na katılacak

Gambiya Cumhurbaşkanı Jammeh Ankara'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh'i Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak.

Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Gül ve Jammeh, anlaşmaların imza törenine katılacak, ortak basın toplantısı yapacak.

Gül, konuğu onuruna akşam yemeği verecek. (Ankara/10.45/11.00/11.45/12.30/12.45/19.30)

Cumhurbaşkanı Jammeh, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret edecek. Çiçek, konuk Cumhurbaşkanı onuruna öğle yemeği verecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Jammeh ile Başbakanlık Merkez Bina'da görüşecek. (TBMM/14.30/14.45/Ankara/13.45)

İspanya Başbakanı Rajoy Ankara'da

Cumhurbaşkanı Gül, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. 

Başbakan Erdoğan, Başbakan Rajoy'u Başbakanlık Merkez Bina'da resmi törenle karşılayacak.

Erdoğan, Türkiye-İspanya 5. Hükümetler Arası Zirvesi ve ortak basın toplantısının ardından konuk Başbakan onuruna Resmi Konut'ta akşam yemeği verecek. 
(Ankara/16.00/17.00/19.45)

Ak Parti, CHP, MHP ve BDP TBMM grupları toplanacak. (TBMM/11.15/13.30/10.30/12.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İran İslam Devrimi'nin 35. yıl dönümü dolayısıyla Swiss Otelde verilen resepsiyona katılacak.
(Ankara/19.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, çevre denetim ve temizlik araçlarının dağıtım töreninde yer alacak. (Ankara/14.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Tunus'ta temaslarda bulunacak. (Tunus)

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov tarafından kabul edilecek, Türk İhraç Ürünleri Fuarı'nın açılışına katılacak, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcıları Şamuhammet Durdıliyev ve Palvan Taganov ile bir araya gelecek. Zeybekci, onuruna verilen akşam yemeğinde yer alacak.
(Aşkabat)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ankara Üniversitesi ve Sincan Belediyesince düzenlenen, Emlak Vergisi Sorunları ve Çözümleri Sempozyumu'na katılacak. (Ankara/09.30) 

TBMM Genel Kurulu'nda Askerlik Kanunu'nda değişiklik yapan tasarının tümünün oylaması yapılacak, AFAD ile ilgili "Torba Kanun Teklifi"nin görüşmelerine başlanacak. (15.00)

Anayasa Komisyonu, Temel Hak ve Hürriyetlerin Geliştirilmesi Amacıyla Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı ele alacak. (15.00)

Adalet Komisyonu'nda, özel yetkili mahkemelerle ilgili düzenlemelerin de yer aldığı Yeni Demokratikleşme Paketi görüşülecek. (15.30)

Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı 4. çeyrek kırmızı et üretimi verilerini açıklayacak. '(Ankara/10.00) 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)