E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmekli polisler, Kaftancıoğlu'nu korumak için gönüllü oldu---

Emekli polisler, Kaftancıoğlu'nu korumak için gönüllü oldu

Emekli polisler, Kaftancıoğlu'nu korumak için gönüllü oldu
13 Kasım 2019 - 21:51 borsagundem.com

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun koruma polisleri İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla geri çekilmesinin ardından, emekli polisler Kaftancıoğlu'nu korumak için gönüllü oldu.

Cumhuriyet'in haberine göre, CHP Genel Merkezi ve CHP İstanbul İl Başkanlığı'na dilekçe yazan emekli polisler, "Hiçbir karşılık, çıkar ve menfaat beklemeden CHP İstanbul il Başkanı Sayın Canan Kaftancıoğlu’nu korumaya onu koruma görevini yapmaya hazırız" dedi. 

Kendilerini "Cumhuriyet’in emekli polisleri" olarak tanımlayan polisler, "Yasal hiçbir engelimiz yoktur. Halkımıza duyurulur" notunu paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EVET14 Kasım 2019 08:16

    Güzel ulkemızde nede çok vatan halini varmış?

  • felan13 Kasım 2019 22:48

    Gazozcu Nuri de  bu görevi üstlenmek istiyormuş! :)  :)  :) 

  • Nihat13 Kasım 2019 22:38

    Emekli polisler romantik takılıyor!  Sonrası ne olur onu bilemem!

  • vah vah...13 Kasım 2019 23:22

    bak sen!! ne çok kaf yormuşsun saçmalamak için..  ne olurmuş sonrası?

  • KILIÇ13 Kasım 2019 22:34

    EMEKLİ POLİSİM AMA BU TÜR MESLEKTAŞLARIMDAN UTANÇ DUYDUM. YAZIKLAR OLSUN VATAN MİLLET NEDİR ÖGREMEMİŞ BİR HANIMI KORUMAK UTANÇ VERİCİ BİR DAVRANIŞ.

  • Tufan14 Kasım 2019 10:35

    Ne yapalım dağdaki teröristlerde tc kimliği ile dağa çıkıyor onlara da koruma mı verelim? Sen ülkene devletine ihanet içindeysen sana ne koruması verecekmişiz? Geçin bu ayakları. Sizde pkkchphdp kafasında olduğunuz için koruma verilsin istiyorsunuz. Vatana hainlik edene koruma moruma yok.

  • KILIÇ14 Kasım 2019 08:13

    BANA YORUM YAPAN KARDEŞLERİME CEVAP YAZIYORUM BENİ ELEŞTİRİNİZE SAYGI DUYARIM ANCAK BU HANIM ÜLKEME İHANETTEN MAHKUMİYET ALMIŞDIR MAHKÜM OLMUŞ BİR BAYANI KORUYAN EMEKLİ POLİSİ KINIYORUM .

  • MEMLEKETİN GELDİĞİ HALE BAKIN...13 Kasım 2019 23:20

    aslında sen kendinden utanç duymalısın, zihniyete bak...  varsayalım ki emekli de olsan sen bir devlet memurusun,  görevin  asayişi sağlamak ve sana verilen görevi yerine getirmek, ne diyeceksin ben falanca kişiyi sevmiyorum, o kişinin görüşlerini beğenmiyorum onun güvenliği beni ilgilendirmez mi diyeceksin? sen böyle mi polislik yaptın? gerçi kabahat sizde değil sizin başınıza bakan olarak atanan zatta..

  • seçmen13 Kasım 2019 23:06

    utanç duyuyorum dediğin hanım, ana muhalefet partisinin il başkanı,  polisler süleyman soylunun özel elemanları değildir, devletin polisidir, öyle canı istediğine koruma ver canı istemediğine verme böyle keyfilik olmaz, ayrıca, görüşü ne olursa olsun can güvenliği tehlikede olan her vatandaşa devlet koruma vermek zorundadır. emekli polisim diyorsun bunları bilmen lazım. devlet vatandaşının can güvenliğinden sorumludur.