E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemElmastan 10 bin kat daha nadir diaspor kristaline ilgi büyük---

Elmastan 10 bin kat daha nadir diaspor kristaline ilgi büyük

Elmastan 10 bin kat daha nadir diaspor kristaline ilgi büyük
01 Eylül 2019 - 13:26 borsagundem.com

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkarılan, ışığa göre renk değiştirme özelliğine sahip, elmastan 10 bin kat daha nadir olduğu belirtilen diaspor kristali, yurt içi ve yurt dışında yoğun talep görüyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahahaha02 Eylül 2019 09:41

    bende diyordum, dağlardaki kapaç yapılaşmalr neden yıkılıyor? dağalrda kaçan binalara neden devlet göz yummuyor? hemde chpli belediy eile neden hujumet uyum içinde otelleri, kodamanların villaları bodrudma ykıyor... ardığım cevap geldi... PEK YAKINDA KONUTLARIN OTELLERIN OLMADIGI BDRUM DAĞLARINDA MADEN OCAKLARI KURULACAK ahahaha ... bende diyordum bu işin altından ne çıkacak  : ))) rant çıktı ulann

  • hemen gelsin02 Eylül 2019 09:39

     kanaladılar, katarlılar gelsın çıkartsın. yüzde 2 versin bizlere... :D yap işlet devret 

  • bilader01 Eylül 2019 18:36

    hemen satalim bodrumu. 1 milyoncu ya verelim satsin.

  • ekrem01 Eylül 2019 21:26

    yakmadan satsaydınız daha çok ederdi. yaktıktan sonramı satmak aklına geldi. genelde gezi kafalılar ve kaz kafalılar böyle olur işi baştan düşünemez sonrada zor durumda kalırlar.

  • öneri güleni01 Eylül 2019 17:21

    kesin Yabancılar çıkarıyordur. başkaca ihtimal yoktur.

  • Selahattin abi02 Eylül 2019 00:11

    Yabancı ve terör uşaklığı demişken terörist başının mektubunu ve yine başka bir terörist olan ve kırmızı bültenle aranan ağabeysini TRT Televizyonuna çıkartılması aklıma geliyor.Biraz insaf aç gözünü birader aç .

  • abdullah 5301 Eylül 2019 21:36

    o bölgeler chp lilerden sorulur chplilerde yerli sayılmadığı için sende haklısın yabancılar çıkarmasa bile yabancı ve terör uşaklığı yapanlar çıkarıyor olabilir. milli olanlar henüz o bölgelere çoğunluk olarak ulaşabilmiş değil. birde kimin çıkardığının çokda önemi yok bize ne kadar fayda sağlıyor çünkü dünya tüm insanlığın ortak malı herkes hizmetinin karşılığını nerde hizmet veriyorlarsa orda almalılar. yurt dışında hizmet veren türk vatandaşları orada nasıl hizmetlerinin karşılığını vergi mukabili alıyorlarsa burdaki yabancılarda hizmetlerinin karşılığını vergi mukabili alırlar senin gibi yan gelip yatanlar bunu anlayamıyor olabilir. akıl ve fikre ihtiyaç var at gözlüğüne değil.