E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEkrem İmamoğlu'ndan seçimlere ilişkin açıklama---

Ekrem İmamoğlu'ndan seçimlere ilişkin açıklama

Ekrem İmamoğlu'ndan seçimlere ilişkin açıklama
31 Mart 2024 - 19:57 borsagundem.com

İBB Başkanı İmamoğlu seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı ilk açıklamada, "Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte. Hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz" dedi.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başına gitti. Tüm Türkiye İstanbul sonuçlarına kitlendi. İlk sonuçlara göre yarışı önde götüren İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı.

İmamoğlu'nun açıklamalarının satırbaşları şöyle:

"Ramazan ayının güzellikleri ile geçmesini ve bütün duaların kabul olmasını dilerim. Sizleri İstanbul CHP İl Başkanlığımızdan çok değerli il başkanımız sayın Özgür Çelik başkanımızla selamlıyoruz. Bu aşamada siz kıymetli vatandaşlarımızı ve özellikle değerli basın mensuplarımızı, sandık başında görev yapan dostları, vatandaşlarımızı bilgilendirmeyi hissettik.

Şu anda yüzde 40'a doğru giden bir veriyi sahibiz. Şunu söyleyebilirim ki, veriler doğrultusunda vatandaşımızın teveccühü, bize olan inancı karşılığını göstermiş durumda.

Şu anda verileri takip ediyoruz. Çok güçlü ekibimiz var. İl başkanımızın liderliğinde, çok ciddi bir veri akışı sistemimiz var. Sandık başlarında, ilçe başkanlığımızda bir de tabii ki İstanbul Gönüllüleri vasıtasıyla.

Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte. Hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz. Şu anda tasnif işlemleri devam ediyor. İBB oyları tasnif ediliyor öncelikli olarak. Biz ilk etapta İBB oylarını görebiliyoruz. Onun üzerinden konuşabiliyoruz.

Ancak bizim için çok önemli, en az İBB kadar ikin doküman daha var. Bunlardan bir tanesi ilçe belediye başkanlığı verisi bir diğeri de ilçe meclis üyeliği verisi. Bu her iki tutanak da bizim bu seçimde elde etmek istediğimiz verilerin bütüncül sonucunu oluşturmakta.

Şu an itibariyle bütün vatandaşlarımıza öncelikle oy kullanan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin, demokrasimizin en kıymetli simgesi, bir nevi düğünü olan böylesi bir günde oy kullanma sorumluluğunu yerine getirme konusundaki hassasiyette iyi bir veriye sahip olduğunu düşünüyorum.

Görev yapan arkadaşlarımıza hassasiyet içerisinde sıkıntısız, gündemi hızlıca toparlayabilmek adına, ilçe belediye başkanlık sonuçların sonuçlanması, ilçe belediye meclis üyeliklerinin sonuçlanması bizim için çok çok mühim.

Oradan da iyi veriler akmakta ama b ütün bu sorular cevap bulduğunda o zaman daha net, daha rahat açıklama yapıyor olacağız.

İşte Ankara'da önde giden isim!

 

Türkiye seçimini yaptı! İşte İstanbul sonuçları

 

Türkiye 'yerel'de kararını verdi! İşte ilk sonuçlar

 

İşte illere göre seçim sonuçları

 

İzmir'de heyecanlı yarış! Tugay mı, Dağ mı? Önde giden isim kim?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çakır 01 Nisan 2024 01:55

    AKP'li olarak CHP tebrik ediyorum gerçekten millet aklı ile alay edilmez gerçekten ülkede ekonomik kriz varsa zengini fakiri herkes bunu el birliği ile üstesinden gelmeye başlamalı bir kişinin 60 tane dairesi olmamalı veya 600 tane dairesi olanla 1 dairesi olan aynı vergiyi odememeli bu söylediklerim sadece 1 tane örnek bunu en iyi devlet biliyor bodrolu çalışanın yakasından düşün

  • Turkogluturk01 Nisan 2024 09:22

    Sirket vergilerini affedip emekliye limon sat dersen sonuc bu olur.bence kazanan vatandas.

  • borsacı31 Mart 2024 23:11

    chp canı gönülden tebrik ediyorum halk ampülün vadine aldanmadı.

  • ALİ RIZA GÜZELKALE31 Mart 2024 22:28

    Nasıl yönetilmek istiyorsanız öyle yenetilirsiniz. Hayırlı ve uğurlu olsun.Tüm illere......

  • Pala31 Mart 2024 21:52

    Reis sisi ile dost olacağına Ekrem ile dost ol.

  • Evet31 Mart 2024 21:32

    Manda yoğurdu ve hurma

  • Mucise Reis : )31 Mart 2024 21:23

    Tek şuna seviniyorum... 10 tane ana tv kanalı... her birinde 10 tane yardakçı gazeteci ve hergun yayınlanan tv programlarında kadrolu 200 kişi ile ülke siyaseti yapıyoruz yıllardır :D bi rkaç spor tv kanalı ve kadrolu 25 kişi ile spor  programı yapıyoruz yıllardır... hep aynı tipler ile siyaset, ekonomı, spor, maghazin kadrolu zatların sözde tv programlarında alaksız ülke gündemi ve milletin ilgilenemdiği saçma sapan olayları haftalarca tartıştırıp gündem bu diyen tipler... yahu aldınızmı dersinizi ? koskoca 85 milyonu bir avuç saçma sapan mevzular ile oyalayacapınıza, gerçek manada kapı kapı çalışsa idiniz daha rekabetçi bir seçim olurdu. ne olursa olsun milletin ve ülke bireylerimin menfaatini düşünenlerin hep kazanması dileklerimle. TÜRKİYE KAZANSIN HEP. partiler sadece hizmetkardır. halk  hep kardeştir.

  • Bik31 Mart 2024 20:30

    Cumhur ittifakı, İstanbul'da 2019 gibi seçim tekrarı isteyecek gibi görünmüyor.