E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEkonomide iyileşme trendi görülüyor---

Ekonomide iyileşme trendi görülüyor

Ekonomide iyileşme trendi görülüyor
15 Ağustos 2018 - 12:09 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Türkiye serbest piyasa kurallarına bağlı olarak dünya sistemine entegre olmaya devam edecektir" dedi

ABD ile gerilen ilişkiler sonrası dolar sert değer kaybına uğramıştı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ekonomide gidişatın iyileştiğini belirten Kalın, Türkiye'nin kimseyle ekonomik savaştan yana olmadığını söyledi.

Kalın'ın sözleri şöyle:

"TL'ye yıpratmaya dönük bir takım adımların atıldığını gördük, son günlerde ilgili bütün kurumlarımızın aldığı tedbirler, vatandaşlarımızın bu konuyu sahiplenmesi ile iyiye gidişin başladığını görüyoruz. Türkiye kimseyle bir ekonomik savaştan yana değildir, ancak kendine yönelik bir saldırı olduğunda buna tepkisiz kalması düşünülemez. Bir iyileşme trendi olduğunu görüyoruz. Türkiye serbest piyasa kurallarına bağlı olarak dünya sistemine entegre olmaya devam edecektir, kimsenin bu konuda kuşkusu olmasın. İlgili bütün kurumlarımızın uygulayacağı tedbirlerle bu normalleşmenin daha da güçleneceğini öngörüyoruz. Türkiye olarak çok taraflı ve özgürlükçü bir sistemden yana olduğumuzu ifade ediyoruz."

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Danismaz15 Ağustos 2018 17:47

    Bak kalin bugune kadar insanlara hic digrulari soylemediniz , hep gizlediniz milletten , siz ne derseniz yandas kanallara , gazetelere de aynisini soylettiniz , aksini soyleyeni vatan haini , fitneci , siyonist ilan etttiniz , televizyonlara sadece kendi isteginiz a dedinize b demeyecek gazeteci ve televizyoncularla ciktiniz , 100 yilin lideri bile cikamadi korkudan , bundan sonrada dogrulari asla soylemeyecek ve soylemeyeceksiniz ama sizden demokrat ve ozgurlukcu kimse yok degil mi bu ulkede , yazik ki ne yazik koca ulkeyi bak ne hale getirdiniz , haha aklima geldi bende simdi kimbilir kimin.agziyla yazdim.dimi

  • emekci15 Ağustos 2018 15:31

    gene gelişme var, 1 ay önce ekonominin kötüye gittiğini kabul etmiyorlardı. Şimdi kötüye gittiğini kabul ediyorlar, iyiye gittiğini yalanını atıyorlar.

  • K215 Ağustos 2018 14:54

    EVET GÖRÜLÜYOR EYYYYYY ABD EYYYYYYYYYYY EVRUPA EYYYYYYYYYYY İSAİRL DERKEN OCAĞMIZA İNCİR AĞACI DİKTİNİZ HELAL OLSUN

  • Türkoğlutürk 15 Ağustos 2018 14:29

    Hadi dolar karşısında değer kaybettikte son 3 yıl içinde paramızı dövmeyen kalmadı.

  • Ww15 Ağustos 2018 13:03

    Bizde gorduk 1haftadir :)

  • MFP15 Ağustos 2018 12:55

    iyileşme trendi görülüyor DEMİŞ NEYE GÖRE KİME GÖRE

  • iso15 Ağustos 2018 12:52

    Biz niye göremiyoruz :D

  • haramzadeler15 Ağustos 2018 12:51

    BİGÖZLÜK DAHA TAK BAKALIM GERÇEKLERİ GÖREBİLECEKMİSİN....

  • dogrusu15 Ağustos 2018 12:44

    yalancılar kim inanır size.

  • Bika15 Ağustos 2018 12:19

    Türk tahvil faizleri düşme trendine girmeden iyileşmeden bahsedilemez.