E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmenike İngiltere'ye gitmek istiyor---

Emenike İngiltere'ye gitmek istiyor

Emenike İngiltere'ye gitmek istiyor
31 Mart 2015 - 07:32 borsagundem.com

Rusya'da daha önce Spartak Moskova forması giyen Nijeryalı golcü, Dinamo Moskova'nın teklifine sıcak bakmıyor

Fenerbahçe'de Emenike'nin geleceği merak konusu… Beşiktaş derbisinde tribünlerle yaşadığı gerginlik nedeniyle sarı-lacivertli yönetim de oyuncunun gitmesine artık soğuk değil. Ancak Emenike'yi alacak kulübün 5 milyon Euro'dan az olmayacak bir parayı masaya koyması gerek. Fenerbahçe'nin istediği rakamı gözden çıkaran ilk kulüp Dinamo Moskova oldu. Rus ekibinin gelecek günlerde yönetimin kapısını kalması bekleniyor. Ancak daha önce Spartak Moskova forması giyen Nijeryalı, Rusya fikrine sıcak bakmıyor. Menajerinden kendisine İngiltere'de bir kulüp bulmasını istiyor. Emenike için Tottenham iddiası ortaya atılmıştı.

100 KONTÖRDEN BUGÜNE GELDİ!

F.Bahçe yönetimi ve Teknik Direktör İsmail Kartal, Emenike'ye sahip çıkma kararı aldı. Beşiktaş maçı sonrası yapılan değerlendirmede, "Sezon sonuna kadar faydalanmaya devam edelim. Ayrılma gibi bir talep olursa lig bitiminde tekrar masaya oturulur" kararı çıktı. Bazı yöneticilerin "Bu adam Türkiye'ye geldiğinde her golüne prim olarak 100 telefon kontörü veriliyordu. Şimdi milyon Euro'lar kazanıyor. Psikolojik sıkıntı yaşaması normal. Sonuçta sözleşmeli futbolcumuz. En iyi şekilde faydalanmalıyız" görüşünü belirttiği öğrenildi. Teknik konulardaki yetki İsmail Kartal'a bırakıldı.

RİZE MAÇINDA YEDEK

İsmail Kartal'ın morali bozuk olan Nijeryalı'yı Rize maçında yedek soyunduracağı, önümüzdeki maçlarda ise psikolojik durumuna göre kullanacağı kaydedildi. Emenike'nin yaşanan olaylar nedeniyle üzgün olduğu Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal'dan ayrı ayrı özür dilediği belirtildi. 

MERT GÜNOK MANU'NUN RADARINDA

F.Bahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kaleci Mert Günok'a Manchester United kancayı taktı. İngiliz tabloid basınında yer alan haberlere göre; United'ın güvenilir, büyük takım tecrübesi olan ve David De Gea ile birlikte sezonu çıkarabilecek bir kaleci arayışında olduğu, Mert Günok'un da bu tanımlara uygun bir kaleci olduğunun altı çizildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)