E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEl Bab'da Türk askerlerine havanlı saldırı---

El Bab'da Türk askerlerine havanlı saldırı

El Bab'da Türk askerlerine havanlı saldırı
06 Mart 2017 - 14:43 borsagundem.com

El Bab'ı ele geçiren Türk askerlerine Münbiç tarafından hava saldırısı gerçekleştirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ele geçirilen Suriye’nin Halep kentine bağlı El Bab ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına PYD'nin Mümbiç’ten havanlı saldırı düzenlemesi sonucu 4 Türk askeri yaralanırken, PYD mevzileri ateş destek vasıtalarıyla imha edildi.

Suriye’nin Halep kentine bağlı El Bab ilçesi kırsalındaki Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının görev yaptığı bölgeye Mümbiç’ten PYD tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Muş 49’uncu Komando Tugayından bölgeye gönderilen 4 uzman çavuş yaralandı. Yaralı askerler tahliye edilerek, sınırdaki Çobanbey Sıhhi Tahliye noktasına götürüldü. Yaralı askerlerden biri helikopter ile Gaziantep’e, 3 asker ise 2 ambulans ile Kilis Devlet Hastanesi’ne getirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Mümbiç’teki PYD hedeflerinin ateş destek vasıtalarıyla imha edildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abd ye süre verelim..06 Mart 2017 21:21

    boşuna bu itlerin bir tarafını kaldırdıyoruz. ABD askerine 24 saat süre verelim. Gitse de, gitmese de çok güçlü şekilde girip, tüm YPG, PKK itlerini temizleyelim. onlaraı asker sanıp bel bağlayanlar da leşleri ile uğraşsın. pkk dan dünyada hiçbir devlete yandaş olmaz. hainin sadakatı olmaz.

  • Barzani 06 Mart 2017 15:23

    Kürtlerin kazanimlarinda gözü olan gözü çıksın

  • M K06 Mart 2017 14:51

    TÜRK ASKERİ PYD Yİ BİTİRECEĞİNİ ANLAYAN KALLEŞ DÜNYA GÜÇLÜ SİLAHLARLA DÜŞMANIMIZI BİZE KARŞI BÜYÜTÜYOR