E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarEl-Erian: Kripto parada spekülatörler silkelenmeli---

El-Erian: Kripto parada spekülatörler silkelenmeli

El-Erian: Kripto parada spekülatörler silkelenmeli
16 Kasım 2021 - 16:42 borsagundem.com

Allianz'ın Baş Ekonomi Danışmanı El-Erian, Bitcoin yatırımı için piyasadaki spekülatörlerin 'silkelenmesi' gerektiğini söyledi.

Allianz'ın Baş Ekonomi Danışmanı Muhammed El-Erian, birkaç yıl önce Bitcoin'e yatırım yaptığını ve sonra bunları sattığını belirtirken, yeniden kripto para alması için piyasadaki spekülatörlerin silkelenmesi gerektiğini söyledi.

Bitcoin fiyatının 19 bin dolara kadar gidip 3 bin dolara gerilediği ve "kripto kışı" olarak adlandırılan 2018'de Bitcoin'e yatırım yaptığını anlatan El-Erian, 2020 yılı sonlarına kadar, Bitcoin fiyatı yeniden 19 bin dolara gelene kadar bu pozisyonunu koruduğunu vurguladı.

Bitcoin yatırımcılarının 3 kategoriden oluştuğunu belirten El-Erian bunları şöyle sıraladı:

"Aşırı muhafazakarlar" bunlar çok uzun süredir Bitcoin'de olan yatırımcılar, portföylerini çeşitlendirmek isteyen profesyonel yatırımcılar ve günlük alım satım yapanlar "spekülatörler"

El-Erian, yeniden Bitcoin yatırımı yapmak konusunda rahat hissedebilmesi için bu spekülatörlerin bir kısmının "silkelenmleri" gerektiğini belirtti.

Diğer iki yatırımcı grubu için de El Erian, "Bunlar piyasa için uzun vadede gerçekten güçlü temeller" değerlendirmesinde bulundu.

Bitcoin'de 135 bin dolar modeli hâlâ geçerli

 

Kripto yatırımlarında yapılan 5 büyük hata

 

Kripto paralarda vergi düşüşü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ16 Kasım 2021 19:59

    yani diyor ki kerizler küçük yatırımcılar silkelensin büyük para babalarının olsun kripto paralar.

  • Mucise Reis ;)16 Kasım 2021 17:08

    eee sonra kım alacak ? siz spekulatorluk yapacaksınız anlaşmalı gruplarla.. btc de bu simsarların etkınlıgı yok. o bakımdan insanlar rahat :F balınalar var bubyuecek bu balınalar ama onlar btc den gitsede gerı gelıyor :D bu sımsarlar malı çevirir ha bıre başka yerlerde.